CHELSEA MATCHDAY chat 2024/25
- Trivinho
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 36 times
Re: CHELSEA MATCHDAY chat 2024/25
Ja res super igra morm pohvalt, smo dejansko bili dominantni, in imamo res ekipo za najvisja mesta, usec mi je da ko nam zaprejo Moduekeja in Palmerja ceprov je dal gol, imamo se vedno nevarnega Sancha in Đekson me je presenetu in zgleda se mu odpera letos, upam da mu rata in postane edn najbolsih napadalcev, ceprov mi tud Nkukuja zal da zato dobiva man minut ampak s tako rotacijo bomo letos dalc prsli ker imamo res kvalitetno in dolgo klop..ja Enzo fernandes se nekako se ne znajde ampak Caicedo zacenja upravicevat svoj znesek...
- blueboy11826
- Has thanked: 100 times
- Been thanked: 44 times
V prvem polčasu smo jim puščal kr prostora, nekaj šans so mel, ampak ok nikoli ogrožena zmaga in nekaj super akcij z naše strani. Napredujemo. Evo, če Jackson pospravlja šanse zgleda res kot super igralec, danes odličen tudi Caicedo (motm za mene), zaradi takšne igre je bil pripeljan.
KTBFFH
- demiensatlier
- Has thanked: 64 times
- Been thanked: 41 times
Danes je treba pohvaliti našo predstavo, takih si želimo, da rezultatsko ubijemo tekmo že dokaj hitro, izkoriščamo priložnosti in tekmo mirno pripeljemo do konca.
Da bi Jackson igral vsako 2.tekmo tako kot danes bi blo noro, bi imeli izjemnega napadalca. Caicedo top že par tekem, za razliko od Enza že počasi upravičuje visoko odškodnino. Pohvaliti je treba našo obrambo z vratarjem na čelu ki navkljub mladosti deluje zelo zelo solidno.
Pri našem trenerju mi je všeč to, da nekatere stvari vidi tako kot mi in zna potem tudi ukrepat, recimo Mudryka je posadil na klop, kjer naj tudi ostane, vsi smo videli da je pač premalo od njega v tej veliki konkurenci, potem primer iz zadnje tekme, Disasi in Neto sta odigrala res slabo, že na naslednji je prišlo do spremembe, dal notri Sancha ki je odigral zelo dobro ter v obrambi naredil rošade s Tosinom ki se je izkazal in Fofano na desnem boku (ni idealno ampak 100x bolje kot Disasi), videl je tudi da Madueke rabi zaupanje in ga je danes pustil v igri. Da ne pozabim tudi Badiashile je daleč od 1. enajsterice hvalabogu. Edina slabost kar sem danes videl s trenerjeve strani je ta, da je dal Jacksona in Palmerja prehitro ven, videli smo nezadovoljstvo in tega ne rabimo (že tako ali tako je težko dat vsem minute), ampak danes je Nicolas bil napaljen da doseže hattrick, Palmer pa kot naša največja zvezda tako ali tako noče iz igre, sploh ker ne igra konferenčne lige. Ampak konkurenca je huda, morali se bodo sprijaznit in na koncu odloča trener kdo igra.
Nam pa kot kaže paše igrat tekme v gosteh, ker domače ekipe ponavadi napadajo, nam pa tale igra nekih polprotinapadov zelo ustreza, na domačih tleh pa moramo mi napadat, tu še moramo malo dodelat igro na postavljeno obrambo pa bo super.
Kar tako naprej in upam da nam naši igralci dajo čim več veselja
Da bi Jackson igral vsako 2.tekmo tako kot danes bi blo noro, bi imeli izjemnega napadalca. Caicedo top že par tekem, za razliko od Enza že počasi upravičuje visoko odškodnino. Pohvaliti je treba našo obrambo z vratarjem na čelu ki navkljub mladosti deluje zelo zelo solidno.
Pri našem trenerju mi je všeč to, da nekatere stvari vidi tako kot mi in zna potem tudi ukrepat, recimo Mudryka je posadil na klop, kjer naj tudi ostane, vsi smo videli da je pač premalo od njega v tej veliki konkurenci, potem primer iz zadnje tekme, Disasi in Neto sta odigrala res slabo, že na naslednji je prišlo do spremembe, dal notri Sancha ki je odigral zelo dobro ter v obrambi naredil rošade s Tosinom ki se je izkazal in Fofano na desnem boku (ni idealno ampak 100x bolje kot Disasi), videl je tudi da Madueke rabi zaupanje in ga je danes pustil v igri. Da ne pozabim tudi Badiashile je daleč od 1. enajsterice hvalabogu. Edina slabost kar sem danes videl s trenerjeve strani je ta, da je dal Jacksona in Palmerja prehitro ven, videli smo nezadovoljstvo in tega ne rabimo (že tako ali tako je težko dat vsem minute), ampak danes je Nicolas bil napaljen da doseže hattrick, Palmer pa kot naša največja zvezda tako ali tako noče iz igre, sploh ker ne igra konferenčne lige. Ampak konkurenca je huda, morali se bodo sprijaznit in na koncu odloča trener kdo igra.
Nam pa kot kaže paše igrat tekme v gosteh, ker domače ekipe ponavadi napadajo, nam pa tale igra nekih polprotinapadov zelo ustreza, na domačih tleh pa moramo mi napadat, tu še moramo malo dodelat igro na postavljeno obrambo pa bo super.
Kar tako naprej in upam da nam naši igralci dajo čim več veselja
- Trivinho
Palmerja in Đeksona je zamenju predvsem zaradi rotacije in da se ne poskodujeta, Palmerja sigurn nebi zamenju ce bi biu rezultat 0 0 ampak bi igral do konca, pri 3 0 je pa res glupost da igra celo in da se nedaj boze poskoduje...Nkuku in pa Felix tudi rabita minute in zato je moral menjati..
Tudi js sm veseu da je Mudryk na klopi in naj igra pokale in konferencno ligo...tko bojo vsi zadovoljni..
Tudi js sm veseu da je Mudryk na klopi in naj igra pokale in konferencno ligo...tko bojo vsi zadovoljni..
- RedMiner
- Has thanked: 21 times
Super rezultat. Kar pa je za ekipo zdaj najbolj pomembno je, da povežejo par dobrih tekem zapored. Letos smo odigrali 2 dobri tekmi (Wolves in WHU), ostalo je bilo zelo slabo.
Ste večinoma že vse povedal, pa se bom probal ne ponavljat.
Zelo dobra igra, drugi zaporedni clean sheet, zmaga na neugodnem gostovanju, težko boljše
Sploh drugi gol me je fasciniral, minuta in pol držanja posesti in čakanja na pravi moment, da se odpre prostor, in s 3 podajami v gol.
Vseeno bi si pa želel, da bi tekmo še malo bolj nadzorovali, sploh po drugem doseženem golu se mi zdi da bi to lahko boljš izvajal.
Pohvala Jacksonu, če bi imel tekom cele sezone tak finišing se o Osimhenu ne bi niti pogovarjal. Aja prou tko mimogrede, poglejete si Osimhenovo asistenco proti Fenerju.
Caicedo vrhunsko, pohvalu pa bi tudi Sancheza, ki se mi zdi, da napreduje in je vse bolj zanesljiv, kljub eni čudni intervenciji vmes.
Je pa treba priznat, da smo imeli tud nekaj sreče z varom, glede na nekonsistentnost bi se sigurno našel kak sodnik ki bi glavnega poslal gledat posnetek in vsi vemo kaj takrat sledi.
Samo tko naprej na čimveč takih predstav in rezultatov
Zelo dobra igra, drugi zaporedni clean sheet, zmaga na neugodnem gostovanju, težko boljše
Sploh drugi gol me je fasciniral, minuta in pol držanja posesti in čakanja na pravi moment, da se odpre prostor, in s 3 podajami v gol.
Vseeno bi si pa želel, da bi tekmo še malo bolj nadzorovali, sploh po drugem doseženem golu se mi zdi da bi to lahko boljš izvajal.
Pohvala Jacksonu, če bi imel tekom cele sezone tak finišing se o Osimhenu ne bi niti pogovarjal. Aja prou tko mimogrede, poglejete si Osimhenovo asistenco proti Fenerju.
Caicedo vrhunsko, pohvalu pa bi tudi Sancheza, ki se mi zdi, da napreduje in je vse bolj zanesljiv, kljub eni čudni intervenciji vmes.
Je pa treba priznat, da smo imeli tud nekaj sreče z varom, glede na nekonsistentnost bi se sigurno našel kak sodnik ki bi glavnega poslal gledat posnetek in vsi vemo kaj takrat sledi.
Samo tko naprej na čimveč takih predstav in rezultatov
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 14 times
Sanchez se je zaenkrat res popravil, 14 obramb na zadnjih dveh tekmah plus obranjen penal. Zasledil sem, da je preprečil 3.76 golov na teh dveh tekmah. Bi bilo povsem drugačno vzdušje, če bi šel kakšen od teh strelov v gol, sploh pri tisti minimalni zmagi nad Bournmouthom. Upam, da mu je to dvignilo motivacijo.
- chelsea boy
No ravno, ko hvalimo Colwilla, kako je iz tekme v tekmo boljši, pa se potem zgodi tole. Škoda za ta poceni gol, bomo pa videli, kako bomo igrali, ko zaostajamo.
- chelsea boy
Palmer brez besed v dobrem smislu, obramba s Sanchezom na čelu pa ja prav tako brez besed…
Še dobr, da mamo Palmerja, no... Naša obramba je pa en navadn vic
Sanchez najbolj nevaren za naš gol:P
Sanchez najbolj nevaren za naš gol:P
- blueboy11826
- Has thanked: 100 times
Izjemen odgovor po zaostanku, v napadu štimajo stvari. V obrambi pa precej težav, ne deluje ravno čvrsto. Dobri stari Sanchez je nazaj.
KTBFFH
Veseli reakcija po zaostanku, pa da si ustvarjamo šanse, z malo več tajminga za vtekanje bi mel še gola več. Sanchez katastrofa, še bolj ne jezi tista napaka pri prvem golu.
Za Palmerja pa brez besed.
V drugem polčasu si predvsem želim da bi tekmo bolj kontroliral in čim bolj mirno pripeljal do konca
Za Palmerja pa brez besed.
V drugem polčasu si predvsem želim da bi tekmo bolj kontroliral in čim bolj mirno pripeljal do konca
- Trivinho
Nism zastonj dal vzdevk Palmerinho tip je vesolc, ko ga pogledas v privat zivljenju bi reku tip nezna brcnt zoge na igriscu je pa velemojster. Res hvala Cityu za igralca in da smo dobil nadgradnjo Mounta.
Kar se igre tice res je dinamicna in lepa igra ampak dvomim da je to delo Maresce ampak kvalitete ki jo imamo v igralskem kadru.
Pohvalu bi Đeksona ki je napredoval za stopnicko visje in zaceu je zadevat in asisterat..
Madueke je tudi top ampak zdaj ze malo prevec solira ampak ok dokler so rezultati.
Uglavnem veza in napad top top.
Obramba razn Gusta in Cucurele je obup z golmanom na celu.
Gusto je res klasa na boku prav tako Cucurela oba sta WC na bokih.
Obramba pa nevem plavajo prevec ni tiste cvrstine prevec je napak.
Za Sancheza lahk sam recm to da tist k ga forsira da je prvi golman je slep al pa nevem, z nogo je on obup edino kar je to da ma reflekse da brani z rokami dobro.
Letos zgleda bomo zelo nevarni za napad na prvo mesto skoda da je biu City ze v prvem krogu, ce bi biu danes city bi jim vzeli tocko sigurno..gremo po zmago...
Kar se igre tice res je dinamicna in lepa igra ampak dvomim da je to delo Maresce ampak kvalitete ki jo imamo v igralskem kadru.
Pohvalu bi Đeksona ki je napredoval za stopnicko visje in zaceu je zadevat in asisterat..
Madueke je tudi top ampak zdaj ze malo prevec solira ampak ok dokler so rezultati.
Uglavnem veza in napad top top.
Obramba razn Gusta in Cucurele je obup z golmanom na celu.
Gusto je res klasa na boku prav tako Cucurela oba sta WC na bokih.
Obramba pa nevem plavajo prevec ni tiste cvrstine prevec je napak.
Za Sancheza lahk sam recm to da tist k ga forsira da je prvi golman je slep al pa nevem, z nogo je on obup edino kar je to da ma reflekse da brani z rokami dobro.
Letos zgleda bomo zelo nevarni za napad na prvo mesto skoda da je biu City ze v prvem krogu, ce bi biu danes city bi jim vzeli tocko sigurno..gremo po zmago...