Po zapravljeni milijardi smo na točno istem mestu z identično gol razliko. Dali smo več golov ampak smo jih tudi precej več dobili.
A to maš kaj konkretnega v mislih, v smislu obljube timeline-a ob prevzemu kluba? Jaz se nekih konkretnih obljub odkrito ne spomnim. Lahko da sem kaj spregledal.sigismund wrote: ↑26 Jun 2025, 10:21 Ampak so nam ob prevzemu obljubljali hitrejši proces in več konkuriranja na najvišjem nivoju? So, in proces po njihovih napovedih ob prevzemu v tem trenutku "zaostaja" oz. "zamuja". Naredili so par kiksov, Maresca je letos dostavil, zdej nej se pa izkažejo in ga podprejo, tudi finančno.
Pol se opravičujem, sem mogoče narobe razumel.blueboy11826 wrote: ↑26 Jun 2025, 10:45 Niko se definitivno strinjam, da se nam lahko spremenijo pričakovanja glede na to kaj bomo še kupil. Mogoče nisem najboljše napisal. Mišljeno je bilo, če kader ostane bolj ali manj enak. Ta "proces" js razumem kot razvoj igralcev in napredek v sami igri.
Js pričakujem več, ker so igralci eno leto izkušenejši, Maresca pa ni več novinec.
Imamo kao oh in sploh talente tako na igrišču, kot ob njem in čas je, da se začne to kazat na lestvici in v sami igri.
Zato sem napisal kakšna so pričakovanja brez tega rabimo to ali ono, tudi če ne pripeljemo nikogar več bi po temu kar so nam lastniki "prodali" naslednjo sezono mogli biti boljši.
Igra, kot si napisal sigismund, je bila precej boleča za oči in mislim, da bomo kmalu v drugi sezoni videli na čem smo.