CHELSEA MATCHDAY chat 2022/23
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2022/23
Chalobaha ven pa Abumeyanga/Fofano noter. Mogoče še noter Zyjecha. Ne vem nimam drugih rešitev.
- michooo
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 19 times
Pa da vidimo odziv v drugem polčasu...
Chalobah še vedno na igrišču, brez menjav. Očitmo smo zadovoljni s tem, kako igramo. Fajn
Edit. No, takle se pa rade volje ugriznem v jezik. Bravo, začetek kot se šika.
Chalobah še vedno na igrišču, brez menjav. Očitmo smo zadovoljni s tem, kako igramo. Fajn
Edit. No, takle se pa rade volje ugriznem v jezik. Bravo, začetek kot se šika.
- chelsea boy
- Been thanked: 14 times
- michooo
- Been thanked: 19 times
Jabčeki. Kakšna reakcija Kepe, težko verjeti. Že nešteto takšnih je imel.
Ce se bo tole še nadaljevalo, ni za izključit možnosti, da se bomo borili za obstanek. Škoda časa, fantje uživajte...
Postali smo Brighton. Vsaka točka je uspeh.
Ce se bo tole še nadaljevalo, ni za izključit možnosti, da se bomo borili za obstanek. Škoda časa, fantje uživajte...
Postali smo Brighton. Vsaka točka je uspeh.
Že, žen1i9k9o6 wrote:
Mendy je bolj poškodovan od Kepe
Ampak mislim da je nekdo pred kratkim Mendyja uvrstil med tiste ki se jih hočemo zbebit ampak so predragi za to kar nudijo.
- chelsea boy
- Been thanked: 14 times
Nisem za Potter out glede na “plan”, ki ga mamo, ampak 1 zmaga v 9 krogih po toliko zapravljanja…
Ja res je, ta nekdo sem bil jaz, in če želimo biti še kdaj resen klub, se moramo znebiti Mendyja IN Kepe. In ja, Mendy je absolutno predrag za to kar nudi, enako tudi Kepa.glosos wrote:
Že, že
Ampak mislim da je nekdo pred kratkim Mendyja uvrstil med tiste ki se jih hočemo zbebit ampak so predragi za to kar nudijo.
Smo pa preklet klub.. ne samo, da imamo za celo enajsterico poškodovanih igralcev, in ta enajsterica je mimogrede boljša od tega, kar smo imeli danes na igrišču, ampak prišlek, ki je čisto solidno odigral 55minut, naredi retardiran faul za rdeč karton. Kje si še to videl…
Seveda, Potter out, ker Potter je kriv, da imamo 11 poškodovanih, da je Felix dobil rdečega in da ima Kepa krompir v glavi.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 57 times
Iskreno tok še nisem bil razočaran odkar gledam Chelsea pa ga spremljam 20 let.
Takšna žalost vse skp, da je to noro.
Prekleto jezen sem bil včeraj na Havertza, Kovačiča, Kepo, Chalobaha.. mislim, da sta odigrala na nivoju slovenske lige, pa še to sem preveč rekel.
Kova ene podaje ni dal pametne, Chalobah kiks za kiksom, Kepa krivec za drugi gol.
Havertz katastrofa imel je 2x šanso podati Felixu v prostor ne poda sam se zaplete...
Jezen sem tudi na Potterja.. ne me j..bat res po katastrofalnem prvem polčasu ne nardiš menjav.. čakaš in čakaš da se bo kaj spremenilo... groza res.
Mislim, da ta ekipa s tem trenerjem ne bo daleč prišla.. Nekaj se mora spremeniti pa ne mi na poškodbe se oslanjat. Razumem da mamo vse poškodovane vseeno so igralci ki so bili kupljeni za 80m (Havertz) v igri.. Da ne govorim o Cucureli (60m al kok pa na klopi) ne me je.bat no.
Žalost in ena velika žalost.
Nisem bil za menjavo trenerja nikakor ampak tole pa zasluži Sack.
Puj
Takšna žalost vse skp, da je to noro.
Prekleto jezen sem bil včeraj na Havertza, Kovačiča, Kepo, Chalobaha.. mislim, da sta odigrala na nivoju slovenske lige, pa še to sem preveč rekel.
Kova ene podaje ni dal pametne, Chalobah kiks za kiksom, Kepa krivec za drugi gol.
Havertz katastrofa imel je 2x šanso podati Felixu v prostor ne poda sam se zaplete...
Jezen sem tudi na Potterja.. ne me j..bat res po katastrofalnem prvem polčasu ne nardiš menjav.. čakaš in čakaš da se bo kaj spremenilo... groza res.
Mislim, da ta ekipa s tem trenerjem ne bo daleč prišla.. Nekaj se mora spremeniti pa ne mi na poškodbe se oslanjat. Razumem da mamo vse poškodovane vseeno so igralci ki so bili kupljeni za 80m (Havertz) v igri.. Da ne govorim o Cucureli (60m al kok pa na klopi) ne me je.bat no.
Žalost in ena velika žalost.
Nisem bil za menjavo trenerja nikakor ampak tole pa zasluži Sack.
Puj
BLUE IS THE COLOUR!!!