ce tole vse izpeljemo bo noro res.. sam mi je se uganka kako bodo lavia caicedo enzo zgledal na sredini in kaksno postavitev bomo igralibork wrote: ↑14 Aug 2023, 10:41 Caicedo je bil top priority pred začetkom prestopnega roka. Najprej je kazalo, da ga bomo dobili pod ceno, nato da ga sploh ne bomo, na koncu smo ga spizdil Liverpoolu pred nosom. Kapo dol samemu igralcu, ki se je na koncu izkazal za odločilnega.
Lavia tud zelo blizu prestopa.
In pa Olise…
Chelsea are close to agreeing personal terms with Crystal Palace forward Michael Olise and hope to secure a deal worth around £45m for the 21-year-old.
Več pa ni.
Poletni prestopni rok 2023
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Re: Poletni prestopni rok 2023
BLUE IS THE COLOUR!!!
Liverpool have agreed a £60m deal to sign Romeo Lavia from Southampton. They must still convince the midfielder to choose them over Chelsea.
~ @JacobSteinberg
Ok na Lavi lahk pozabimo. Idiotizem s strani Liverpoola res.
Na koncu so placal 10m vec za Lavio, mi pa 15m vec za Caiceda.
~ @JacobSteinberg
Ok na Lavi lahk pozabimo. Idiotizem s strani Liverpoola res.
Na koncu so placal 10m vec za Lavio, mi pa 15m vec za Caiceda.
There are indications that Romeo Lavia favours a move to #Chelsea.
[via @JacobSteinberg]
Dodatno:

Roméo Lavia is KEEN to go to Chelsea.
It’s now up to Chelsea to match bid or leave all together.
#CFC
(@TheSecretScout_)
Sepravi če na ponudbo, ki smo jo že poslal dodamo še 5m bo Lavia naš
[via @JacobSteinberg]
Dodatno:
It’s now up to Chelsea to match bid or leave all together.
#CFC
(@TheSecretScout_)
Sepravi če na ponudbo, ki smo jo že poslal dodamo še 5m bo Lavia naš
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Letos ne bomo top4. Raje sploh ne sanjaj o tem. Navadit se bomo morali na ameriški sistem.
Lani sno tankali, letos mamo rebuild.
Trust the process.
Strategija je, da čez dve-tri leta začnemo mlet in v naslednjem obdobju poberemo 5-6 major lovorik. To bo pomenilo uspeh projekta, v takem sistemu, kot ga dojemajo Američani.
Lahko ti je všeč, lahko ti ni, ampak ne bit razočaran, če to ne bo Chelsea kot je bil zad jih 20 let.
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Lepo da ste optimisticni glede tega projekta americanov.
Ampak ce vsako sezono zamenjas pou ekipe, nevem ce lih prnese uspeha...
Ker ti moras graditi ekipo kot tim kjer so igralci nekaj let skupaj in da se uigrajo.
Tko pa so igralci kot stevilke in se prevec menjajo men to deluje prodaja in nakupi kot autobuska postaja prides gres...
Uspehi chelsea je roman gradil na igralcih ki so nekaj let skupaj igrali...
Ker ti moras graditi ekipo kot tim kjer so igralci nekaj let skupaj in da se uigrajo.
Tko pa so igralci kot stevilke in se prevec menjajo men to deluje prodaja in nakupi kot autobuska postaja prides gres...
Ne vem kje ti v mojem zapisu vidiš da se predeljujem kot optimist ali kot pesimist.Trivinho wrote: ↑14 Aug 2023, 15:45 Lepo da ste optimisticni glede tega projekta americanov.
Nihče na svetu ne ve ali bo zadeva delovala ali ne.
Moj zapis je bil poskus razložiti kako si je ameriška uprava zedevo zadala, da ne bo kakih nerealnih pričakovanj, in da se ne podaja sodb na nekih izmišljenih predpostavkah.
Ampak se sprašujem, glede na tvoj comment ,ali mamo sploh mental capacity za take debate ...
Romanovega Chelsea ni več, ker se je Roman pajdašil s fanti, ki streljajo Ukrajince. In da ne boš spet zagrizel, ne pravim ali je to ok ali ni, je pa to realnost.Trivinho wrote: ↑14 Aug 2023, 15:45 Lepo da ste optimisticni glede tega projekta americanov.
In novi lastniki si zastavili svojo zgodbo. Mislim da je postalo kar očitno, da je treba naredit reset, ker so ocenili da z ostanki Romnove dobe nove zgodbe ne bojo mogli peljat. Lahko bi zamenjali ekipo in vse strukture na dolgi rok in se svalkali po sredini lestvice 10 let, kot MUFC po Ferguju, lahko pa v dveh letih zadevo podreš in postaviš na novo.
Mi smo pač šli v to drugo opcijo, in je trenutno kot avtobusna postaja, res je. Jaz mislim da ne bo vsako leto tako, in da je okostje ekipe za naslednjih 5 let postavljeno. Glede na te dolgoročne pogodbe drugače niti ne more bit.
In prosim Trivinho, ne polagaj mi v usta besed, v smislu da zagovarjam karkoli ali da napovedujem karkoli. Probam ti samo pomagat razumet kaj se dogaja.
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Razumem js da si se ti sprjaznu s to politiko kluba ki potihem upas da bo uspeh za naslednjih 5 ali vec let...
Vsak ma svoje mislenje js povem svoje ti svoje.
Kar bo prav bomo videli v prihodnosti.
Izrazam pa svoje mnenje ki mi ni usec delovanje kluba.
Zato pa je forum da vsak svoje mnenje pove in si delimo razna mnenja.
Js tud upam da bomo spet med najbolsimi in vsako leto dvigovali pokale ampak to so samo zelje se pa bojim realnosti da smo se kr zadaj za Cityem, Liverpoolom, in celo Arsenalom ki se po 15 letih pobira, stem da je tudi Newcastle zravn.
V europi je pa toliko vec tekmecev ceprov letos nismo v europi.
Vsak ma svoje mislenje js povem svoje ti svoje.
Kar bo prav bomo videli v prihodnosti.
Izrazam pa svoje mnenje ki mi ni usec delovanje kluba.
Zato pa je forum da vsak svoje mnenje pove in si delimo razna mnenja.
Js tud upam da bomo spet med najbolsimi in vsako leto dvigovali pokale ampak to so samo zelje se pa bojim realnosti da smo se kr zadaj za Cityem, Liverpoolom, in celo Arsenalom ki se po 15 letih pobira, stem da je tudi Newcastle zravn.
V europi je pa toliko vec tekmecev ceprov letos nismo v europi.
Enostavno ne razumeš.
Popolnoma brezpredmetno je, ali sem se jaz sprijaznil ali ne, ali si se ti sprijaznil ali ne.
Uprava je zastavila projekt, in zarad mene ali tebe ga ne bodo spremenili.
Namen mojega pisanja je to, da se izognemo nenehnim prepucavanjem zakaj neka poteza, zakaj nek prestop itd, in da vsakič na novo postavljamo zadeve v kontekst strategije, za katere se vsakič znova izkaže, da je konsistentno, in da sledi neki konsistentni logiki.
Saj vem da je forum za izmenjavo mnenj, ampak mogoče na eni točki začne presedati, ko že 20ič beremo o Mitroviću, o De Geji, ne vem, McEchrana in Di Santa smo že preboleli?
Dajmo raje razumet kaj lahko od novega vodstva pričakujemo, in debatirajmo raje o novih temah, o zadevah, ki so relevantne za naslednjih par let.
Mene na primer precej fascinira, da je trenutni projekt tako kredibilen pri igralcih, da vodstvo uspe prepričat naše tarče do te mere, da vztrajajo pri prestopu k nam. Ker realno, dokazov, da bo to uspelo. S čim so uspeli prodat to idejo, ki je v svetu evropskega nogometa dokaj nove. Za mene je to kar uspeh te uprave, zgodba je očitno dokaj privlačna. Kaj si mislite o tem?
Sprasujem se tud o teh dolgoročnih pogodbah, kako bo to izpadlo čez par let, ko se bo za katerega o teh nakupov izkazalo, da je fail. Za nekaj od njih se zagotovo bo, in bo zanimivo videt, kake varovalke so v to strategijo vgradili za take primere. Kaj meniš, kaj so možni scenariji?
In, Trivinho, odgovor na to ni "jaz itak mislim da je to glupo", ker to zdaj pa že vsi vemo, hkrati pa to ne spremeni dejstva, da pogodbe so tu, in jih ne moremo spremenit.
Romeo Lavia has chosen to join Chelsea from Southampton. Liverpool were pursuing but are aware of decision. #CFC & #SaintsFC have good relations, so no issues expected on deal or personal terms. Fee likely to be around £50m + add-ons @TheAthleticFC #LFC
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
jst mislm da delamo nor posel in iskreno ob teh nakupih kapo dol upravi.
Odkar so prevzeli klub so sli all in vse kar je bilo dobrga na trziscu in dosegljivga smo uzel.
Preprican sem da mega nakupov naslednje leto ne bo.. mogoce en max ker je zdaj ogrodje postavljeno obramba sredina super rabimo se golmana in ofenzivca.
Kakor ste ze pisali da en Caicedo zavrne Liver in gre k nam je Woow ker vemo kaksno smo imeli prejsno sezono in je cudez da nam ratuje prpelat WC igralce.
Upam res se na Lavio in Oliseja in mislim da imamo res ogrodje postavljeno.
tko da se res res veselim naslednjih tekm
Odkar so prevzeli klub so sli all in vse kar je bilo dobrga na trziscu in dosegljivga smo uzel.
Preprican sem da mega nakupov naslednje leto ne bo.. mogoce en max ker je zdaj ogrodje postavljeno obramba sredina super rabimo se golmana in ofenzivca.
Kakor ste ze pisali da en Caicedo zavrne Liver in gre k nam je Woow ker vemo kaksno smo imeli prejsno sezono in je cudez da nam ratuje prpelat WC igralce.
Upam res se na Lavio in Oliseja in mislim da imamo res ogrodje postavljeno.
tko da se res res veselim naslednjih tekm
BLUE IS THE COLOUR!!!