2. Annual Trip: STOKE
Re: 2. Annual Trip: STOKE
Eno vprašanje glede leta, oziroma prtljage. Doplačal sem za še en kufr, za katerega pa nič niso omenjene dimenzije, samo da ne sme biti čez 20kg. Torej so dimenzije pri tem kufru nepomembne ali so tudi omejene?
chelsea111 wrote: enako mam tud js pa tud mene zanima ja. Glede tega za vticnice, se to dobi kje v kaksnem big bangu al pa kej? iphone bo treba filat
ni važno, lahko je okrogla, trikotna, kvadratna.. imate možnost teh 20kil ki ste plačali + 10 kilsko ročno.. za vtičnice se pa da itak na racepciji ponavad zment da ti ga nafilajo al pa kaj... drugače imaš pa v vsaki trgovini te zadeve.
Za ročno prtljago, torej tisto brez doplačila, so veljavne "tiste" mere (56x45x25 se mi zdi), prtljaga za doplačilo pa ni važno, kakšnih mer je, samo da je v enem kosu (ogromen nahrbtnik, kufer, kufer za kak instrument itd.) in da ne presega določene kilaže (mislim, da za easyjet ta znaša celo več kot 20 kg in je ta cifra samo priporočljiva teža dodatne prtljage).
Glede tistih vtičnic je tako, kot je napisal hook. Nekatere sobe imajo te "evropske" nastavke že kar v kakem predalu, ali pa se zadeva napolni oz. izposodi na recepciji. Pa v trgovinah jih imajo seveda tudi
Glede tistih vtičnic je tako, kot je napisal hook. Nekatere sobe imajo te "evropske" nastavke že kar v kakem predalu, ali pa se zadeva napolni oz. izposodi na recepciji. Pa v trgovinah jih imajo seveda tudi
Blue is the colour!
- loonymcgreat
a boste vsi vzeli še dodatno prtljago? jz bom sam tisto ročno, en rucah velik( za v hribe varijanta) bom imel in mislim da bo dovol za tistih 5 dni
danes sem še naroču funte na banki, jutri jih dobim. za 486€ bom dobu 400 funtov. kolk boste ostali vzeli?
danes sem še naroču funte na banki, jutri jih dobim. za 486€ bom dobu 400 funtov. kolk boste ostali vzeli?
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
jas sem vzel dodaten kufer funtov pa ne bom menjal, ker bom tam dvigal s kartice...

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Js sem danes dvignil 350 funtov. Mislim da bi moglo bit zadost...če ne pa lahka še tk tam dvignem kej s kartice 
Predlani, ko sem bila nazadnje v Londonu sva z bratom šla za 6 dni, pa sva imela več kot dovolj samo ročne prtljage. Za tja sploh, nazaj pa tudi, čeprav je mali kupil še kopačke, pa jaz pol Chelseajove trgovine
Tko da mislim, da je ročna prtljaga čisto dovolj.

Future is bright, future is blue.
Ročna prtljaga je čisto dovolj. Če bomo kaj preveč nakupovali, bomo pa kako stvar stisnili med dodatno prtljago drugih

Blue is the colour!
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
maš na zschelsea111 wrote:Ja js sm za vsak slucaj dodatno prtlago uzeu, da si na komot uzamem se ksno stvar vec pa da ne stiskam vsetole za vticnice bom su jutr tud za vsak slucaj uzet ker sm pac odvisn od telefona in ga zmer rabm
uzeu bom pa skupi ene 440€ pa pomoje bo dost za 5 dni.
EDIT : aja pa od tistih k greste v četrtek ob 2, mi lahko kkšn na privat napiše cifro da se dobimo pol na letaliscu pa da se ne iscemo
- loonymcgreat
ne hvali dneva pred nočjo 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'