Liga prvakov 2025/26

spremljenje evropskih pokalov in prijateljskih tekem
Trivinho
Has thanked: 203 times
Been thanked: 43 times

Re: Liga prvakov 2025/26

Post by Trivinho »

Kar se rotiranja tice je Pep vrhunski, igra z tapravo 9ko halandom pri rezultatu 3 0 ga menja z Marmushom...
Obramba mu sicer malo plava ampak ko imas tazga napadalca da mu usako tekmo da 2-3 gola ga ne skrbi da bo zgubu tocke in da ga bo naprimer Leeds ponizal, tudi proti fulhamu je dobil 3 komade ampak dokler ma Halanda ki mu zabija se noben navijac ne obremenjuje s temi 3 goli...
Potem pri nakupu igralcev je on tisti ki zeli igralca, pri nam pa pri realu pa kupujejo lastniki oz Perez igralce, kar je skregano z logiko...
Barca pa itk ima ze od nekdaj sistem da igra svoj nogomet in ima tud igralce ki igrajo tako..
ndm
Has thanked: 19 times
Been thanked: 63 times

Post by ndm »

Kot prvo bili smo v igri za Haalanda pa se odlocili takrat za Lukakuja. Za katerega sem preprican, da nas je bilo 90% prepričanih da bo uspel… prav tako je večina ljudi pred sezono govorilo kako je Delap super nakup. Pa nas je vecina ostalo razocaranih. Za to da dolocen igralec uspe se pac more veliko stvari poklopit.

To kar ti trdis trivinho bi clovek pricakoval, da je Man City vsaj 10 tock v prednosti v ligi prvakov in premier ligi?

Sploh je pa Guardiola zelo slab primer glede rotacij. Pri njemu prakticno ne ves kdo bo igral. In spet govorimo o trenerju, ki je v klubu že 10 let (na pamet govorim) in pa Maresci, ki je v klubu drugo leto.

Še enkrat, moje mnenje, Maresca se mi zdi da ima vse nastavke da postane vrhunski trener. Seveda pa ima še katero stvar za popravit in izboljšat. Dokazal je tudi, da se dolocene stvari uči sproti. Na drugi strani pa kot že sami izpostavljate je tudi par zadev, ki se že nekaj casa vlečejo in ni konkretnega napredka.

Tudi o Arteti se govori kako super trener je na nivoju in ne vem kaj vse. Pa tip dejansko ni osvojil še ničesar! Zato pa dajmo trenerju čas da dokonca sezono in bomo potem ocenjevali zadeve. Tudi lani je bilo ogromno kritik, po sezoni pa smo ugotovili, da je ekipa izpolnila vsa realna pricakovanja oziroma jih celo presegla.

EDIT:
Zato sta pa real in chelsea v zadnjih 20 letih tako neuspesna ane?😉 daj no, klubi kjer je trener alfa in omega prakticno ne obstajajo vec. Ker to v modernem nogometu ne pije vode. Man city in pa celje pri nas sta dve redki izjemi.
Trivinho

Post by Trivinho »

Ce je lahko Klopp vrnu liverpool na vrh s pol slabso ekipo oz pol manj vredno razen salaha nobenga zvezdnika ni imel, potem je Maresca luzer totalni k je dobu igralce vredne 100M in lahko je rotiral kar je hotu in probaval...tudi lani Slotu se je izslo ampak to je se biu Klopov liverpol...
Pep kot sm reku rotira ja ampak ko mas Halanda v napadu ki zabija ko gre in ko negre ekipi pol nimas skrbi, mi nimamo napadalca ze od casov Coste ki bo meu vsaj 20+ golov in da usaka ekipa ga podvaja da lahko naprimer zabijajo krila in da imamo prostor...biu je Drogba in Costa pa so jih podvajal pa vseen zabil 20+ golov in to nama fali.
Jackson je sicer usako 5 tekmo zabiu ampak je dalec od vrhunskega napadalca, Joao Pedro pripeljan kot 9 ka igra pa na polozaju ofanzivbega vezista ali plejmejkerja wtfff...
Spostujem da imas tako mnenje o Maresci ampak se ne strinjam, je mlad neiskusen ampak to naj se uci v olimpiji ne v chelsea..
ndm
Has thanked: 19 times
Been thanked: 63 times

Post by ndm »

Saj ti je jasno da je Klopp šele v svoji 5. Sezoni osvojil naslov prvaka? Njegove uvrstitve od prevzema Liverpoola so 8.mesto 15/16, 4.mesto 16/17 in 17/18, 2. Mesto 18/19.

Torej konkretno vec casa kot Maresca na nasi klopi. Prav tako je liverpool v tem času dokler niso bili prvaki (torej 2015-2020 cca) zapravil skoraj cca 600M.

Joao Pedro igra na položaju 10ke zgolj in samo, ker je Palmer odsoten. Ampak sem prepričan, da lahko poiščeš za vsako situacijo in za vsakega igralca zakaj je Maresca luzer oziroma da ima samo sreco da so ostali tako slabi.
Trivinho

Post by Trivinho »

Ja ok osvoju je v 5.sezoni, ampak je gradil ekipo s pametnimi nakupi, ki je ze na enem intervju reku da je sou v liverpol zaradi nogometnega projekta in ne zaradi tega ker so mu usak let pou ekipe prodali pa pou kupili tko kot dela chelsea ker je prvi plan profit in ne uspeh kluba...
Bomo vidl spet poleti spet prenova 10 igralcev out 10 in ce ne se vec...
sigismund
admin
Has thanked: 166 times
Been thanked: 299 times

Post by sigismund »

Par stvari ne štekam pri Maresci, niti taktično niti v izjavah po tekmi. Na vprašanje kaj je s Fofano, kako to da je v igro prišel Tosin in kako to, da Estevao ni dobil minut je odgovoril tole:

“The change of Tosin was because we needed to change Wes."
“For sure, with one more change there would have been a chance for Estevao or Andrey to come on and potentially change the game.”

Ko je šel Fofana iz igre smo na igrišču že itak imeli 5 branilcev (Cucu, Badi, Achaemp, James, Gusto). Šesti branilec je bila menjava Fofana - Tosin in to pri aktivnem rezultatu 1-1. Ko je padel gol za 1-2 pa je meni izgledalo da je branilcev toliko da sploh niso vedeli kdo naj ga pokrije, tip se je sprehodil do gola. In sigurno bi bilo vsaj malo logično v igro dat nekaj napadalne moči če napadamo zmago?

Lejte Arsenal, gladko so naprej, Brugge bi verjetno odpihnili s kakršnokoli ekipo, pa ne delajo nonsense menjav in lepo špilajo utečen sistem, ne pretiravajo z rotacijami. Pri nas pa vsak drugi teden sedem sprememb.

Santosa ni na mapi, zakaj? Achaempong na stranskem tiru. Hato je čisto out. Cucu igra vse tekme zapored polnih 90 minut. Estevao 2 vrhunski tekmi, ena slabša, onto the bench you go. Enzo nabira stinkerje week-in week-out pa igra non stop, celo menjat ga moramo ker je fant preobremenjen od vseh minut. Tosin je neposredno udeležen pri kupu prejetih golov pa še kar dobiva minute.

Make it make sense, to je vse kar prosim.
blueboy11826
Has thanked: 168 times
Been thanked: 129 times

Post by blueboy11826 »

Tako je sigismund, ogromno enih nesmiselnih oziroma nerazumljivih potez.
Lahko kdo spet reče, da sej so tudi Arteto že odpisovali pri Arsenalu, pa poglejmo zdej. To je res, vseeno pa je bilo pri Arteti vidno kaj hoče in kako hočejo igrat. Pri Maresci (vsaj jaz) ne vidim.
Če primerjamo lansko sezono in to do zdaj, je meni vse skupaj zelo podobno. Sama igra me noben ne prepriča, da je drugačna ali boljša. Imamo pa preblisk tu in tam, kar bi blo pa že čudno, če ne bi mel.
KTBFFH
Post Reply