10 - Juan Mata
- damjan1120
- damjan1120
Re: Juan Mata
Kot vse kaže, da bo Mata novi član Chelsea-ja.
Evo kaj si misli en navijač Valencie o njem:
Tudi AS poroča o tem. 30 mio je res dober posel, resda ni toliko vreden a vseeno. Glede na današnji trg je to še solidno. Mata bi pa v Čelsiju najbolj pasal položaj nekje za napadalcem zato, ker je tehnično dovršen, igra na kratke pasove in pa dvojne podaje. Na krilo pomojm ne bi pasal, saj nima hitrosti in v Valencii ni nikoli dajal dolgih predložkov v prostor, kot se to večinoma počne v Španiji. Pri Valencii je le čakal bočne, da jim je potisnil žogo v prostor pa so oni potem dali predložek. Me zanima res kako se bo odrezal Juan v Čelsiju ampak obstaja možnost, da boste razočarani.
Me zanima kje bo igral...
Evo kaj si misli en navijač Valencie o njem:
Tudi AS poroča o tem. 30 mio je res dober posel, resda ni toliko vreden a vseeno. Glede na današnji trg je to še solidno. Mata bi pa v Čelsiju najbolj pasal položaj nekje za napadalcem zato, ker je tehnično dovršen, igra na kratke pasove in pa dvojne podaje. Na krilo pomojm ne bi pasal, saj nima hitrosti in v Valencii ni nikoli dajal dolgih predložkov v prostor, kot se to večinoma počne v Španiji. Pri Valencii je le čakal bočne, da jim je potisnil žogo v prostor pa so oni potem dali predložek. Me zanima res kako se bo odrezal Juan v Čelsiju ampak obstaja možnost, da boste razočarani.
Me zanima kje bo igral...
nvem js osebno tut nism vidu.. TNC so mel napisan da je kao benayoun to napisu pa da je pol hmal use zbrisu, kok je res pa nevem.damjan1120 wrote:Od kje ti to? Sem še pogledati pa ni nič napisal.
so pa že velikrat kej napisal kar ni blo res..

- damjan1120
jah verjetno bo sturridge desni winger in to je odlična pozicija za levičarja z dobrim strelom..in to vsekakor je sturridge...rabimo levičarja za levo stran z odličnim predložkom...vsaj jaz bi tako naredil...ali pa desničarja z dobrim strelom kar je pa mata....modrić kot organizator,za njim lamps ter mikel zadnji vezni 
Po tem posnetku sodeč ne igra tipičnega LA-ja - dobro se znajde še na sredini (tudi na desni strani), pa zabija tudi z desno (goli na približno 4, 5 in 9 min posnetka).
Blue is the colour!
- damjan1120
No, če je Mata levičar potem je odličen za levega wingerja. Sej se bosta menjala z Sturridgem in je =)
Kalou in Anelka? Oba ne znata preigravat =)
Verjetno bosta danes prišla tako Mata kot Modrić. Glede tega kje bo kdo igral, pa odločitev prepustimo Boasu =D
Mata update: the player is understood to have spoken to AVB yesterday, and Chelsea are on the verge of agreeing a £24m deal with Valencia.
twitter
Kalou in Anelka? Oba ne znata preigravat =)
Verjetno bosta danes prišla tako Mata kot Modrić. Glede tega kje bo kdo igral, pa odločitev prepustimo Boasu =D
Mata update: the player is understood to have spoken to AVB yesterday, and Chelsea are on the verge of agreeing a £24m deal with Valencia.
- damjan1120
For those asking about Mata, this is the RECAP: Mata deal is done. A fee has been agreed, Personal terms agreed,and he will sign a five year contract.Just some little details left and the signinig will be completed.
twitter
- damjan1120
AlexAK wrote: A lahko naslednjič napišeš namesto twitter tistega, ki je to napisal? Pa če mi lahko poveš kdo je to zdaj napisal
Aha v redu. Sej jaz večinoma dajem samo to kar TNC (transfer news central) objavijo...
https://twitter.com/#!/TransferNewsCen
http://www.facebook.com/permalink.php?s ... 9335161193
Pred približno eno uro so to napisali. =)
- damjan1120
Unai Emery and Juan Mata met yesterday at the Sports City for 15 minutes and the Spaniard explicitly asked his coach to let him go to London. And, that a move to Chelsea is irresistible.Valencia and Chelsea were last night negotiating the transfer of Juan Mata because there was a small problem is that the entity wants real money and would not accept that the Chelsea players got involved.
Transaction to be closed in the coming hours, the Spanish international meet one of his wishes.
Manuel Llorente, along with Vice President Javier Gomez personally lead talks with Chelsea this morning where he met with coach Unai Emery, as well as the technical secretary Braulio Vazquez. The deal is almost done and it can be in matter of hours. Valencia is not worried as they can replace Mata with the money they get. English reports claim Mata already signed a 5 year deal. It is now down to some conditions Valencia want.
Transfer of Juan Mata to Chelsea could close soon,as confirmed by club sources.
TNC na twitterju...
Transaction to be closed in the coming hours, the Spanish international meet one of his wishes.
Manuel Llorente, along with Vice President Javier Gomez personally lead talks with Chelsea this morning where he met with coach Unai Emery, as well as the technical secretary Braulio Vazquez. The deal is almost done and it can be in matter of hours. Valencia is not worried as they can replace Mata with the money they get. English reports claim Mata already signed a 5 year deal. It is now down to some conditions Valencia want.
Transfer of Juan Mata to Chelsea could close soon,as confirmed by club sources.
TNC na twitterju...
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Baje da je Mata zdele na Stamford Bridgeu ... upam da se ta prestop čimprej uresnič in da se posedi na klop Kaloudo 
Ja sam za bv pa verjetno tudi ni gledal tekme na stadionu. Ne zgodi se velikokrat, da pride nek igralec med sezono pogledat tekmo drugega kluba. Sam mislim, da so se gotovo dogovorili za prestop...

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- damjan1120
To sliko sem tudi jaz videl in pod njo piše, da je Mata levo spodaj...a tam se vidi samo ta z ruto pa še ta ima dolge lase, Mata pa jih nima =) mu je pa podoben..
- damjan1120
RECAP: Juan Mata and his father (Agent) were at Stamford Bridge today to discuss a deal out. Mata got introduced to the Bridge and Sunday reports claim he will be signed by Tuesday.
tnc na twitterju
Eh kdo bi vedel, če je Mata sploh na sliki =)
En dober članek o Mati na mirrorju..
http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion ... 88075.html
tnc na twitterju
Eh kdo bi vedel, če je Mata sploh na sliki =)
En dober članek o Mati na mirrorju..
http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion ... 88075.html