10 - Juan Mata
- davidluiz4
Re: Juan Mata
Lahko se tolažiš tudi s stavkom, da slabši k Torres je nemogoče da bo 
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

- damjan1120
Tudi sam sem skeptik ampak predvsem zaradi tega, ker ne poznam Mate oziroma njegove igre =) glede na današnje cene to sploh ni bila draga okrepitev+AVB je rekel, da bodo igrali tisti, ki bodo v boljši formi =) tako, da, če bo Mata slabo igral bo na klopi kot je na klopi Drogba, ki je v izjemno slabi formi in je zasluženo na klopi, Torres pa v igri =)
In en plus je v tem, da se Mata in Torres poznata in verjetno bo Mata eden boljših nakupov
No Mato pričakujem vsaj na klopi, če ne celo v prvi postavi na tekmi proti Norwichu

In en plus je v tem, da se Mata in Torres poznata in verjetno bo Mata eden boljših nakupov
No Mato pričakujem vsaj na klopi, če ne celo v prvi postavi na tekmi proti Norwichu
1. Mata ni drag nakup glede na današnji trg.
2. Glede na igre, ki jih je kazal v Valenciji in njegov stil nam bo še krvavo prav prišel. (Sploh njegov zadnji pass)
3. Drogba ne sedi zaradi forme, ker bi moral tudi Torres po tem sedeti(Torres je trenutno v prvi izključno zaradi dragega prestopa, ker igra ni nič kaj bolša od Drogbajeve, pa ne rečt ker 2 strela naredi, da je v boljši formi ker igra tudi 2x več kot Drogba), če bi samo na formo gledal bi bil verjetno lahko Anelka (ne igra dobro, vendar zadane za razliko od zgornjih dveh na žalost) na sredini in bi bil Malouda in kakšen Benayoun na krilu.
2. Glede na igre, ki jih je kazal v Valenciji in njegov stil nam bo še krvavo prav prišel. (Sploh njegov zadnji pass)
3. Drogba ne sedi zaradi forme, ker bi moral tudi Torres po tem sedeti(Torres je trenutno v prvi izključno zaradi dragega prestopa, ker igra ni nič kaj bolša od Drogbajeve, pa ne rečt ker 2 strela naredi, da je v boljši formi ker igra tudi 2x več kot Drogba), če bi samo na formo gledal bi bil verjetno lahko Anelka (ne igra dobro, vendar zadane za razliko od zgornjih dveh na žalost) na sredini in bi bil Malouda in kakšen Benayoun na krilu.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Ta stavek ne drži, vsaj za prvi 2 tekmi, ker igra Kalou ki je v katastrofalni formi in pa Lampard, ki tako slabo ni igral že nekaj let ampak je kao nedotakljiv in še zmer špila. Namesto Lamparda bi si zaslužila igrati Benayoun in pa McEachran, ki sta pokazala veliko več na tekmah v predsezoni. Za Kalouja je pa itak brezveze govort, ker se je že v soboto vidl da ko je pršou gor Malouda smo zaigrali veliko bolje tako da zanj je vsaka zamenjava boljša.damjan1120 wrote:Tudi sam sem skeptik ampak predvsem zaradi tega, ker ne poznam Mate oziroma njegove igre =) glede na današnje cene to sploh ni bila draga okrepitev+AVB je rekel, da bodo igrali tisti, ki bodo v boljši formi =) tako, da, če bo Mata slabo igral bo na klopi kot je na klopi Drogba, ki je v izjemno slabi formi in je zasluženo na klopi, Torres pa v igri =)![]()
No Mato pričakujem vsaj na klopi, če ne celo v prvi postavi na tekmi proti Norwichu![]()
Strinjam se da je Drogba v slabi formi ampak tudi Torres ni pokazal kaj posebno pozitivnega, predvsem govorim za tekmo z WBA-jem ko je imel en strel, en dobr dribling ki ni pripeljal do ničesar ter kar nekaj izgubljenih žog. Nočem se kregat kdo je boljši, ker sta mi oba igralca dobra in mi je vseeno kdo igra, samo da oba igrata dobro in zabijata ker za to sta tud plačana.
- damjan1120
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Zaupam AVB-ju in verjamem da je on pravi trener da nas popelje do kakšne lovorike ampak more pokazat da ima "jajca" in postavit igralca na klop če ne igra tako kot se od njega pričakuje. Sej če dobimo Modrića bo lahko dal Lampsija na klop da dobi malo motivacije in pa malo počitka ker ni več str 25 let da bi lahko igral 60 tekem na sezono.
- davidluiz4
saj že je
jaz sem že v sredini maja vedel,da bo prišel k nam
)))

Blue is the colour, Football is the game, Winning is our race, Chelsea is our name
Rueda de prensa de Juan Mata
Juan Mata se bo danes poslovil od navijačev Valencia-je, nato pa se bo vrnil v London.
Juan Mata se bo danes poslovil od navijačev Valencia-je, nato pa se bo vrnil v London.