Malo sem pozen, pa vseeno. Veseli me odziv ekipe, prov drugače zgledamo kot v kateremkoli trenutku pod zadnjim(i) trenerjem(ji).
Spredaj res znamo pičt, že na par tekmah smo z lahkoto prebijali offside zanke in preskakovali obrambe, na pravi dan smo res sposobni dati 3-4 gole in še skreirati 5+ priložnosti. Vsakič tega ne izkoristimo in tudi ni pričakovat da bomo, zato je toliko bolj pomembno da se obramba neha dobesedno afnat, prejeli smo 2 precej glupa gola tako danes kot proti Wolvesom. Na srečo smo obakrat dali 3+ gole kar nas je reševalo, vsakič pač ne bo šlo. Še vedno menim da Sanchez ni pravi, ima par dobrih tekem ima pa še vedno v sebi tist "Kepa" trenutek ko pokvari vse. Je dober shot stopper, ni pa "the guy", vsaj po moje ne. Jackson se je super povezal s Palmerjem, pri njemu me moti nekonstantnost, prihaja v priložnosti in dela marsikaj OK off the ball, ampak zaključek ga mnogokrat pusti na cedilu. Madueke je sicer OK, ta njegova želja po zadetkih pa je moteča ker je začel preveč solirati.
Skratka super, cela ekipa (razen Mudryka ki spet ni ničesar dostavil) se mi zdi OK, in to definitivno JE delo Maresce. Poch je imel praktično identično ekipo pa smo izgledali mnogo slabše na igrišču kot izgledamo sedaj po 6 krogih PL. Seveda je to trenerjev podpis, nerazumno je reči da je to na igralcih če se je še par mesecev nazaj govorilo da niso dorasli PL. Kdaj so potem dorasli, čez poletje na Zakynthosu? C'mon, give the man some credit.
Jst sm že večkrat pisal da na konferencah govori res dobro, da mi je njeogva podoba ob igrišču všeč, posnetki s treningov, prov drug vibe.
Pravi karakter se bo pokazal prav kmalu, kot je pisal RedMiner- prihajajo težje tekme in z njimi potencialno tudi težja obdobja za ekipo. Verjamem da bomo lahko padli še v kakšno krizo, ampak nikoli ne veš. Ampak jebemtiš da že te "male tekme" ZAENKRAT dobivamo oziroma v napovedih suvereno stisnem napoved na Chelsea in z veseljem prižgem tekmo je že ogromen napredek, pa smo oktobra. Lani smo rabli vsaj delček tega čakat do aprila, ko je bilo že mnogo prepozno (pa še takrat na koncu na lestvici ni bilo tako slabo).