2. Annual Trip: STOKE
- loonymcgreat
Re: 2. Annual Trip: STOKE
do 15. tega mesca mas cajt da se prjavis v nas klub navijacev(15€) da mas sploh karte zagotovljene. pol si pa vsak sam rihta potovanje in bivanje v londonu,da je pa lazje se vec ljudi poveze skupaj . ce si resen se vclani v klub in se potem oglasi spet. 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
torej članarina velja za koledarsko leto in ne od začetka ene do začčetka druge sezone?
če sm prijavljev v letu 2011, mi karta za marec še vedno pripada? Po mojem branju ja...
če sm prijavljev v letu 2011, mi karta za marec še vedno pripada? Po mojem branju ja...
Ja malo zakomplicirano je, ker članstvo v društvih je vezano na koledarsko leto, nogometna sezona pa ne traja koledarsko leto.
Torej tisti ki plačajo članstvo do 15.12.2011 so:
-člani navijaškega kluba Chelsea Slovenija v letu 2011 in
-prijavljeni v Londonu za sezono 2011/2012(torej imajo ugodnosti tudi marca, čeprav takrat morda ne bojo več člani kluba)
Tisti, ki bojo plačali po tem datumu bojo in pred 15.12.2012 bojo:
-člani navijaškega kluba Chelsea Slovenija v letu 2012
-prijavljeni v Londonu za sezono 2012/2013.
Upam, da vam je jasno sedaj?
Pač tisti, ki ste plačali članarino, oz. jo boste plačali do četrtka, tisti ste upravičeni do izleta v London, ostali žal ne.
Torej tisti ki plačajo članstvo do 15.12.2011 so:
-člani navijaškega kluba Chelsea Slovenija v letu 2011 in
-prijavljeni v Londonu za sezono 2011/2012(torej imajo ugodnosti tudi marca, čeprav takrat morda ne bojo več člani kluba)
Tisti, ki bojo plačali po tem datumu bojo in pred 15.12.2012 bojo:
-člani navijaškega kluba Chelsea Slovenija v letu 2012
-prijavljeni v Londonu za sezono 2012/2013.
Upam, da vam je jasno sedaj?
Pač tisti, ki ste plačali članarino, oz. jo boste plačali do četrtka, tisti ste upravičeni do izleta v London, ostali žal ne.

Future is bright, future is blue.
- loonymcgreat
evo škoda da se vračamo glih dan pred povratno tekmo z napolijem
bi blo lepo bit vsaj pri stadionu/ v kakem baru in spremlat tekmo na televizji in se potem veselit z preostalimi navijači v londonu

'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Datumi so bili najboljši del žreba za nas, ki gremo na Annual Trip.
Če bi imeli povratno tist teden prej, bi obstajala precej večja šansa, da bi tekmo prestavili na nedeljo.
Če bi imeli povratno tist teden prej, bi obstajala precej večja šansa, da bi tekmo prestavili na nedeljo.
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
Evo nas...
Ne pozabite, da je rok plačila za karto do 16.1.2012! TB memberji 64€, ostali 70€. Naj mi prosim vsak pošlje sporočilo na ZS, ko bo plačal, da ne bo kakšnih negotovosti.
Plus tega je pred nami nova sezona glede kluba. članarina je 15€ in jo lahko poravnate do decembra 2012 oziroma še bolje, da čimprej, saj bomo najverjetneje šli v tiskanje kakšnih majic ali kaj podobnega.
LP Matjaž
Ne pozabite, da je rok plačila za karto do 16.1.2012! TB memberji 64€, ostali 70€. Naj mi prosim vsak pošlje sporočilo na ZS, ko bo plačal, da ne bo kakšnih negotovosti.
Plus tega je pred nami nova sezona glede kluba. članarina je 15€ in jo lahko poravnate do decembra 2012 oziroma še bolje, da čimprej, saj bomo najverjetneje šli v tiskanje kakšnih majic ali kaj podobnega.
LP Matjaž
It`s not just supporting, it`s obsession...
- loonymcgreat
dobro bi blo da se informira ljudi kam je šlo tistih 15 euru od letošnje sezone, da nebo kakih nesporazumov za naprej
kolk memberju imamo sploh uradno?
drgač pa jz plača ta teden
Glej preprosto: Bil je piknik, turnir (hrana in pivo) plus tega je velik strošek sploh ustanoviti klub: treba je blo plačat žig, plačat Proklik itd.loonymcgreat wrote:dobro bi blo da se informira ljudi kam je šlo tistih 15 euru od letošnje sezone, da nebo kakih nesporazumov za naprejkolk memberju imamo sploh uradno?
Ne skrbi, če te zanima transparetnost, mi piši na ZS:)
A ni blo treba poravnat članarine do konca leta za to sezono.loonymcgreat wrote:dobro bi blo da se informira ljudi kam je šlo tistih 15 euru od letošnje sezone, da nebo kakih nesporazumov za naprejkolk memberju imamo sploh uradno?
- loonymcgreat
Ma meni ni noben problem ker zaupam in poznam skor vse člane ampak za nekega ki se šele namerava včlanit pa ne pozna niti enga člana je morda mal problem dat 15 euru in da pol niti neve kaj bo imel od tega 
Članarina je vezana na koledarsko leto! Itak maš cajta zdele 11 mescev, da jo podaljšaš!rover wrote: A ni blo treba poravnat članarine do konca leta za to sezono.