Upam da bojo zmačkani od PL slavja en teden prej.
FA pokal
- sigismund
- admin
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 355 times
Re: FA pokal
Nočem metat puške v koruzo, finale je useen tekma zase, ma ful bedno da je glih City v finalu ker mi res ni do tega da zgubimo 4. FA cup finale zapored hhh.
- demiensatlier
- Has thanked: 146 times
- Been thanked: 94 times
Zadna šansa za vsaj ligo Europa, drugače bomo verjetno brez Evrope. Bo pa treba premagat verjetno najtežjega možnega nasprotnika, no vsaj motivacijo bojo verjetno najdli če jo že v pl ne.
- patricio10
- Nostradamus
- Been thanked: 4 times
Javljam se po dooolgem času... Takole bom rekel, ne glede na naše slabe rezultate (v bistvu katastrofalne) v zadnjih dveh mesecih, sem večino tekmo gledal in naprej spremljal klub v dobrem in slabem.
Vse do prejetega gola danes sem imel neko upanje da izpeljemo sezono s lovoriko, ampak spet nam je nekaj zmanjkalo. Dejstvo je da je City bil boljši in zmagal danes zasluženo, ampak smo jim dobro parirali. To nam nič ne pomaga, saj smo izgubili že zadnjih 5 finalov v FA-cupu - katastrofa!
Do konca imamo še 2 tekmi, zgleda nam ostaja upanje samo še za konferenčno ligo - katastrofa kako smo zavozili sezono! Zadnjič proti Forestu smo imeli nekaj dni več počitka zaradi njihove tekme v evropski ligi (Villa jih je nabila), tokrat smo počivali kar 3 dni več od City-ja - kljub temu 2 poraza - brez besed.
Poleti bo moralo priti do velikega reseta in čimprej se losat nekoristnega Delapa, Garnacha in še koga...
Vse do prejetega gola danes sem imel neko upanje da izpeljemo sezono s lovoriko, ampak spet nam je nekaj zmanjkalo. Dejstvo je da je City bil boljši in zmagal danes zasluženo, ampak smo jim dobro parirali. To nam nič ne pomaga, saj smo izgubili že zadnjih 5 finalov v FA-cupu - katastrofa!
Do konca imamo še 2 tekmi, zgleda nam ostaja upanje samo še za konferenčno ligo - katastrofa kako smo zavozili sezono! Zadnjič proti Forestu smo imeli nekaj dni več počitka zaradi njihove tekme v evropski ligi (Villa jih je nabila), tokrat smo počivali kar 3 dni več od City-ja - kljub temu 2 poraza - brez besed.
Poleti bo moralo priti do velikega reseta in čimprej se losat nekoristnega Delapa, Garnacha in še koga...
MODRA JE BARVA, NOGOMET JE IGRA, MI SMO VSI SKUPAJ IN ZMAGA NAM JE CILJ!!!