2. Annual Trip: STOKE
- loonymcgreat
Re: 2. Annual Trip: STOKE
odlično 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
-
chelseagirl
Kam nas bodo pa po iskušnjah ˝posedli˝.. Jaz po moje grem.Se pravi, za vsako karto mora biti svoje članstvo.... 
-
chelseagirl
-
chelseagirl
Aprila je bilo 52 funtov. Lajko, ti si bil na shed upper... 
Blue is the colour!
A mogoče že kdo ve točne termine poletov? Namreč zaradi narave moje službe bi se moral izkazat šefu, da bi prišel nazaj v službo v torek ali sredo...sicer pa Chelsea > služba, tko da ne bo problemov 
JT Captain Leader LEGEND !
Večina nas je že rezervirala letalske karte in prenočišče...
Če greš z EasyJet si poglej kdaj je še frej okoli datuma tekme.
http://www.easyjet.com/asp/sl/Rezervaci ... sp?lang=sl
Če greš z EasyJet si poglej kdaj je še frej okoli datuma tekme.
http://www.easyjet.com/asp/sl/Rezervaci ... sp?lang=sl

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- loonymcgreat
ja nas 11 ki gremo cetrtk-tork mamo hostel in karte rezervirane. ce gres ta termin si lohk v nasem hostlu kr je se precej prostih mest. samo zrihtat si moras sam. hostel se klice astor hyde hostel
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Tudi naša mala grupica (lajko, nastja, essien) za PETEK - NEDELJA imamo že kupljene avionske karte 
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
Ne šedidier wrote:Aprila je bilo 52 funtov. Lajko, ti si bil na shed upper...
To sem slikal iz SHED UPPER, ko sem bil na SB Tour.
Arsenal sem gledal iz Mathew Harding.
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
- loonymcgreat
A ste kej razmišljali kdaj bi naredili SB tour? ena skupina pride v četrtek, dve skupini v petek in potem ena skupina gre v nedeljo domov ostali dve pa v torek. Tako da smo VSI skupaj le v soboto( v petek je let zvečer) ampak takrat je tekma
se da na dan tekme naredit tour?
Ne vem, če je možno. Mogoče do kake dopoldanske ure. Je pa zagotovo odprt Megastore
Skupina, ki pride v čet lahko ima tour v petek, skupina, ki pride v pet pa v pon (ne vem, kako je za v ned).
Blue is the colour!
- loonymcgreat
ja sam ni neka fora da mamo kot off.club neki bolj poceni in bolj privat tour tko da bi mogli verjetno bit vsi skupaj, pomoje nebi smeli v 2 razlicnih dneh tole naredit.
na matchday pise da ni tourov..
na matchday pise da ni tourov..