Poletni prestopni rok 2023
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Re: Poletni prestopni rok 2023
De gea ima 32 let in lani je imel najvec Clen shetov 17 v premier ligi, stem da je imel v obrambi Mgvajera.
Kvalitetn je in trenutno edn najbolsih vratarjev na svetu pa se free.
Kepe mi je zal da gre v Real, ker letos je mogoce njegov cas da se dokaze pri mam zakaj smo ga placal 80M.
Ze to da ga real hoce pomen da ni slab golman oz verjamejo v njega mi pa zal ne kar je zalostno da klub kot je real verjame v igralca mi pa ne..
Na trgu ni neki golmanov da bi reku top Navas je ze star, Oblak predrag pod 50 ga nebo dal atletiko, Dunarumo nebi ce mi ga zaston dajo.
Edin De gea mi pade na pamet k je zaston.
Ostali so pa povprecni.
Kvalitetn je in trenutno edn najbolsih vratarjev na svetu pa se free.
Kepe mi je zal da gre v Real, ker letos je mogoce njegov cas da se dokaze pri mam zakaj smo ga placal 80M.
Ze to da ga real hoce pomen da ni slab golman oz verjamejo v njega mi pa zal ne kar je zalostno da klub kot je real verjame v igralca mi pa ne..
Na trgu ni neki golmanov da bi reku top Navas je ze star, Oblak predrag pod 50 ga nebo dal atletiko, Dunarumo nebi ce mi ga zaston dajo.
Edin De gea mi pade na pamet k je zaston.
Ostali so pa povprecni.
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Mogoče je pa brezveze da ti mi na forumu pišemo kaj si mislimo, ker je jasno da in United, in Chelsea, in Real (pa očitno se ful drugih klubov, glede na to, da je brez kluba) se ne strinjajo s tabo.
Je možno da se motiš, just this once?
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
poglej malo iz drugega vidika loan.
ce ma 190k place Kepa je to na leto 9 milijonov ki jih prsparas in mogoce zablesti letos in si se dvigne ceno..
V vsakem primeru bi sli po novega golmana tako da je to win win deal..
ce ma 190k place Kepa je to na leto 9 milijonov ki jih prsparas in mogoce zablesti letos in si se dvigne ceno..
V vsakem primeru bi sli po novega golmana tako da je to win win deal..
BLUE IS THE COLOUR!!!
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
- demiensatlier
Bomo videli, Kepa torej zagotovo gre na enoletno posojo v Real brez možnosti odkupa. Kdo bo nadomestil Kepo bomo pa videli, nič kaj resnega zaenkrat. Upam da najdemo spodobnega golmana.
- demiensatlier
BREAKING: Moisés Caicedo to Chelsea, here we go! Agreement reached and sealed right now — it’s gonna British record transfer fee 

#CFC
£115m fee plus sell-on clause included for Brighton.
Medical tests, booked.
Caicedo will sign until June 2031 with option until 2032.
£115m fee plus sell-on clause included for Brighton.
Medical tests, booked.
Caicedo will sign until June 2031 with option until 2032.
- chelsea boy
- chelsea boy
No pa še tole:
Final announcement for Romeo Lavia incoming. Just waiting for a final confirmation but the player arrived in London this week-end & enjoyed a private moment with friends in order to celebrate his move. Player’s side now being formal on the fact he´s off to Chelsea.
This transfer is crazy so more details will follow & we will take all the caution needed. (Sacha Tavolieri-nevem pa kako zanesljiv je ta vir)
Final announcement for Romeo Lavia incoming. Just waiting for a final confirmation but the player arrived in London this week-end & enjoyed a private moment with friends in order to celebrate his move. Player’s side now being formal on the fact he´s off to Chelsea.
Caicedo je bil top priority pred začetkom prestopnega roka. Najprej je kazalo, da ga bomo dobili pod ceno, nato da ga sploh ne bomo, na koncu smo ga spizdil Liverpoolu pred nosom. Kapo dol samemu igralcu, ki se je na koncu izkazal za odločilnega.
Lavia tud zelo blizu prestopa.
In pa Olise…
Chelsea are close to agreeing personal terms with Crystal Palace forward Michael Olise and hope to secure a deal worth around £45m for the 21-year-old.
Več pa ni.
Lavia tud zelo blizu prestopa.
In pa Olise…
Chelsea are close to agreeing personal terms with Crystal Palace forward Michael Olise and hope to secure a deal worth around £45m for the 21-year-old.
Več pa ni.