Re: xyDebate
- davidluiz4
- killinride
- Frank_Lampard
A se komu sanja kaj se je zgodilo chelseju
(uporabniku foruma mislm
)
A ga je kdo blokiral al je sam odšel?
A ga je kdo blokiral al je sam odšel?
- loonymcgreat
bannan je se mi zdi
sej ga kr malo pogrešam kr je znal nasmejat 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- loonymcgreat
Nazadnje pridruženi uporabnik je Whorres
me zanima kaj ma za povedat.
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- jernej1989
http://nogomania.com/Evropske-Lige/Ekip ... ijace.aspx
a dej boas.... V tem trenutku Didier Drogba igra zelo dobro...to je pa mal smešno.
a dej boas.... V tem trenutku Didier Drogba igra zelo dobro...to je pa mal smešno.
BLUE IS THE COLOR
- damjan1120
- Reichenburg
Še kdo bi si zaslužilrepe wrote:Ja mislim da je še vedno na počitnicah v Banovcih.
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- Reichenburg
Mislim da v Amerikiurke4 wrote:Ko smo že pri tem kje pa je glosos?
No Surrender 388 KTBFFH!!!
sem že nazaj, ampak do zdaj še nisem našel teme v kteri se ne bi vsi poprek kregali, pa raje nisem sodeloval :p
sem pa bil zadnje tedne zelo omejen z internetom (v ZDA) in me je skoraj kap ko sem videl v kakšnem stanju je Chelsea ...

sem pa bil zadnje tedne zelo omejen z internetom (v ZDA) in me je skoraj kap ko sem videl v kakšnem stanju je Chelsea ...
Bolš, da bi še mal čez lužo ostal, ker stanje v Londonu je resno...glosos wrote:sem že nazaj, ampak do zdaj še nisem našel teme v kteri se ne bi vsi poprek kregali, pa raje nisem sodeloval :p
sem pa bil zadnje tedne zelo omejen z internetom (v ZDA) in me je skoraj kap ko sem videl v kakšnem stanju je Chelsea ...![]()
It`s not just supporting, it`s obsession...