Preveč ljudi si zatiska oči pred resnico v upanju da smo se res spremenili ali da se spremenimo. Boli me ko gledam kako je očitno sprejemljivo da takole tonemo v upanju da je tole samo majhna preprekica preden spet začnemo konkurirat na več frontah. Žal mi je, ampak ne. Fantje, na zadnjih 10 tekmah smo droppali več točk kot smo jih od avgusta do danes osvojili.
2015/16 je bila katastrofalna in na klopi smo imeli Mourinha, trenerja ki ga poznajo vsi in še njihova mama. Če gledaš za nazaj je Mourinho moral dobiti sack (hindsight), pa naj je bilo v tistem trenutku še tako hudo in se je zdelo še tako narobe. Muri je izgubil slačilnico, simpl as, ne vidim kaj je sedaj drugače? Nihče se ne bori, nihče ne zna niti podajati več, madona to so igralci Chelsea FC ki so na nekem jebenem nivoju vsak zase. Mentaliteta, povezanost, sistem! Vse to manjka.
Imamo sistem? Ne. Spreminjamo postavo vsako tekmo, rezultat in igra pa ostajata ista. Ni sistema, če ga kdo vidi naj mi razloži ker ga ne vidim. Več stvari gre narobe v našem klubu ampak bog pomagej, tam ste zato da to zrihtate ne pa da furate klub v spodnjo polovico lestvice in upate na simpatijo ljudi, fuck no. Komu se smilijo direktorji in vodje ko grejo fabrke v stečaj? NOBENEMU!
Bo menjava Potterja v tem trenutku karkoli spremenila? Po mojem ne, slačilnica je toksična. Izgovori o poškodbah pijejo vodo nekaj časa, da ne premagamo niti ene ekipe in na praktično vsaki tekmi izgledamo kot kup nesreče pa ni več problem poškodb.
Bi ga morali odpustiti? Mislim da, evidentno se ne premaknemo nikamor, tonemo še naprej in dejansko nihče noče igrati za Potterja, govorim že lep čas o govoricah telesa. Če kdo tega še vedno ne vidi naj si prebere kako knjigo o športni psihologiji in podobnem.
Zgodilo se je Lampardu, pa Tuchlu in sedaj se dogaja Potterju. Ta golazen igralska preplačana pa še vedno praktično identična, vse je gnilo. Potter je na žalost v središču tega in pač žal ni videti da bi kadarkoli kmalu lahko obrnil situacijo sebi v prid in začel nizati rezultate in bo pač nastradal, like it or not. Edino če smo pripravljeni sprejeti da končamo nekje na mestih od 15-17? Jaz nisem..
In igralci, ne bom sploh poimensko ker bom predolg z imeni in njihovimi napakami. Res ne pozabimo na igralce, ko/če odpustijo Potterja je potrebno poleti vse te podgane nabasati na prvo letalo za Etiopijo sedeti na klop za Fasil Kenemo S.C. Fuck no, z busom naj jih peljejo, brez klime in vode v mini plastenkicah, pa WiFi ugasnit.