CHELSEA MATCHDAY chat 2022/23
- sigismund
- admin
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 139 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2022/23
Čez nekaj ur se bo odvil še nedolgo nazaj a must watch derbi za vrh, govora po vseh medijih pa večinoma ali pa izključno o Ronaldu in njegovem obnašanju na koncu tekme s Tottenhamom, odnosu s Ten Haagom in njegovi prihodnosti. Težko kdo reče da Ronaldo ni dosegel točno tega kar je želel, ni več v spotlight-u na terenu in si ga je ustvaril malo drugače kar sam. Si res želite takega igralca v klubu ki mu teče 38. leto starosti? Ibra je vsaj dojel da ni več prime Ibra in je rajši ratal leader in zgled, ne dreka tako kot CR7.
Kar pa se tekme tiče so tekme z Unitedom zame ena takih "stisk" kot tiste z Barco ali Liverpoolom, tega enostavno nočem izgubiti. Na žalost je tale United naš kriptonit, nazadnje smo jih premagali v ligi POD CONTEJEM 1-0! Če se ne motim je to 9 ali 10 premierligaških tekem nazaj, torej pred 5 leti! NIkoli nisem maral te tekme, takrat so mi jo konstantno uničevali Mark Clattenburg in Howard Webb, nazadnje pa ne vem kdo, ampak z razlogom pri napovedih nosijo ime ne Man United ampak Man VAR. Bojim se tekme, vse mi diši po remiju. Prot Unitedu se mi enostavno ne prikažemo pa smo lahko v 10x boljši formi od njih.
Kar pa se tekme tiče so tekme z Unitedom zame ena takih "stisk" kot tiste z Barco ali Liverpoolom, tega enostavno nočem izgubiti. Na žalost je tale United naš kriptonit, nazadnje smo jih premagali v ligi POD CONTEJEM 1-0! Če se ne motim je to 9 ali 10 premierligaških tekem nazaj, torej pred 5 leti! NIkoli nisem maral te tekme, takrat so mi jo konstantno uničevali Mark Clattenburg in Howard Webb, nazadnje pa ne vem kdo, ampak z razlogom pri napovedih nosijo ime ne Man United ampak Man VAR. Bojim se tekme, vse mi diši po remiju. Prot Unitedu se mi enostavno ne prikažemo pa smo lahko v 10x boljši formi od njih.
Cr naj gre kamor hoče, samo k nam ne, hvala.
Malo me skrbi sama tekma, ker je United proti Tottenhamu res odigral dobro in v to tekmo prinaša pozitivno energijo in dobr momentum, medtem ko mi z igro zadnji 2 tekmi nismo blesteli. Me kar skrbi naša desna stran v obrambi, nimamo prave menjave za Jamesa.
V prvi postavi si nikakor ne želim videt Havertza, mogoče si Pulišić zasluži šanso za začetno postavo.
Malo me skrbi sama tekma, ker je United proti Tottenhamu res odigral dobro in v to tekmo prinaša pozitivno energijo in dobr momentum, medtem ko mi z igro zadnji 2 tekmi nismo blesteli. Me kar skrbi naša desna stran v obrambi, nimamo prave menjave za Jamesa.
V prvi postavi si nikakor ne želim videt Havertza, mogoče si Pulišić zasluži šanso za začetno postavo.
- demiensatlier
- Has thanked: 64 times
- Been thanked: 41 times
Obupno, odtenk boljse odkar je Kova prišel v igro. Osebno bi menjal Aubameyanga in dal v igro Brojo, pomoje bi fizično lažje igral prot Varanu in Martinezu, pa tud hitr je dovolj.
- demiensatlier
- Has thanked: 64 times
- Been thanked: 41 times
- sigismund
- admin
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 139 times
mlinko wrote:Zakva niso pokazal boljše kamere? Men se ni zdel, čez črto s celim obsegom.
Čez ali ne, zajebal smo. Velik props Potterjevemu ingame managementu ki nas je sploh spravil v pogon po tem ko smo začeli obupno. Proti Unitedu mi enostavno ne znamo zmagat, napovedano, predvidljivo, žalostno.z razlogom pri napovedih nosijo ime ne Man United ampak Man VAR
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 14 times
Dost gledanja derbijev za letos. Ne znamo ene take tekme zdržat do konca.