Poletni prestopni rok 2026
- blueboy11826
- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 90 times
Re: Poletni prestopni rok 2026
Rodri v Barco, to pomeni, da bo City verjetno še poizkušal pripeljat Enza.
KTBFFH
- blueboy11826
Spet se nismo uspel dokončno losat Disasija. Gre na posojo v Palace.
KTBFFH
- blueboy11826
O ostalih naših drugače kar tiho. Danes je pisal Fabrizio, da naj bi bili zadovoljni z Gittensom in da bo ostal. Za Jacksona ne sprejemamo posoje, samo prodaja.
Za Jacksona se zanimata Villa in Atletico. Leeds pripravlja novo ponudbo za Mudryka (Posoja).
- Trivinho
- Has thanked: 97 times
- Been thanked: 16 times
Spet ogabni Maresca, ki zeli Enza Fernandesa, upam da ostane pri nam, saj je govoru da je zadovoljen tu..ampak lastniki bojo verjetno sprejeli ponudbo ker jih sam denar zanima...
Torej se en projekt ki bo spodletel...
Torej se en projekt ki bo spodletel...
- Chelsea_fan
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 20 times
ce si zeli it enzo naj gre.. ze to da izsiljuje prestop bi ga poslal v rezevrve.. tisti ki si ne zeli bit tle naj gre simple…
me pa zanima vase mnenje koga pripeljati v tok kratkem casu? Men ne pade noben na pamet
me pa zanima vase mnenje koga pripeljati v tok kratkem casu? Men ne pade noben na pamet
BLUE IS THE COLOUR!!!
- sigismund
- admin
- Has thanked: 88 times
- Been thanked: 197 times
Sanchez, menjava takoj. Pa magar če se še enkrat stegnemo 80 za Kepo, sam vozi tega Sancheza.
Enzo - včeraj se je videlo kam bo šlo, celo sezono ko bomo igrali away se bo slišalo bujanje, tudi če vsako tekmo da gol in asistenco. Sicer so argentince overall kar izžvižgavali ta krog, Enzo ima še dodatno črno piko ker je želel ven. Sicer on sam se mi zdi da je to kar nekako sprejel, mogoče ga celo podžge, sem pa prepričan da če bo to poslušal celo leto vsakič ko se dotakne žoge da mu bo slej kot prej počil film in bo situacijo samo še poslabšal s kako gesto ali pizdenjem v tribune. Kot igralca bi ga definitino obdržal, bolje to kot da imamo tisti 20 MIO profita z njim če ga dejansko prodamo za 140 MIO. Imaš pa potem (verjetno) nezadovoljenega igralca s podrtimi odnosti med njim, feni in mogoče še s kom interno...
Definitivno se z njim preveč ukvarjamo, je pa smotana situacija ker je čuden občutek če ostane in čuden občutek če gre. Lose lose skoraj.
Enzo - včeraj se je videlo kam bo šlo, celo sezono ko bomo igrali away se bo slišalo bujanje, tudi če vsako tekmo da gol in asistenco. Sicer so argentince overall kar izžvižgavali ta krog, Enzo ima še dodatno črno piko ker je želel ven. Sicer on sam se mi zdi da je to kar nekako sprejel, mogoče ga celo podžge, sem pa prepričan da če bo to poslušal celo leto vsakič ko se dotakne žoge da mu bo slej kot prej počil film in bo situacijo samo še poslabšal s kako gesto ali pizdenjem v tribune. Kot igralca bi ga definitino obdržal, bolje to kot da imamo tisti 20 MIO profita z njim če ga dejansko prodamo za 140 MIO. Imaš pa potem (verjetno) nezadovoljenega igralca s podrtimi odnosti med njim, feni in mogoče še s kom interno...
Definitivno se z njim preveč ukvarjamo, je pa smotana situacija ker je čuden občutek če ostane in čuden občutek če gre. Lose lose skoraj.
- blueboy11826
Že če pokrijemo 120mil nimamo kej tuhtat, prodat. Sej se po veliki večini strinjamo, da je realno daleč od igralca, ki bi bil vreden takšne vsote.
Koga? Wharton absolutna prva izbira, Alex Scott druga.
Koga? Wharton absolutna prva izbira, Alex Scott druga.
KTBFFH
- Chelsea_fan
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 20 times
Na podlagi cesa je wharton vredn 100m ? priznam nism ga gledal neki ampak po ratingu zadnje 3 sezone nic posebnega
BLUE IS THE COLOUR!!!
- blueboy11826
Nism reku, da je vreden 100. Bi pa na podlagi tega, da je ocenjen na nekih 70-75, verjetno res govorili o ceni blizu 100.
Kaj naj ti rečem glede rateingov, daleč od tega, da lahko igralca oceniš po njih. Če dejansko gledaš tekmo, pa vidiš igro igralca, njegovo gibanje, kontroliranje tekme. Wharton sigurno izstopa, skoraj vedno je, ko sem gledal Palace.
Kaj naj ti rečem glede rateingov, daleč od tega, da lahko igralca oceniš po njih. Če dejansko gledaš tekmo, pa vidiš igro igralca, njegovo gibanje, kontroliranje tekme. Wharton sigurno izstopa, skoraj vedno je, ko sem gledal Palace.
KTBFFH
- blueboy11826
Medtem: Romano poroča - Enzo says yes to City
Glede na to, da je sprejel, upam, da sprejme tudi klub. Baje je tudi včeraj po tekmi takoj odšel v tunel in se ni pridružil ekipi, ko so odšli do navijačev.
Glede na to, da je sprejel, upam, da sprejme tudi klub. Baje je tudi včeraj po tekmi takoj odšel v tunel in se ni pridružil ekipi, ko so odšli do navijačev.
KTBFFH
Kot sm že u začetku prestopnega roka napisal, če želi odidt naj gre, bo bolje za vse. Ampak če je bil kao pogoj 120m£ do tistega roka, potem bi morala bit zdej cena višja, vsaj 130m£, ker bomo tudi mi zamenjavo zanj sigurno preplačali.
Glede alternativ, Wharton in Scott sta se najbolj omenjala ampak oba naj bi bila tako pozno v roku nedosegljiva.
So baje še neka imena, o katerih se javno še ne govori.
Meni osebna tiha želja bi bil Chema Andres.
Glede alternativ, Wharton in Scott sta se najbolj omenjala ampak oba naj bi bila tako pozno v roku nedosegljiva.
So baje še neka imena, o katerih se javno še ne govori.
Meni osebna tiha želja bi bil Chema Andres.
Ne drži popolnoma, bil je zravn, je pa odšel med prvimi (tik pred njim baje Gusto in Neto)blueboy11826 wrote: ↑25 Aug 2026, 11:08 Glede na to, da je sprejel, upam, da sprejme tudi klub. Baje je tudi včeraj po tekmi takoj odšel v tunel in se ni pridružil ekipi, ko so odšli do navijačev.