2. Annual Trip: STOKE

skupni ogledi tekem na Stamford Bridgeu

Greš na Stoke?

Poll ended at 13 Jan 2012, 11:09

100%
16
44%
mogoče
10
28%
NE
10
28%

Total votes: 36

lajko

Re: 2. Annual Trip: STOKE

Post by lajko »

rover wrote: A ni blo treba poravnat članarine do konca leta za to sezono.
Mislim, da smo to že pojasnjevali, ampak lahko poskusim še enkrat:

Moja osnovna želja je bila, da bi bilo poslovno leto Društva skladno s sezono. Ampak v Sloveniji ima Društvo za poslovno leto lahko le koledarsko leto.
Člane je treba v Londonu prijavit do konca koledarske leta in potem velja do konca sezone. Vse to skupaj je treba nekako uskladit:
Tisti, ki ste plačali članarino v letu 2011 ste bili člani Navijaškega kluba v 2011 in imate možnost sodelovati pri Annual Trip v sezoni 2011 / 2012, kar je tekma proti STOKE (10.03.2012).
Tisti, ki boste plačali v 2012 boste člani Navijaškega Kluba v letu 2012 in boste lahko odšli na Annual Trip v sezoni 2012 / 2013.
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
rover

Post by rover »

loonymcgreat wrote:dobro bi blo da se informira ljudi kam je šlo tistih 15 euru od letošnje sezone, da nebo kakih nesporazumov za naprej :D kolk memberju imamo sploh uradno?

drgač pa jz plača ta teden :D
Se pravi si zamudil tekmo z Stokom.
Image
Profesor
Has thanked: 12 times
Been thanked: 18 times

Post by Profesor »

Ne, Jani je plačal v skladu z rokom. Tisti ki pa plača v tem letu, ima možnost nakupa karte v sezoni 2012/2013!
It`s not just supporting, it`s obsession...
Profesor

Post by Profesor »

rover wrote: Se pravi si zamudil tekmo z Stokom.
Mislim, da je vseh memberjev za leto 2011 bilo 37.
lajko

Post by lajko »

Profesor wrote: Glej preprosto: Bil je piknik, turnir (hrana in pivo) plus tega je velik strošek sploh ustanoviti klub: treba je blo plačat žig, plačat Proklik itd.
Ne skrbi, če te zanima transparetnost, mi piši na ZS:)
Matjaž, malo bolj pa se lahko potrudiš za svoje člane. Če ne bi vedel za kaj se gre, bi bil kot član skrajno nezadovoljen s tem odgovorom.

Loony in ostali, ki vas zanima: Z Matjažem sva se že prej dogovorila, da bo na naslednjem sestanku predstavil vse prilive (od članarin, prijavnin na turnir, sponzorstva - Nogometni Dresi) in vse odlive v 2011. To bo tudi uradno Letno Poročilo Društva. Dogovorili pa se bomo tudi za Plan 2012.

Gre tudi za to, da smo zapravili "le" približno polovico zbranega, tako da lahko na naslednjem sestanku predlagate, kaj naj Društvo financira.
Poleg tega ima Društvo tudi Nadzorni Odbor, ki lahko kadarkoli preveri ustreznost poslovanja.

Članov, ki so plačali članarino je bilo 36, od tega 10 TB.
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
Profesor

Post by Profesor »

lajko wrote: Matjaž, malo bolj pa se lahko potrudiš za svoje člane. Če ne bi vedel za kaj se gre, bi bil kot član skrajno nezadovoljen s tem odgovorom.

Loony in ostali, ki vas zanima: Z Matjažem sva se že prej dogovorila, da bo na naslednjem sestanku predstavil vse prilive (od članarin, prijavnin na turnir, sponzorstva - Nogometni Dresi) in vse odlive v 2011. To bo tudi uradno Letno Poročilo Društva. Dogovorili pa se bomo tudi za Plan 2012.

Gre tudi za to, da smo zapravili "le" približno polovico zbranega, tako da lahko na naslednjem sestanku predlagate, kaj naj Društvo financira.
Poleg tega ima Društvo tudi Nadzorni Odbor, ki lahko kadarkoli preveri ustreznost poslovanja.

Članov, ki so plačali članarino je bilo 36, od tega 10 TB.
Hehe...Vem to, ampak nisem hotel vsega (stanja na rečunu in odlivov) obešati na velik zvon (beri: v forum). Sem napisal naj mi kdorkoli pošlje na ZS sporočilo v katerem mu vse objasnim. Če je še kakšen skeptik, me lahko brez problema obišče in prečešemo zadevo podolgemm in počez!
Denar se je porabljal izključno za obratovanje in vzpostavitev društva. V letošnji sezoni pa gremo še korak naprej!
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

a bi blo možno kej prestavlat sestanek, ki naj bi bil 5. februarja za +/- kakšen dan, med 3ga, 4ga, al pa 6ga, 7ga?
sigismund
admin

Post by sigismund »

je ja, če nimaš naslednji dan kurčevga izpita iz diferencialnih enčb, u tork pa še ustnega :(
Last edited by sigismund on 03 Jan 2012, 18:52, edited 1 time in total.
nastja8

Post by nastja8 »

Sestanke smo vedno planirali na dan tekme, in tako bo tudi tokrat.
Image
Future is bright, future is blue.
sigismund
admin

Post by sigismund »

pol pa sam okvirno, kolko cajta naj bi trajal sestank (brez ogleda tekme?)
didier

Post by didier »

Slabo urco oz. do same tekme :)
Blue is the colour!
sigismund
admin

Post by sigismund »

aja, pol pa mi mrbit še znese :)
sam da pošupkajo otoško barco, mi bojo tok veselja nardil da se bom lažji se tisto malo pred izpitom učil in ti pišem 10 za đabe @8)
lajko

Post by lajko »

Profesor wrote: Hehe...Vem to, ampak nisem hotel vsega (stanja na rečunu in odlivov) obešati na velik zvon (beri: v forum). Sem napisal naj mi kdorkoli pošlje na ZS sporočilo v katerem mu vse objasnim. Če je še kakšen skeptik, me lahko brez problema obišče in prečešemo zadevo podolgemm in počez!
Denar se je porabljal izključno za obratovanje in vzpostavitev društva. V letošnji sezoni pa gremo še korak naprej!
Se čist strinjam s tabo. To ni za forum. Pa po mojem ti tudi ni treba vsakemu posebej razlagat - ne boš imel časa :wink:
Naj se ve, da vsak član lahko dobi vse informacije na sestankih.
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
nastja8

Post by nastja8 »

Mal off-topica, samo a bi se dalo kako narest, da bi ta del foruma ki je namenjen navijaškemu klubu, lahko brali samo člani navijaškega kluba?
Image
Future is bright, future is blue.
loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

not good. če vsi berejo lahko marsikdo zve kaj novega in se navduši da se prijavi v klub in dobimo kakega novega aktivnega člana :D
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Post Reply