Poletni prestopni rok 2024
- demiensatlier
- Has thanked: 146 times
- Been thanked: 94 times
Re: Poletni prestopni rok 2024
Dejansko niti ni slaba ideja s Škriniarjem, bil je kapetan Interja če se ne motim, liderjev v ekipi in sploh v obrambi nam primanjkuje in bi rabli kakega takega igralca. Da je kar naenkrat pozabil igrat nogomet tudi ne verjamem, no zakaj sedi pri Psg in če bi sploh želel k nam je pa drugo vprašanje.
- demiensatlier
BREAKING: Chelsea have made a move to sign Ivan Toney from Brentford! 

Green light also on documents for Romelu Lukaku’s move to Napoli!
He’s been authorized to travel for medical tests and contract signing.
€30m permanent deal plus add-ons, deal until June 2027. Never in doubt.
Here we go, confirmed.

He’s been authorized to travel for medical tests and contract signing.
€30m permanent deal plus add-ons, deal until June 2027. Never in doubt.
Here we go, confirmed.
- demiensatlier
Hah pardon, sem dal skup da ne delam več postov
Drugač pa mislim da so to neke igrice, če se bomo zanimali za več napadalcev bo tud Napoli in igralec mogo mal popustit, sem skoraj siguren da se bo to odvijalo na zadnji prestopni dan. Kar se tiče Toneya tudi njega se nebi branil, je dokazan igralec v pl.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
ma iskreno vzamem Toney-a any day... top top nakup bi bil
BLUE IS THE COLOUR!!!
@SkyKaveh: "Chelsea are not interested in signing players who are going to be earning £200,000-a-week/£300,000-a-week.
The average wage of their new signing is between £60,000-a-week and £70,000-a-week. That is the base wage before you add in bonuses.
I think there is a feeling that Ivan Toney is willing to fit into that wage structure. Also, he’s coming from a club like Brentford who are not famed for paying massive wages.”
The average wage of their new signing is between £60,000-a-week and £70,000-a-week. That is the base wage before you add in bonuses.
I think there is a feeling that Ivan Toney is willing to fit into that wage structure. Also, he’s coming from a club like Brentford who are not famed for paying massive wages.”
Jadon Sancho likely to exit Man Utd before deadline. #MUFC in talks with Juventus & Chelsea for permanent/loan. #CFC would probably need player to move other way; Raheem Sterling most feasible but a lot must happen for that to materialise @TheAthleticFC
PLEASE NO
PLEASE NO
- demiensatlier
Za to bi bil samo v primeru da se rešimo Sterlinga in še Mudryka zraven, no pa še takrat smo dobro pokriti.
- Chelsea_fan
jst sm tud proti sanchotu.. res ne potreben nakup.. upam na toneya
BLUE IS THE COLOUR!!!
Chelsea want to make a first official offer to Napoli and Osimhen in the next minutes / hours. (@DiMarzio)
Tole je pa resen indic, da je Osimhen morda vendarle pripravljen znižati pričakovanja okrog plače. Načeloma ne pošiljaš ponudb, če veš, da si igralec ne želi priti oziroma ga ne boš plačal.
Tole je pa resen indic, da je Osimhen morda vendarle pripravljen znižati pričakovanja okrog plače. Načeloma ne pošiljaš ponudb, če veš, da si igralec ne želi priti oziroma ga ne boš plačal.
- Chelsea_fan
ma zakaj ? nismo klub na katerem bo ozivljal kariero.. raje vidim da neto igra prvo in damo se mudryku v pokalih itd sanso.. dejmo svoje negovat in jih razvijat kot enega tujega placat
naj porabijo denar raje za spic in obrambo..
BLUE IS THE COLOUR!!!
Pardon, da dopolnim.
Kot sem že v enem postu prej napisal, za Sanchza sem, če gre Mudryk na posojo. V tem primeru mi je menjava Sterling-Sancho ok. Ni pa, da si ga želim.
Kot sem že v enem postu prej napisal, za Sanchza sem, če gre Mudryk na posojo. V tem primeru mi je menjava Sterling-Sancho ok. Ni pa, da si ga želim.
Chelsea and Al Ahli are still the only clubs in talks for Victor Osimhen.
PSG NOT working on it.
Chelsea are talking to Osimhen’s camp as main option on four-players list.
Victor doesn’t plan to reduce his salary.
Al Ahli are ready if Chelsea deal doesn’t happen.
- Fabrizio
Če je res, da si ne želi znižat plače, bi rekel fck him… Ne rabimo igralcev, ki gredo na koncu raje igrati v Savdsko arabijo (ker tretje opcije ni), kot da si recimo za 30% znižajo osnovno plačo in je teh 30% odvisnih od bonusov za njihove predstave. Upam sicer, da se Fabrizio tokrat moti.
PSG NOT working on it.
Chelsea are talking to Osimhen’s camp as main option on four-players list.
Victor doesn’t plan to reduce his salary.
Al Ahli are ready if Chelsea deal doesn’t happen.
- Fabrizio
Če je res, da si ne želi znižat plače, bi rekel fck him… Ne rabimo igralcev, ki gredo na koncu raje igrati v Savdsko arabijo (ker tretje opcije ni), kot da si recimo za 30% znižajo osnovno plačo in je teh 30% odvisnih od bonusov za njihove predstave. Upam sicer, da se Fabrizio tokrat moti.