Enzo Maresca

o igralcih in trenerskem štabu

Maresca IN ali OUT?

In
3
23%
Out
4
31%
Sem na meji
4
31%
Vseeno mi je
2
15%

Total votes: 13

sigismund
admin
Has thanked: 149 times
Been thanked: 278 times

Re: Enzo Maresca

Post by sigismund »

Vsako sezono tudi beremo da "počakajmo tistih 6, 7 tekem da lahko ocenimo kje smo kot ekipa".

No, več tekem je že mimo, kje smo? Liverpool ima kljub porazu že skoraj 2x toliko točk kot mi, mučili smo se povsod razen WHU, smo nekje na sredini lestvice, gladek poraz pri Bayernu, mučenje pri tretjeligašu, pred nami pa težka evropska tekma in pa vodilna ekipa in aktualni prvak anglije.

Sliši se kot doom in gloom, hitro lahko obrnemo krivuljo navzgor, problem pa je ker se nam te kartoni, neumne napake, poškodbe in še kaj kar nabirajo in kar vlečejo, pravi mali taktični mastermind čudež rabimo zdaj od Maresce in ekipe.
michooo
Has thanked: 2 times
Been thanked: 48 times

Post by michooo »

Jaz sem očitno edini do sedaj glasoval za opcije, da mi je vseeno.

Maresca je lutka. Pripeljan je bil, da bo igral z igralci, ki jih kupujejo drugi. Enako je bilo pri Potterju in enako pri Pochu. To je tudi glavni razlog, da so nas "elite" trenerji odpikali po tekočem traku. Gotovo so Maresci, predno je podpisal, projekt tako tudi predstavili in on je to sprejel. Meni se njegovo delo ne zdi slabo, je pa v zadnjih dveh tekmah z menjavami pokazal nezadovoljstvo s pripeljanimi igralci. Verjetno je to začetek konca zanj. ker javno kaže nestrinjanje z Upravo. Zelo dobra je bila izjava, ko so ga novinarji povprašali o Disasiju in je rekel, da še ni dobil signala s strani kluba, da bi Disasi prišel nazaj v prvo ekipo.

Vodstvo je tudi letos pustilo trenerja na cedilu. Iz aviona se vidi, da ni zadovoljen z golmani, pa smo nekaj poizkušali z Maignanom, na koncu pa nismo naredili nič. Sanchez in nekdo od športnih direktorjev je očitno velika ljubezenska zgodba. Potem so tukaj branilci, kjer imamo res nesrečo s poškodbami. Ko se je poškodoval Colwill je spet Maresca rekel, da si želi okrepitve, en teden kasneje pa korigiral svojo izjavo, da iščejo rešitve znotraj kluba. No, niso je našli, niti je ni bilo mogoče najti.

Ekipa brez poškodb ni slaba, ni pa presežek. Lahko bi se borili za mesta od 3 do 5. Sedaj s poškodbami smo nekje okoli 10 mesta, kar je nažalost kar realno.

Kakorkoli, to ni več Abramovičev Chelsea. Za vse tiste, ki smo se v klub zaljubili zaradi Terryja, Lamparda, Makeleleja, Drogbaja, ipd. ter potem vsako leto vedeli, da bomo ekipo ustrezno okrepili in se borili za trofeje, je spremljanje kluba trenutno zelo boleče. Sam se večkrat umaknem, se odločim, da izpustim kakšno tekmo, ampak na koncu se vseeno vrnem (in jezim). Želim klub na vrhu, želim se veseliti ob uspehih in jeziti ob remijih z Brightonom in podobnimi, ampak zdi se, da bo takšno obdobje treba še počakati nekaj let. Če sploh...

Smo pa verjetno edini klub na svetu, ki je zmožen biti na koncu v ligi na 10. mestu in osvojiti ligo prvakov. Napoved izven okvirjev :).
Trivinho
Has thanked: 189 times
Been thanked: 43 times

Post by Trivinho »

Se strinjam s tabo micooo, dodal bi samo se, Roman ko je na " svojo" roko kupoval igralce je kupoval svetovno klaso ala Seva, Ballack,...s tem je nakazal da zeli lovorike in biti kot Real madrid z svetovimi igralci ne pa ala Garnacho, Hato, Jackson, Fofana..
Kar se tice pa Disasija, Chilwela pa je jasno da nekaj z upravo ni uredu, o Mudriku se nic ne govori ne ve...
Diskriminacija Disasija, je zame res opazna, lahko da je meu kdaj slabo tekmo ampak tak me zelo spominja na Rudigerja, mocn in res mi deluje zelo mocn dal je tud nekaj golov z glavo predvsem pri kotih bi prov prsov, Badiashile, pa Fofana sta vecinoma na bolniski tko da na njih rqlacunat je res brez veze, sploh Fofana ki 3 tekme nemore skp spravt.
Res smo zelo zelo nazadovali in mazanje oci z nekimi laznimi projekti, pri Romanu je biu projekt sam bit na vrhu in osvajati lovorike ala liga prvakov in premier ligo, da smo kot nek Real madrid iz anglije res smo imeli vrhunske nogometase ki so imeli kvaliteto, danes pa vsi neki potencijali, takih je meu Roman tudi veliko pa retko ker je uspel, se Mcechrena k smo mel smo vsi mislili da bo novi Lampard pa ga danes ni nikjer...torej kupovati po 40M ali vec nekih potencijalov je zame nesmisel, raje kupim nekaj kvalitetnega svetovne klase in imas igralca ki je na nivoju, pou teh potencijalov k imamo se ni razvil kot je treba, oz so kle sam zarad denarja...
Ce lahko nek Arsenal zacne kupovat kvaliteto zakaj mi nemoremo?
Uglavnem navijaci pocasi zacenjamono odperati oci in dojemati realno sliko, zelo sem zadne case bral razne komentarje nnavijacev 90% negativnih za Maresco in upravo...10 % pa je tko kot ti micoo vseeno kaj se zgodi...
Ko pa pride tezji ritem sreda sobota bo sam se tezje...in res lani smo mel sreco med top 5 letos zelo tezko...
sigismund
admin
Has thanked: 149 times
Been thanked: 278 times

Post by sigismund »

Ufff, Trivinho sicer vem in razumem kaj si hotu povedat, Ševa je bil ob nakupu smatran kot world class sicer, ampak da ga pa omenjaš kot primer dobre prakse je pa malo zgrešeno no, glede na to da je to eden največjih flopov Romanove ere.

Kaj češ pa govorit in pisat točno o Mudryku, če ma ban? Kaj te pa še zanima? Kaj ma za zajtrk? Kdaj gre na stranišče? Zasledil sem da bo šel neki v atletiko in se v nogomet ne bo vračal, ampak iz nekih X virov....

Anketa zaenkrat kaže bolj v smer nenaklonjenosti Maresci...jst kot pravim sm še vedno na meji, ma čudne fore, ampak ne vidim smisla ga menjat ker bo isto, menjava bo samo kratkotrajni fix.
Trivinho
Has thanked: 189 times
Been thanked: 43 times

Post by Trivinho »

Hotu sm povedat da je vsaj prpelu resne igralce ki so bili na vrhuncu kariere tukaj je biu se Mutu ki pa ce se nebi drogiiral biu edn najbolsoh na svetu,Crespo je tud biu napadalec na vrhunskem nivoju res je pa da ni z vsemi ubodel, je pa prpelal kvaliteto.
Kar se Mudrika tice glede na to da je kaznovan bi lahko ga posodili v nek klub magar arabcem kjer bi lahko igral. Da vsaj pokrijemo placo ali se ga proda..tko pa vlece placo in se coha po jajcih...vsaj neki bi lahk nardil glede njega...
Post Reply