Re: xyDebate

se pogovarjamo o vsem ostalem

Fabrizio Romano je z objavami:

resnično želel poročati o tragični nesreči
0
No votes
pretiraval za voljo "engagement famringa"
6
100%

Total votes: 6

rck2own

Post by rck2own »

The Prestige, mislim da boljšega filma, še nisem gledal.
Platoon, v katerem igrajo takrat(1986) še neodkriti zvezdniki
Potem pa še The man from earth, težko vam kaj povem o filmu, ker se bojim, da bi vam razkril preveč podrobnosti.
lajko

Post by lajko »

Tole sem prejel, če koga zanima naj gre na: http://risporter.com/iscemo-sodelavce/:

Vabilo v našo ekipo www.risporter.com.
Odprli smo novo stran z novicami iz športa. Vložili smo ogromno truda, da smo to stran postavili.
Zdaj pa iščemo prostvoljce za pisanje člankov. Pisal bi pa vse kar ti "leži"...športov je ogromno in naš cilj je biti na tekočem pri vseh.

Zaenkrat je prostovoljno...in bi verjetno čez nekaj mesecov med pisce tudi delili prihodke iz oglaševanja:)
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Post by sigismund »

Danes sem kot večino vseh jutr šel na kavico, seveda pa ni manjkala niti Ekpia :)
Dva članka sta mi bila zelo zanimiva.

Nekoliko manj zanimiv je bil od Dejana Lazarevića, kjer je bilo napisano več ali manj že 100x slišano, ampak vseeno zanimivo branje.

Drugi članek je bil precej bolj zanimiv, pod rubriko "Mednarodni nogomet". Imena novinarja se ne spomnim točno, v glavnem pri meni osebno poznan kot Bedak ala "Prikriti" Chelsea Hater, nekakšen "prikriti" oboževalec obeh Manchestrov, o Cityju vedno govori o presežkih, pa rad govori o tem kako je bil United oškodovan. Je mel že kar nekaj člankov Angleške Premier League, kjer se je zgražal nad bajnimi nakupi in zapravljanji Chelsea, ku**anjem igralcev IPD. No, danes je dal članku naslov Skrijte se, pregrešno dragi.
Gre se pa v bistvu za to, (na hitro povedano), Demba Ba >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Torres + Carrol.

Skozi članek nam oriše svoje pretirano nezadovojstvo nad tem, koliko sta Chelsea in Liverpool zapravila eni za španca, drugi za angleža. Skupaj sta namreč nanesla kar €100M. Demba Ba je bil po drugi strani ZASTONJ. Newcastle ga je lahko "odkupil" zastonj, ko je Dembi klavzula dovoljevala, da odide brez stroškov, če bi West Ham izpadel v drugo ligo, kar tudi je. Newcastle je sicer hotel kupiti sprva Carrola, pa ga je prehitel Liverpool.

No, Torres in Carrol sta za €100M prispevala skupaj 7 PL golov (Torres 3, Carrol 4) V ENEM LETU, Demba Ba pa za 0€ 15 golov v slabih petih mesecih. In to se je novinarju zdelo tako strašansko absurdno, tako sramotno, da je (vsaj poskušal) po ovinkih spljuval Torresa in Carrola, hkrati se je spraševal, če je Torresa in Carrola kaj sram, če je kaj sram vodilnih pri klubu, če se kaj sramujejo navijači obeh klubov. Na koncu je suvereno ugotovil, da se verjetno sramujejo prav vsi. Nekako na "foro", češ, milijonski klubi in nakupi še ne prinesejo uspeha, ipd. sranja.

Članek vreden branja, toplo priporočam. Sicer je meni Demba Ba res 1A kvaliteta igralca, meni osebno zelo dober, skratka všečen. Nekako me spominja na Bale-a izpred ene ali dveh sezon, ko je kar izstopal ven iz množice nogometašev, sploh pri Tottenhamu.

Skratka, naj zaključim. Rad imam objektivne članke. Rad berem dober intervju ali reportažo (ne pa danes v rubrki "subjektiv", ko je mladega atleta spraševala 3/4 same neumnosti (kaj rad ješ, najljubša pijača ipd. )), vsekakor pa preziram PRETIRANO SUBJKEKTIVNO napisane članke, ala tole danes. Vedno so imeli novinarji nekako "pretirano" svobodo subjektivnega pisanja pri Ekipi, zato tudi (zavedajoč se ali pač ne) žalijo navijače klubov, kot tudi klube in njihove igralce same. S svojim pretiranim subjektivnim razmišljanjem mi je danes nekako pokvaril branje čudovitega članka, namesto da bi navajal zgolj statistična dejstva, je porabil pretirano notranjo (ne)naklonjenost do igralcev/klubov.

Se opravičujem za dolgo pisanje, nekako sem moral izliti svoje mišljenje nekam. Gotovo se bo našel nekdo, ki je/bo prebral ta-isti članek, moje mnenje (vsaj delno) podprl, ali popolnoma ovrgel. Zato sem se odločil za tole pisanje, namreč želel bi, da tudi vi izrazite svoje mnenje, kajti res me zanima, kakšne iste, podobne, ali pa popolnoma različne poglede imamo lahko na neko isto stvar. Vsak komentar je absolutno dobrodošel (seveda ne nujno v obliki "romana" :D), bi pa prosil za strpnost do mojega mišljenja, kakor ga bom jaz izkazal do vašega :)

Upam da sem vas z mojo interpretacijo članka prepričal v vsekakor znimivo branje zgoraj navedenega članka, hkrati pa že komaj čakam vaš odziv, če sploh bo kakšen, ker dvomim da bo kdo vse tole bral :)

LP
Last edited by sigismund on 06 Jan 2012, 11:48, edited 1 time in total.
zrim92

Post by zrim92 »

sigismund wrote:Newcastle je sicer hotel kupiti sprva Carrola, pa ga je prehitel Liverpool.
Newcastle je vzgojil Carrolla in oni so ga prodali Liverpoolu....
Image

I WAS THERE WHEN WE WON IT! :P
sigismund
admin

Post by sigismund »

skyman333 wrote: Newcastle je vzgojil Carrolla in oni so ga prodali Liverpoolu....
Možno, se opravičujem za morebitne napake. Hvala za opozorilo! :)
sigismund
admin

Post by sigismund »

qatar foundation ma nov avtobus :juhej: :juhej:

red more about this fascinating news :cfc01: :cfc01:
http://24ur.com/sport/nogomet/video-bar ... evrov.html

EDIT: koji k*** je to od "novice" :shoot:
Reichenburg

Post by Reichenburg »

Poglej komentarje spodi jst sm skor crknu :lol:
Mene sam zanima kako bo Messi po teh velkih stopnicah pršu? :D
Pep pa bo šofer, messi ne more ker ne bi videl na cesto...
Zadnjič je bilo na 24kur neki o nekem dobrodelnem smučanju in po celi športni redakciji so imel logotipe od putalone tko da se ni za čudit. Zmaga ga pa avtor članka :lol:
Novo prevozno sredstvo nogometašev Barcelone v dolžino meri 14 metrov in je široko štiri metre.
Avtoceste Po Evropi v povprečju merijo v širino po pasu 3,75 m lahk se bodo po avtorjevem mnenju vozil samo po parkirišču :shoot:
No Surrender 388 KTBFFH!!!
damjan1120

Post by damjan1120 »

Meni je tole smeh:

"pečica, v kateri se lahko pripravi kar 32 obrokov naenkrat." a poglej si video hahaha
Joshua McEachran

Post by Joshua McEachran »

Meni tole zgleda čisto navaden tour bus :)
rck2own

Post by rck2own »

Ponavadi, ko ujamem 24 ur ob enih in si pogledam šport, enkrat ni bilo da nebi bilo barce nevem kaj mislijo ampak preveč je pa preveč, potem pa kažejo stare posnetek in to se je zgodilo dan po tem, ko so v angliji izgubili oba manchestra in pa chelsea a oni govorijo, spet kdo je boljši in kdo je kaj rekel okoli barcelone... :evil:
sigismund
admin

Post by sigismund »

dane sje novica avtobus, na otoku pa tekma United-City, pa nič o tem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reichenburg

Post by Reichenburg »

Če pa ni prenosa smo pa vsaj rekord podr 41 jih brska po strani :lol:

je že 45
repe

Post by repe »

a ma kdo slučajno bejzbolski kij za posodit? :D
Reichenburg

Post by Reichenburg »

4 :lol:
za šport vedno
Last edited by Reichenburg on 09 Jan 2012, 20:21, edited 1 time in total.
sigismund
admin

Post by sigismund »

enga/nekomu lažji razbiješ z vodovodno cevjo ;)
Post Reply