Imaš easybus-a, ki te pripelje do Baker street-a v ok. 75 min. Povratna te pride do 20 funtov (za vikend so cene višje in variirajo). Terravision bus te pripelje do Victorie v 75 min in Liverpool streeta v 55 min. Povratna pride 15 funtov oz. online 14. Razlika med tema je, da vozi easybus 24/7 na 20 min, terravision pa nekje na pol ure (ponoči redkeje). Potem pa je tu še stansted express, ki te pripelje v do 50 min, je pa končna postaja (Liverpool street) odročna, plus tega stane povratna kar 29,50 (online) oz. 31,50 funtov!rover wrote: Še vedno ne vem ali bi šel z busom ali z Vlakom iz letališča![]()
Rad bi slišal koliko pride vlak ali bus (cena, koliko se čaka in koliko časa se voziš).
2. Annual Trip: STOKE
Re: 2. Annual Trip: STOKE
Blue is the colour!
- loonymcgreat
sej kot sem ze reku,uni ki ste do torka uzamte povratno s terravisionom do victorie(torek nazaj ob 7 zjutri) pa gremo skupi ker mi smo tko uzeli.
patrik ti pejdi z undergroundom do gloucester road (ena postaja naprej od south kensingtona, na postaji glej district line-zelena)pa te mi tam pocakamo ko prides, sporoci kdaj bos tle da bomo vedli,sej mas cifre
vreme je soncnoooo
patrik ti pejdi z undergroundom do gloucester road (ena postaja naprej od south kensingtona, na postaji glej district line-zelena)pa te mi tam pocakamo ko prides, sporoci kdaj bos tle da bomo vedli,sej mas cifre
vreme je soncnoooo
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- Joshua McEachran
- davidluiz4
kdaj,nič jih nisem videlJoshua McEachran wrote:Bili ste na televiziji, ko je Didi proslavljal gol.
CHELSEA FC

Jaz sem jih tud videl.Joshua McEachran wrote:Bili ste na televiziji, ko je Didi proslavljal gol.
Joshua McEachran wrote:Bili ste na televiziji, ko je Didi proslavljal gol.
Prvi komentar direktno iz Londona, imamo se super smo utrujeni od piva in navijanja, smo naredili reportazo na Chelsea TV, pomagali sodniku do rdecega kartona in jasno navijali med celo tekmo, kot je treba.
Jutri se eni vracamo.
Tekmo videti v zivo je cisto nekaj drugega.
Drugace super zmaga, ceprav bi mogli razbiti Stoke na prafaktorje.
Kam je Bolhca izginil, hehe
- killinride
najbrš je šlo nekaj živcev ob vseh prečkah in minimalnem vodstvu a?
tud js upam da ste užival 
- The blues11
ESSIEN wrote:Aja še to
Najbrš smo se ob 107mi obletnici kluba za večno zapisali v zgodovino! Namreč tako dobre navijaške skupine kot smo mi, je ni nikjer drugje na svetu! Pred stadionom smo s petjem in ostalimi vragolijami pritegnili tako veliko pozornost, da ni dost manjkal pa bi vsi hotli avtograme od nasPosledično nas je posnela CHELSEA TV in z nami naredila celo reportažo. Posneli so nas tut raznorazni kitajčki in ni vrag da ne bomo kmal tut na youtubu
Čez dirigenta BOY-a ga pa ni ane
ka ste pa pol delali,da ste tok pozornosti naredli,ziher ste pivo na eks eksali:)))))??

S tem bi več pozornosti morda pritegnili na Oktoberfestu.The blues11 wrote:
ka ste pa pol delali,da ste tok pozornosti naredli,ziher ste pivo na eks eksali:)))))??
Pred SB smo pa s "kulturnim" navijanjem, sicer na neki podlage
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
- The blues11
Bilo je super, zakon, noro, neverjetno, najboljš možn, nepozabno,...
Bolj podrobne vtise bom v naslednjih dneh napisala, je blo pa tako...Že pred samo tekmo smo razturali sceno, z vzkliki Chelsea - šampijon, smo pritegnili pozornost skoraj vseh ljudi ki so se v tistem trenutku nahajali tam pred stadionom, ter seveda tudi Chelsea TV, ki so nato posneli še intervju z Lajkotom
Po slikanju s slovenskimi zastavami pred kipom Petra Osgooda je seveda sledilo še "kdor ne skače ni sloven'c".
Potem smo se počasi premaknili na stadion, kjer smo tudi celo tekmo glasno spodbujali naše fante, če pa so se slučajno oglasili nasprotni navijači, pa smo jih utišali z "vljudnim": "Malo vas je, malo vas je, pi***ce"
Po tekmi smo se na stadionu seveda slikali in "počakali" da so nas začeli varnostniki poditi s stadiona. Ko jim je le uspelo(hkrati so tudi spraznili stadion
), pa smo pred stadionom srečali našega mladega upa, Lucasa Piazona. Seveda nam je naklonil avtograme ter se slikal z nami, obvezno seveda s slovensko zastavo 
Vrhunec je pa šele sledil. Po tekmi smo čakali za stadionom, kjer so se nekateri naši fantje slikali z Evo Carneiro, nato pa nas je večina dobila še avtogram velikega Franka Lamparda
neprecenljivo 
No po koncu tekme, pa greva z Lajkotom še na eno pivce v Frankieja(lokal pri SB) ter si ogledat tekmo med Evertonom pa Tottenhamom do konca, sva pa tam srečala bivšega igralca Chelsea, ki je včeraj igral za Stoke, Roberta Hutha
in tudi on mi je namenil sliko 
Potem pa smo izvedeli da je še Tottenham izgubil, tako da je bil dan popoln
Tko krajši povzdetek včerejšnega dne...malo daljši pa še pride
Slike pa tudi pridejo, samo mam v Lj kable za fotoaparat, tko da jih bom šele jutri lahko dala gor
Bolj podrobne vtise bom v naslednjih dneh napisala, je blo pa tako...Že pred samo tekmo smo razturali sceno, z vzkliki Chelsea - šampijon, smo pritegnili pozornost skoraj vseh ljudi ki so se v tistem trenutku nahajali tam pred stadionom, ter seveda tudi Chelsea TV, ki so nato posneli še intervju z Lajkotom
Potem smo se počasi premaknili na stadion, kjer smo tudi celo tekmo glasno spodbujali naše fante, če pa so se slučajno oglasili nasprotni navijači, pa smo jih utišali z "vljudnim": "Malo vas je, malo vas je, pi***ce"
Po tekmi smo se na stadionu seveda slikali in "počakali" da so nas začeli varnostniki poditi s stadiona. Ko jim je le uspelo(hkrati so tudi spraznili stadion
Vrhunec je pa šele sledil. Po tekmi smo čakali za stadionom, kjer so se nekateri naši fantje slikali z Evo Carneiro, nato pa nas je večina dobila še avtogram velikega Franka Lamparda
No po koncu tekme, pa greva z Lajkotom še na eno pivce v Frankieja(lokal pri SB) ter si ogledat tekmo med Evertonom pa Tottenhamom do konca, sva pa tam srečala bivšega igralca Chelsea, ki je včeraj igral za Stoke, Roberta Hutha
Potem pa smo izvedeli da je še Tottenham izgubil, tako da je bil dan popoln
Tko krajši povzdetek včerejšnega dne...malo daljši pa še pride
Slike pa tudi pridejo, samo mam v Lj kable za fotoaparat, tko da jih bom šele jutri lahko dala gor

Future is bright, future is blue.
- nežachelsea