Poletni prestopni rok 2026

o morebitnih prestopih
sigismund
admin
Has thanked: 88 times
Been thanked: 197 times

Re: Poletni prestopni rok 2026

Post by sigismund »

Camara deal je nazaj ON, samo se cas jih lahko stane zdej
sigismund
admin

Post by sigismund »

Camara je HERE WE GO, če jim rata spravt do časa pod streho
demiensatlier
Has thanked: 73 times
Been thanked: 36 times

Post by demiensatlier »

Torej samo prodaja Enza brez menjave, no tale Camara tako ali tako ni bil neka kvalitetna zamenjava, enostavno je blo premalo časa najdit kaj pametnega. Vsaj vzdušje v ekipi bo boljše, v vezi se bomo pa mogli zanašat na napol steklene igralce kot so Lavia, James, trenutno tudi Caicedo. Upam da šanso izkoristi Barco ter da kaj pozitivnega dobimo iz tega.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Najprej sem bil jezen na Monaco in cel svet, ma pod črto smo krivi sami. Kako noro dobro smo poslovali, kupovali, drugi klubi nam pojejo hvalospeve za prodajo deadwooda, use s profitom, mamo šanso izpeljat ma skoraj popoln prestopni rok, potem pa tale blamaža...

Monaco nas je resnično in dobro nategnu, tkoje pač če se dealaš s francozi, že v businessu je isto, te nategnejo kot bi mignu. Tako se ne dela profesionalni business in Chelsea ima vso pravico bit jezen na Monaco, res ga majo.

Ampak, ko bojo malo zadihali in se vsedli pa mislim da so lahko jezni zgolj in samo nase. In demien tle se ne strinjam s tabo, da je bilo "enostavno premalo časa najti kaj pametnega". Nah, že praktično 3 mesece vemo da Enzo ne bo ostal, tudi če ni bilo vklesano v kamen je bilo pa vsaj pričakovano, zato tudi ni takega joka online ob odhodu Enza ker s(m)o vsi več al manj to pričakovali. Nesrečen, flirtanje z Realom sredi zime, zavračal vstop v igro..naj gre, good riddance. Ampak časa smo, ljudje, imeli, več kot dovolj. A so Monaco pizde? Ja, definitivno. A smo krivi sami da se v 3 mescih nismo zdealal za kaj več od 36 letnega Hendersona? Absolutely. OK, prišel je Barco, ma to ne reši naših (potencialnih) problemov.

Zakaj sem napisal v oklepaju? Enostavno, skrbi me sredina. Ja sure na papirju ni panike, James Barco Lavia Caicedo Henderson. Ko pogledaš malo bolj logično, pa vidiš da je tole en ogromen risk. Caicedo je zadnjič po poškodbi igral 12 minut in odkorakal dol, James in Lavia sta injury prone in samo čakaš kdaj bo kaj narobe. Lavii celo pojemo hvalospeve ker je letos prvič v 3 letih odigral malo več, pa smo v 2. krogu lige. Hendo je star in že nekaj let nazaj pri Liverpoolu ni več handlal, torej vse pade na Barcoja ki je ravno prišel. Torej, smo 1-2 poškodbi stran od mini katastrofe...

Joj če bi šel Camara skozi bi res lahko rekli da tekmujemo na vseh frontah, še Xabijeva želja je bil. Tako pa smo realno res malo tanki na sredini. Obramba še tudi ni OK ampak očitno je Xabi ocenil da lahko dela s tem kar ima, I'm fine with it.

Torej, ne me narobe razumet, imamo več kot dobro ekipo da bi morali biti / lahko bili UDOBNO top 5. Imamo trenerja ki se mu čisto sanja kaj se dogaja in kako je treba. Imamo upravo ki je KONČNO pokazala zaupanje v manegerja in letos smo spet izgledali kot proper, resen klub. Ampak, škoda, tale nakup bi bil res pika na i. Da se špilamo zadnje ure prestopnega roka ko smo imeli več kot dovolj časa, to je pa naša krivda.

Mogoče mini olajševalna okoliščina, da igramo zgolj domestic league and cups...
blueboy11826
Has thanked: 96 times
Been thanked: 90 times

Post by blueboy11826 »

Se strinjam, super prestopni rok, na koncu z malo grenkim priokusom, ker tako kot si napisal sigismund, vemo kaj nas lahko doleti.
Veliko smo prodajali ali vsaj posojali igralce, ki smo si jih nakopali, upam, da to kaže na bolj razumljivo poslovanje zde in da ciljamo na neko stabilno ekipo.

Kar se tiče Monaca, jim pomoje nimamo kej zamerit, na zadnji dan pač ne boš prodajal igralca na katerega računaš, razen, če boš dobil neko nenormalno ponudbo. Takšne pa mislim, da je prav, da nismo pošiljal.
KTBFFH
Chelsea_fan
Has thanked: 15 times
Been thanked: 20 times

Post by Chelsea_fan »

Se strinjam tako kot ste napisali.. zame osebno super prestopni rok.. ja ta prestop bi se res naredil piko na i..
se tudi strinjam smo kratki na poziciji enza ampak res mislim da lahko do januarja nekako zguramo s temi igralci.. sploh ker vrjamm da bo xabi to uspel nekak zakrpat.. glede Monaca pa pac nateg in gladko bi jih odpisu za nasledne nakupe
BLUE IS THE COLOUR!!!
ndm
Has thanked: 9 times
Been thanked: 32 times

Post by ndm »

Da se še jaz oglasim po dolgem času. Vmes bilo kar nekaj zadev (predvsem privatno) pa tudi priznam, da sem bolj slabo spremljal chelsea proti koncu lanske sezone… sem se spravljal že nekaj časa pokomentirati dogajanje pa sem potem se odločil, da pocakam na konec prestopnega roka.

Glede na to, da sem bil večkrat opomnjen kako so nekateri imeli prav glede lastnikov, kluba, itd… oziroma, da je moje mnenje bilo napacno.Se mogoče tega dotaknem v kateri drugi temi. Tole je pač tema glede prestopnega roka.

Meni se je zdel celoten prestopni rok precej dobro izpeljan. Po dooolgem času smo kupili igralca, ki je meni osebno bil zelo zanimiv in vsec (Morgan Rogers). Me je tudi zelo pozitivno presenetil kako hitro se je vklopil, prakticno brez treninga. Tudi Palestra na pripravah presenetil in pokazal, da zna biti prava okrepitev. Glede Martineza verjetno ni potrebno zgubljati besed, ker vsi vemo kakšna kvaliteta ja.
Lacroix mogoce celo najbolj pomembna okrepitev za nas. Odlično bere globinske podaje in krije hrbet obema stranskima štoperjima. Dejansko njegova igra spominja na položaj libera, ki drži nekoliko visjo linijo.
Torej zelo zelo soliden prestopni rok, ki je takoj odločno pokazal namero Xabija. Tudi glede trenerja mislim, da smo dejansko dobili najboljšo mozno resitev na trenutnem trgu. Super za vzdusje, da smo ga navijaci in igralci takoj sprejeli in podprli.

Komentar glede vezne linije, ki je po včerajšnji prodaji Enza precej na udaru. Iskreno mene ne skrbi tako zelo. Ok, se strinjam da Enza ne bomo kar tako nadomestili + je bil precej pomemben igralec za nas preteklo 2-3 sezone. Se mi pa zdi, da v sistemu Xabija nebi prišel tako do izraza. Predvsem zaradi fizike(hitrosti) in, ker dejansko imamo v napadu dovolj kreativnosti. Prav tako pa se oba wingbacka vkljucujeta v napade kar “nadomesca” prisotnost Enza v kazenskem prostoru.
Imamo Lavia, James, Barco, Caicedo, Handerson. Po potrebi tudi Gusto in verjetno celo Rogers. Do januarja mislim, da imamo cca 20 tekem. Malo srece glede poskodb in lahko to sfuramo. Tudi mislim, da poskodba Caiceda ni prehuda, če ne bi gotovo šli po novo okrepitev.

Kakorkoli, jaz sem glede vezne linije optimist. Enostavno ne vidim takšne potrebe po igralcu tipa Enza v trenutnem sistemu. Pa tudi čas je že, da Lavia in James odigrata pol sezone brez poškodbe. Se mi zdi, da bi bilo najslabša varianta kupiti nekoga na silo na zadnji dan prestopnega roka.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Baje smo kontaktiral Wijnalduma ki je free agent, par virov poroca, nisem pa preverjal pri "velikih" virih
blue222
Been thanked: 13 times

Post by blue222 »

V svojih časih mi je bil eden od boljših vezistov v ligi. Zakaj pa ne.
blue222
Been thanked: 13 times

Post by blue222 »

Sem pogledal in je Fabrizio zavrnil njegov prihod. Škoda
Chelsea_fan
Has thanked: 15 times
Been thanked: 20 times

Post by Chelsea_fan »

35 let brez resnega fuzbala.. ne hvala.. mamo ze hendersona za take primere.. potrpet do januarja potem naprej
BLUE IS THE COLOUR!!!
demiensatlier
Has thanked: 73 times
Been thanked: 36 times

Post by demiensatlier »

Sigi, glede premalo časa sem mislil tisti čas ko dejansko res pride do prestopa (v tem primeru Enzo), ko steče papirologija, prej so bile bolj kot ne samo igrice, kot recimo deadline day za City 2 al 3 tedne pred koncem roka, res je vsi smo pričakovali, ble so potencialne menjave za njega za katere smo se pa res pozno začeli zanimat, pa tud niso ble neke kvalitetne tako da pomoje bolš da na koncu nismo preplačali tipa ala Bakayoko. Lahko bi tud ustavli transfer ampak so si pomoje misli bolš da zaslužmo 125mio kot da mamo nesrečnega igralca ki se je že tako zameril navijačem in ne bo nič več od njega. Tako da mislim da je na nek način izsilil prestop, ko je že mogoče kazalo da bo ostal, ampak se je na koncu obrnilo in blo tud mal nesreče pri njegovi menjavi.

Vseeno res zelo dober prestopni rok, samo če pomislimo da smo za vsaj 1 leto znebili igralcev kot so Garnacho, Disasi, Badiashile, Tosin, celo Sanchez (še zaj ne morem verjet), Jackson, Delap.... Dejansko so to vsi igralci, čez katere smo imeli daleč največ za povedat, tako da nam sploh ni več ostalo kaj velik podobnih. Samo upajmo da se obramba uigra, ker napad izgleda brutalen.
Post Reply