2. Annual Trip: STOKE
Re: 2. Annual Trip: STOKE
Last check in je 40 min pred letom in če računaš še na carino je to 1 ura minimum. Se pa nebi preveč zajebaval, ko sm se jst vračal iz Londona so se spomnili da bodo prej zaprli in sem pritekel res zadnjo sekundo. Tko da na na tvojem mestu 1.5 h za zihr. Jst bom tud vrjetn kšne 2 urci prej, si raje še en pir v loungu privoščim pa sem miren.
- loonymcgreat
ej tisti ki greste v cetrtek. a bi lohk jaz šel z enim od vas do brnika? jaz bom prišel z enim kolegom v lj zjutraj ko gre v sluzbo pol pa nimam skom it do brnika. lepo prosim 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Mene naj pa en pokliče k bote tm jz mam 5min do letališča 

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Še 7 dni. Komi čakam
Js bom verjetno okrog 12:00 na letališču. Bolš prej kot prepozno
A lahka še kdo mal pove kako je glede prevozov po londonu. Je verjetno najbolše nabavit Oyster kartico?
Js bom verjetno okrog 12:00 na letališču. Bolš prej kot prepozno
A lahka še kdo mal pove kako je glede prevozov po londonu. Je verjetno najbolše nabavit Oyster kartico?
300 bo več, kot preveč. Pa itak lahko plačuješ tam (večinoma) tudi z evri.
Blue is the colour!
Jaz sem kupil 200 funtov, to je skor 250€ in je za 3 dni dovolj.
Itak druzga kot dres (Mata ali Sturridgea), šal (Chelsea v Stoke), prevozi podzemna, pijača in hrana.
Tudi jaz komej čakam ta teden bo dolg, hehe.
Itak druzga kot dres (Mata ali Sturridgea), šal (Chelsea v Stoke), prevozi podzemna, pijača in hrana.
Tudi jaz komej čakam ta teden bo dolg, hehe.
- loonymcgreat
+1chelsea111 wrote: js bom ene 400,450€ za teh 5 dni uzeu. Pomoje bi mogl bit
še enkrat
ej tisti ki greste v cetrtek. a bi lohk jaz šel z enim od vas do brnika? jaz bom prišel z enim kolegom v lj zjutraj ko gre v sluzbo pol pa nimam skom it do brnika. lepo prosim
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
sej za podzemno ti ni nujno treba met kartice, lahk je bol priročno lahko pa brez problema za vsak da kupuješ karto.
Povsod glih ne moreš plačevat z EUR. Tam, kjer je možno, te pa še z menjavo oberejo, tak da je definitivno boljše imet funte.
Kar se tiče stroškov pride povratna za vlak iz letališča in nazaj 29 GBP. Lahko prišparate kakih 10 GBP z avtobusom, ampak bo trajalo precej dlje. Jaz bom šel definitivno z vlakom, ker imamo v petek pozen let, da ne bom podzemne zamudil, pa še v nedeljo bom lahko dlje
Poleg vlaka je treba kupit še podzemno za do Hostla. Lahko si kupite Oyster, drugače pa stane enkratna karta 4 GBP. Rabimo eno za tja v petek in eno za nazaj v nedeljo. V soboto pa odvisno od večera, morda enodnevna karta? V glavnem skupni prevozni stroški bojo med 40 in 50 GBP.
Petkarji, kako greste na letališče? A lahko en še mene pobere?
Kar se tiče stroškov pride povratna za vlak iz letališča in nazaj 29 GBP. Lahko prišparate kakih 10 GBP z avtobusom, ampak bo trajalo precej dlje. Jaz bom šel definitivno z vlakom, ker imamo v petek pozen let, da ne bom podzemne zamudil, pa še v nedeljo bom lahko dlje
Poleg vlaka je treba kupit še podzemno za do Hostla. Lahko si kupite Oyster, drugače pa stane enkratna karta 4 GBP. Rabimo eno za tja v petek in eno za nazaj v nedeljo. V soboto pa odvisno od večera, morda enodnevna karta? V glavnem skupni prevozni stroški bojo med 40 in 50 GBP.
Petkarji, kako greste na letališče? A lahko en še mene pobere?
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
Tisti, ki greste iz letališča v London in nazaj med tednom (ne za vikend), se vam veliko bolj splača iti z busom (precej nižje cene). Z vlakom se niti ne spomnim, kako dolgo se voziš do Londona. Z (easy)busom smo prišli nekje v uri in 15 min.
Blue is the colour!