Poletni prestopni rok 2026
- Chelsea_fan
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 17 times
Poletni prestopni rok 2026
Napišite svoje mnenje katere igralce bi morali pripeljati oziroma prodati. Tema namenjena poletnemu prestopnemu roku 2026
BLUE IS THE COLOUR!!!
- demiensatlier
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 34 times
Re: Poletni prestopni rok 2026
Out: Jorgensen, Badiashile, Fofana, Gittens, Garnacho, Lavia, Delap in od 130m naprej Enzo.
Pripeljati kvalitetnega in izkušenega golmana (nujno), branilca, wingerja, mogoče 2, menjavo za Enza če gre, še enega napadalca. Koga točno ne vem, bolj malo imen se zaenkrat povezuje tako da moramo počakat.
Pripeljati kvalitetnega in izkušenega golmana (nujno), branilca, wingerja, mogoče 2, menjavo za Enza če gre, še enega napadalca. Koga točno ne vem, bolj malo imen se zaenkrat povezuje tako da moramo počakat.
- Chelsea_fan
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 17 times
Bi se kar strinjal z vsem. Sam bi dodal še za OUT - Sarr, Anselmino
IN: Bastoni, Maignan, Konoute (free), Vlahović (free) in pa obvezno še kakšnega wingerja
IN: Bastoni, Maignan, Konoute (free), Vlahović (free) in pa obvezno še kakšnega wingerja
BLUE IS THE COLOUR!!!
- Trivinho
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 14 times
Predvsem rabimo igralca ali 2 ki so starejsi od 30 let, da imajo neko autoriteto nad telimi mlajsimi v ekipi.
Napamet mi pade kaksen Tarkovski iz evertona v obrambi, vsaj za ene 2 leti...
Pa kaksen Wilson iz fulhama v vezi, ker gledam kok je Xakha dvignu sunderland v tej sezoni, da mas iskusenga v vezi je res ena velka prednost in po njegovi zaslugi so tud prsl v europo...
Tko da vsaj 2, 30 letnika rabmo..
Potem je veliko za prodat ali na posojo poslat.
Prodat : Garnacho, Gittens, Hato, Badiashile, Fofana, Lavia, Esugo, Tosin, Sanchez, jorgensena, Sarra, Delapa,
Zadrzat Chalobaha, Colwila, Cucurelo, Jamesa, Gusta, Caicedota, Enza, Palmera, Neta, Joao pedra, Esteva. Acheponga, santosa,
Posoja Guiu, Goerge,
In : Pandersu dat sanso + se en golman iskusen.
Obramba Tarkovski, Van de Ven, Brantvait iz evertona...neki od tega bi rabl...
Veza : Tonali, eliot anderson, gibs white, wharton,
Napad : dal bi sanso Jacksonu slabsi od Delapa nemore bit, pa Vlahovica na free transfer...
Napamet mi pade kaksen Tarkovski iz evertona v obrambi, vsaj za ene 2 leti...
Pa kaksen Wilson iz fulhama v vezi, ker gledam kok je Xakha dvignu sunderland v tej sezoni, da mas iskusenga v vezi je res ena velka prednost in po njegovi zaslugi so tud prsl v europo...
Tko da vsaj 2, 30 letnika rabmo..
Potem je veliko za prodat ali na posojo poslat.
Prodat : Garnacho, Gittens, Hato, Badiashile, Fofana, Lavia, Esugo, Tosin, Sanchez, jorgensena, Sarra, Delapa,
Zadrzat Chalobaha, Colwila, Cucurelo, Jamesa, Gusta, Caicedota, Enza, Palmera, Neta, Joao pedra, Esteva. Acheponga, santosa,
Posoja Guiu, Goerge,
In : Pandersu dat sanso + se en golman iskusen.
Obramba Tarkovski, Van de Ven, Brantvait iz evertona...neki od tega bi rabl...
Veza : Tonali, eliot anderson, gibs white, wharton,
Napad : dal bi sanso Jacksonu slabsi od Delapa nemore bit, pa Vlahovica na free transfer...
- blueboy11826
- Has thanked: 87 times
- Been thanked: 85 times
Se strinjam z večino napisanega trivinho.
Od izkušenih - Bernardo Silva in John Stones sta free, ne bi se jih branil.
V vezi se seveda tudi nobenga od Tonali, Anderson ali Wharton nebi branil, je pa cena teh igralcev okoli 100mil.
Jackson pa sem nekje zasledil, da bo igral na pre-seasonu in prav je tako. Nudil je precej več kot Delap.
Od izkušenih - Bernardo Silva in John Stones sta free, ne bi se jih branil.
V vezi se seveda tudi nobenga od Tonali, Anderson ali Wharton nebi branil, je pa cena teh igralcev okoli 100mil.
Jackson pa sem nekje zasledil, da bo igral na pre-seasonu in prav je tako. Nudil je precej več kot Delap.
KTBFFH
- blueboy11826
- demiensatlier
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 34 times
- blueboy11826
Želel v Barco, sprejel prvo ponudbo (ki pa je bla realova). Mislim, da je samo želel nekam drugam.
KTBFFH
Pričakovano. Sledi še Enzo. Se ne bi čudil, če bi odšel tudi Palmer. Škoda. Jovo na novo.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 81 times
- Been thanked: 189 times
Verjetno bo res Enzo naslednji, post o Cucuovem odhodu je na IG lajkal prav on.
Smejim se jokanju fenov online, češ nekaj o "lojalnosti", gimme a break.
Marc Cucurella on Xabi Alonso: "Yes. I’ve spoken with him and he inspired a lot of confidence in me. I’ve also spoken with Grimaldo and Borja, who have worked with him, and they spoke very highly of him. The project seems very interesting."
Manj kot 24ur kasneje, Real Madrid HERE WE GO
Kralj, mockajo nas majketi.
Škoda, Cucu mi je sčasoma prirasel k srcu, boril se je, pa še LB pozicija ni bila problem, sedaj rabimo še to pokrivat.
Odhodi niso nič nepričakovanega, sploh po sezoni/sezonah ki so za nami. No pa saj iskreno, če ti potrkata Real/Barca, tudi v prime časih ne bi imeli dosti besede pri tem. Finančno pa kar slabo ja, 50 MIO v trenutnem trgu kjer se za povprečne Janeze vrtijo nori denarji je to kar nekoliko malo, sploh ker ima pogodbo do konca 2029.
Meni to daje občutek da smo desperate for the €€€, sell-to-buy club.
Smejim se jokanju fenov online, češ nekaj o "lojalnosti", gimme a break.
Marc Cucurella on Xabi Alonso: "Yes. I’ve spoken with him and he inspired a lot of confidence in me. I’ve also spoken with Grimaldo and Borja, who have worked with him, and they spoke very highly of him. The project seems very interesting."
Manj kot 24ur kasneje, Real Madrid HERE WE GO
Škoda, Cucu mi je sčasoma prirasel k srcu, boril se je, pa še LB pozicija ni bila problem, sedaj rabimo še to pokrivat.
Odhodi niso nič nepričakovanega, sploh po sezoni/sezonah ki so za nami. No pa saj iskreno, če ti potrkata Real/Barca, tudi v prime časih ne bi imeli dosti besede pri tem. Finančno pa kar slabo ja, 50 MIO v trenutnem trgu kjer se za povprečne Janeze vrtijo nori denarji je to kar nekoliko malo, sploh ker ima pogodbo do konca 2029.
Meni to daje občutek da smo desperate for the €€€, sell-to-buy club.
- blueboy11826
Na koncu menda 55 + 5mil € v dodatkih. Star je 27 let in pogodbo (kot praviš sigismund) je imel do 2029, ne ravno bleščeč deal iz naše strani.
Tudi jaz pričakujem, da bo Enzo sledil in mi bomo imeli (spet) za pokrivat 4-5 pozicij, za katere težko verjamem, da bomo za vse našli kvalitetne okrepitve.
Še preden smo naznanil Xabija, sta Cucurella in Enzo dala vedit, da hočeta drugam in to je to na kar smo opozarjali - ključni igralci bojo hotl it, mislim, da ne zaupajo več klubu in v njihov projekt. In če dejansko gre še Enzo in mogoče Palmer, bo pred Xabijom povsem drugačna, še težja naloga kot sicer.
Kaj pa so vaše realne želje? Koga bi pripeljal in mislite, da bi v tem trenutku podpisal za nas? Js sm realno prvič povsem brez idej.
Tudi jaz pričakujem, da bo Enzo sledil in mi bomo imeli (spet) za pokrivat 4-5 pozicij, za katere težko verjamem, da bomo za vse našli kvalitetne okrepitve.
Še preden smo naznanil Xabija, sta Cucurella in Enzo dala vedit, da hočeta drugam in to je to na kar smo opozarjali - ključni igralci bojo hotl it, mislim, da ne zaupajo več klubu in v njihov projekt. In če dejansko gre še Enzo in mogoče Palmer, bo pred Xabijom povsem drugačna, še težja naloga kot sicer.
Kaj pa so vaše realne želje? Koga bi pripeljal in mislite, da bi v tem trenutku podpisal za nas? Js sm realno prvič povsem brez idej.
KTBFFH