Dejansko vidim da se s tabo sigismund velikokrat strinjam
Glede tekme in situacije.
1. Moram pohvalit našo pripravo in delo samo pred tekmo. Je res, da je bil City utrujen ampak vseeno, da imaš proti Cityu tok šans, da ubiješ tekmo je pohvale vredno. Zdej zakaj nismo tega naredili je pa druga zgodba.
2. Jackson... igralec brez IQ-ja ne more biti naš prvi napadalec. Nujno ampak nujno iti po zamenjavo poleti.
3. Situacija z Maduekejem.. tole me je od vsega najbolj zmotilo. Mi gre že nekaj časa na k.. Če spremljate vsako tekmo vidite kako sebičen je in kako ima glavo samo za svoje cilje. Tole, da ti en Silva, ki mu lahko Madueke nosi vodo pa brisače do konca lajfa.. se smeji je men nepredstavljivo. Zamerim tukaj tudi Galagherju.. kot naš kapetan bi moral poslat v k.. Maduekeja in mu reč alo mali obnaši se itd..
4. Tudi moti me reakcija Poch-a. Ob kreganju za 11m na prejšnjo tekmo bi se moral usest za par tekm da tale mali malo razmisli o svojih dejanjih.
Torej overall česa se najbolj veselim je prestopni rok. Upam v kolikor Poch ostane ali ne, da se naredi čistka takih egoistov in da se nekako lahko tvori ekipa.
Sam bi zamenjal trenerja poslal tele mulce nekam na posojo al prodal.. da lahko formiramo nekak obris ekipe.