Svetovno klubsko prvenstvo 2025
- blueboy11826
- Has thanked: 191 times
- Been thanked: 147 times
Re: Svetovno klubsko prvenstvo 2025
Zmaga, dobra predstava in kot ste rekl, glede Estevaa vse dobro, tako, da zdej je končno res naš. Palmer bo počasi zalaufal nazaj, Joao Pedro pa tudi dobro za prvič.
Samo, da poškodba Jamesa ni dolgotrajna. Čeprav mi res ni jasno zakaj ga tišči v vezo, ker mu očitno ne odgovarja. Na Santosa računam, upam, da tudi Maresca.
Samo, da poškodba Jamesa ni dolgotrajna. Čeprav mi res ni jasno zakaj ga tišči v vezo, ker mu očitno ne odgovarja. Na Santosa računam, upam, da tudi Maresca.
KTBFFH
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
kaj pravite na današnjo tekmo?
bomo v finalu
upam, da pedro začne v špici in da se izkaže
bomo v finalu
upam, da pedro začne v špici in da se izkaže
BLUE IS THE COLOUR!!!
- blueboy11826
Dobra igra. Joao Pedro kakšna 2 gola. Če bo takole igral in finiširal, mamo resnega napadalca. Upam, da bo nadaljeval tako.
KTBFFH
- demiensatlier
- Has thanked: 146 times
- Been thanked: 94 times
Ja res čestitke za novo dobro in borbeno predstavo. Že dolgo se nam ni tako dobro kakšen napadalec predstavil kot danes Joao Pedro, kakšna 2 gola, naj samo nadaljuje v tem slogu. Jacksona na transfer listo, še enkrat je pokazal da je egoist. Škoda edino za poškodbo Caiceda, res upam da ni nič hujšega ker je naš ključni igralec. Naj se fantje izkažejo še v finalu.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 355 times
Joao Pedro je v 56 minutah pokazal več občutka za strel na gol in oddal več napadalne aure kot Jackson v dveh letih. Vrhunska gola, le tako naprej. 
Lahko smo ponosni na ekipo, res nihče ni pričakoval da bomo prišli do finala. Overall smo rekli tam nekje četrtfinale bo že kar OK. Kljub temu da se nam je pot kar lepo zložila je treba rečt da so tekme oddelali dobro, sploh včerajšnjo. Fluminense je stavil na svojo trdno obramno po kateri baje slovijo, pa se mi ni zdelo da bi imeli res hude težave z ustvarjanjem akcij.
Kdorkoli bo že nasprotnik, srečno, final se ne igra ampak se finala zmagujejo.
Lahko smo ponosni na ekipo, res nihče ni pričakoval da bomo prišli do finala. Overall smo rekli tam nekje četrtfinale bo že kar OK. Kljub temu da se nam je pot kar lepo zložila je treba rečt da so tekme oddelali dobro, sploh včerajšnjo. Fluminense je stavil na svojo trdno obramno po kateri baje slovijo, pa se mi ni zdelo da bi imeli res hude težave z ustvarjanjem akcij.
Kdorkoli bo že nasprotnik, srečno, final se ne igra ampak se finala zmagujejo.
- blueboy11826
Super je odigral. Mal sem na hitro pregledal njegove tekme pri Brightonu in opazu, da je samo na eni tekmi dal 2 gola (da oba nista bla penal), pri nas mu je to uspelo že na drugi tekmi. Odlično, res upam, da bomo imeli 2 napadalca z dvomestnem številom zadetkov.
V finalu psg/real, js bi bil nezadovoljen samo, če bi visoko zgubil. Drugače pa smo dlje kot smo pričakovali in mislim, da smo lahko vsi zadovoljni.
V finalu psg/real, js bi bil nezadovoljen samo, če bi visoko zgubil. Drugače pa smo dlje kot smo pričakovali in mislim, da smo lahko vsi zadovoljni.
KTBFFH
- michooo
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 69 times
Meni je bila včerajšnja tekma pravo presenečenje. Se mi zdi, da ni bilo dvoma, da ne zmagamo. Edino pravo priložnost Fluminenseja, ki se je spomnim, je nevarno naredil Sanchez, ki ni vedel, ali bi ostal na črti ali ne. No, na koncu ga je rešil Cucurella. Še ena tekma več, ko vidimo, kako res potrebujemo novega golmana.
Jackson je pač Jackson. Upam, da najdemo kupca zanj in gremo v sezono s Pedrom, Delapom in Guiujem v napadu. Mislim, da bi moralo zadostovati. Zanimivo mi je bilo, da je Nkunku igral na desnem krilu, Madueke pa na klopi. Očitno je z glavo že v Arsenalu.
Bravo fantje, kar naprej. V finalu ne bomo outsiderji, pa ni važno s kom igramo.
Jackson je pač Jackson. Upam, da najdemo kupca zanj in gremo v sezono s Pedrom, Delapom in Guiujem v napadu. Mislim, da bi moralo zadostovati. Zanimivo mi je bilo, da je Nkunku igral na desnem krilu, Madueke pa na klopi. Očitno je z glavo že v Arsenalu.
Bravo fantje, kar naprej. V finalu ne bomo outsiderji, pa ni važno s kom igramo.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 355 times
Če sem prav razumu neke vrste udarec v gleženj, mogoče celo zvin. Načeloma si za tako stvar out 1 teden, v njegovem primeru pa ne dvomim da bodo malo pohitrili okrevanje.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
Jutro še z moje strani,
bi se strinjal z vsemi.. res prijetno presenečenje včeraj. Odigrali smo odlično, bili samozavestni, videla se je želja po zmagi.
Moram priznat, da mi naveza Enzo-Caicedo postaja vse bolj všeč. Caicedo itak top Enzo pa tudi dviguje nivo. Nkuku včeraj bi tudi rekel, da se je bolj trudil kot ponavadi (mogoče želja po prestopu?
)
Mislim, da v kolikor gremo po novega golmana in še kakšnega obrambnega mamo res luštno ekipo za naprej. Kar se tiče še obrambe bi sam iskreno obdržal Chalobaha.. se mi zdi da vlaga ogromno truda in tudi dobro odigra skoraj vsakič
bi se strinjal z vsemi.. res prijetno presenečenje včeraj. Odigrali smo odlično, bili samozavestni, videla se je želja po zmagi.
Moram priznat, da mi naveza Enzo-Caicedo postaja vse bolj všeč. Caicedo itak top Enzo pa tudi dviguje nivo. Nkuku včeraj bi tudi rekel, da se je bolj trudil kot ponavadi (mogoče želja po prestopu?
Mislim, da v kolikor gremo po novega golmana in še kakšnega obrambnega mamo res luštno ekipo za naprej. Kar se tiče še obrambe bi sam iskreno obdržal Chalobaha.. se mi zdi da vlaga ogromno truda in tudi dobro odigra skoraj vsakič
BLUE IS THE COLOUR!!!
- ndm
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 66 times
Sam opažam, da je v zadnjih tekmah igra precej bolj tekoca kot proti koncu sezone v premier ligi. Sicer imamo še vedno dolocene trenutke na tekmi ko malce pademo, ampak overall zelo dobro! Tudi tekem kontroliramo super. Vceraj smo v zadnjih 20 minutah drzali zogo brez problema.
Za tekme od Flamenga naprej bi dal velike probse Maresci! Pa ne samo zato, ker smo zmagovali tekme. Ampak, ker je pripravil ekipo da proti slabsim klubom izenacijo svojo agresivnost na igriscu. Vceraj se je jasno videlo od prve minute, da se ne bodo pustili “tepst” brazilcem, ki so slovijo po zelo agresivnih in temperamentnih ekipah. Res se pričenja kazat nek karakter ekipe! + se mi zdi, da ga imajo igralci res radi in mu zaupajo.
Meni je pri Caicedu deloval klasicen zvin gleznja in nic hujsega. Tudi na koncu se je meni zdela njegova poteza da zapusti igrisce bolj zavlačevanje kot kaj drugega.
Za tekme od Flamenga naprej bi dal velike probse Maresci! Pa ne samo zato, ker smo zmagovali tekme. Ampak, ker je pripravil ekipo da proti slabsim klubom izenacijo svojo agresivnost na igriscu. Vceraj se je jasno videlo od prve minute, da se ne bodo pustili “tepst” brazilcem, ki so slovijo po zelo agresivnih in temperamentnih ekipah. Res se pričenja kazat nek karakter ekipe! + se mi zdi, da ga imajo igralci res radi in mu zaupajo.
Meni je pri Caicedu deloval klasicen zvin gleznja in nic hujsega. Tudi na koncu se je meni zdela njegova poteza da zapusti igrisce bolj zavlačevanje kot kaj drugega.