Potter končno priskrbel 3 pike za Chelsea na Bridgeu.
Dokaj slaba predstava overall, moj bog kako smo mi padli po gledljivosti v par mesecih, brez da bi se nam poškodovalo pol ekipe. Noro.
S takim pristopom bomo dobili tekmo sem ter tja, za top 4 pa ne bo oziroma zelo težko. Imeli smo tudi nekaj sreče ampak včasih pač to rabiš.
Pozitivno je da smo prišli do zmage po zaostanku, menjave so se zgodile med 50 in 60 minuto kar je precej prej kot smo Maresci očitali na prejšnjih tekmah ko je čakal do 80. Menjave so tudi vplivale na potek igre in dobili smo rezultat, torej aplavz za menjave oziroma spremembe.
Sancheza je končno pustil na klopi, aleluja. Še Jacksona je treba sterat ker nas vsako tekmo od začetka decembra stane točk in zadetkov, igra pa skoraj 100% časa, kar je na meji norosti...
Colwill, u13 napaka, pa ne prva taka.
Sledita back-to-back tekmi z Brightonom, obe away, ena pokalna in ena v ligi. Tako ena kot druga lahko naš potek sezone zasukata vsaj nekoliko nazaj v pravo smer, bojim se pa totalnega kolapsa sistema če bi recimo obe izgubili (kar mi osebno ni tako nepredstavljiv scenarij)...