Posojeni igralci
Re: Posojeni igralci
v HSV naj bi odšel še Gaël Kakuta, kot poroča "L'Equipe", pa koliko igralcev nam bo še odpeljal to ni vredu.
- damjan1120
Kakuta nej gre na posojo v kakšen Wolverhampton, Norwich al pa Wigan. Drugač je bolje, da kle ostane.

Točno tako.damjan1120 wrote:
Na posojo vsekakor, prodaja ne pride v poštev...
Kakuta: "I have a contract with CFC until 2015. I know Arnesen well and he has been good to me. I am not aware that he wants me in Germany"
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Tkole ju je ocenil goal.com ...
Jeffrey Bruma
Jeffrey Bruma
Michael MancienneBadly beaten for pace by Muller at the end of the first half, although he managed to recover and make a last-ditch tackle. Still, the young defender appeared out of his depth; he will need some time to develop a partnership with Mancienne. 2.5
Oba sta bla najslabše ocenjena v ekipi Hamburga ... sicer me pa za Mancienne-a bl k ne dol visi, bolj me skrbi igra Brume, ki ima še vedno pogodbo z Chelseajem.Continues to struggle to adapt to the German game. The English defender was booked for a poor challenge on Robben, and was simply a mess at the back. 2.5
- damjan1120
Despite interest from Lille,Chelsea's Gael Kakuta would prefer a loan move to a Premier League club.
TNC
TNC
- davidluiz4
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Kakuta v Lille na posojo ne bi bla slaba ideja, glede na to da igrajo lep napadalen nogomet v katerem lahko pride do izraza pa še v Ligo prvakov so se kvalificirali potem ko so bli lani prvaki.
Tud Kalašu privoščim čim več tekem v nizozemskem prvenstvu, da se še naprej razvija ker je res velik talent kar je prikazal že na tekmah v predsezoni.
Me pa malo skrbi kdo bo igral štoperja letos, sedaj ko so odšli Rajkovič, Bruma in Kalaš, pa tudi Alex je blizu odhoda. Ker če bo Ivke igral na RB-ju imamo samo 2 CB-ja v Terryju in Luizu, tako da upam da Alex ostane ker je vseeno zelo kvaliteten branilec, ima precej izkušenj in je že uigran z ekipo.
Tud Kalašu privoščim čim več tekem v nizozemskem prvenstvu, da se še naprej razvija ker je res velik talent kar je prikazal že na tekmah v predsezoni.
Me pa malo skrbi kdo bo igral štoperja letos, sedaj ko so odšli Rajkovič, Bruma in Kalaš, pa tudi Alex je blizu odhoda. Ker če bo Ivke igral na RB-ju imamo samo 2 CB-ja v Terryju in Luizu, tako da upam da Alex ostane ker je vseeno zelo kvaliteten branilec, ima precej izkušenj in je že uigran z ekipo.
Ne vem zakaj vsi mislite da bo Ivke RB?
Ker je lani igral tam?
Lani je bil drug trener, Bosingwa iz forme če še Ivketu ne bi šlo ni 2x za rečt, da bi kakšen Alex igral RB (ne mislim resno pač primerjava, ker vsi vemo, da je Alex prepočasen)
V predsezoni je igral CBja in to je tudi njegova primarna pozicija tako, da bo Ivke sem kar 80% prepričan v prvi postavi na CBju.
Letos je AVB, ki igra z bolj ofenzivnima bočnima branilcema in zato bo Bosingwa verjetno zacementiran v prvi. Kar po mojem mnenju sploh ni slabo ima kvalitete samo takrat so ga poškodbe zjebale. Sedaj je pa spet pravi vsaj po teh nekaj predstavah.
Ker je lani igral tam?
Lani je bil drug trener, Bosingwa iz forme če še Ivketu ne bi šlo ni 2x za rečt, da bi kakšen Alex igral RB (ne mislim resno pač primerjava, ker vsi vemo, da je Alex prepočasen)
V predsezoni je igral CBja in to je tudi njegova primarna pozicija tako, da bo Ivke sem kar 80% prepričan v prvi postavi na CBju.
Letos je AVB, ki igra z bolj ofenzivnima bočnima branilcema in zato bo Bosingwa verjetno zacementiran v prvi. Kar po mojem mnenju sploh ni slabo ima kvalitete samo takrat so ga poškodbe zjebale. Sedaj je pa spet pravi vsaj po teh nekaj predstavah.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
nebi ga prodal ce bi dobil delovno dovpljenjeAlexAK wrote:PM so pametni naši, prodajo Rajkovića v HSV in je zdej Rajković v prvi, Bruma pa na klopiPoleg tega Mancienne sploh ne igra zarad bolezni, tko da res super posoja Brume.
- damjan1120
Morda zaradi tega ker ga bodo za dve leti kupili za 25 milijonovAlexAK wrote:Ja že, sam zakaj ga morjo glih HSVju pol prodat če vejo da bo zmanjšalo minute Brumi
ker ocitno najvec ponudl... lahko pa da ma ksno odkupno klavzulo zravn za nazaj kar nebi blo slabo...AlexAK wrote:Ja že, sam zakaj ga morjo glih HSVju pol prodat če vejo da bo zmanjšalo minute Brumi
Thibaut Courtois dans za Atletico Madrid odigral že 5. tekmo, od tega 4. s clean sheet-om. Prejel je samo 1 gol.
Naslednjik Cecha.
Naslednjik Cecha.