Chelsea_fan good point, sem se tudi sam že parkrat s kolegi pogovarjal o tem kdaj je "
ne paše v sistem" dejansko resničen razlog kdaj pa izgovor? Pri Maresci tega osebno ne vem, sem pa že slišal dobro argumentirane razloge zakaj Gallagher in Chilwell dejansko ne pašeta v Marescin sistem. Tem komentarjem jst kr zaupam, maš zunej pobe ki se bolj poglobijo v te stvari, preštudirali so Marescin Leicester in pač nimam razloga da ne bi verjel. K temu dodaš še vse njegove poškodbe in je res no brainer, kot pišeš tudi sam. Sigurno pa na trgu bolj pali "
ne paše v naš sistem" kot pa "
dost ga mamo ker je skoz poškodovan", zagotovo.
Trivinho vse OK, bragging rights in dvignjeno glavo med frendi in na delevnem mestu imam tudi jaz rajši kot trenutno stanje. Kar ti bork hoče razložit pa je da ne mormo met sploh uspehov če nimamo stabilnih temeljev in močnega zalednja oziroma delanja profita, kakorkoli želiš reči temu. To je delal tudi Roman, spomni se koga vse smo kupili in potem prodali brez da povoha prvo ekipo, ampak nam je bilo za to prav malo vseeno ker so nas dobesedno futrali z lovorikami. Prihodki iz naslova evropskih tekmovanj in ostalega niso tako visoki kot bi si mislil, veliki evropski klubi se že leta puntajo z UEFO za večji delež....In ne smemo pozabiti da nas v kratkem čaka še neka "obsodba" glede poslovanja kluba še v času ROMANOVEGA imperija, trenutna uprava vsaj dela na tem da bo tudi v ozadju vse po pravilil, koliko bodo uspešni bo pa pokazal čas. Ta čas bo očitno trpela 1. ekipa, jst sm to sicer že sprejel, sprijaznil se pa še nisem, ampak tko pač je.