ne verjamem,sploh za Lampsa nerover wrote:V medijih je začelo krožiti, da je že seznam kdo bo zapustil Chelsea:
Kot prosta igralca naj bi odšla Salomon Kalou in Didier Drogba.
Prodali pa naj bi Ashley Cola, Michael Essiena, Paulo Ferreiro, Frank Lamparda, Florent Maloudaja in John Obi Mikela.
Kdo bo prišel v Chelsea je odvisno a bomo uspeli v naslednji sezoni igrati v Ligi prvakov.
Če bomo potem je tukej več potencialnih igralcev, kot so Krul, Tiote, Modrić, Hazard, Ba, Lavezzi, Cavani, Hulk, Falcao in še kdo se bo našel.
Samo do konca sezone je še daleč.
Re: Govorice
- davidluiz4
CHELSEA FC

- davidluiz4
Bojda so se naši predstavniki v petek srečali s Cavanijevim agentom v Londonu in se dogovarjali o poletnem prestopu Cavanija v CFC 
CHELSEA FC

- Joshua McEachran
- damjan1120
http://www.as.com/futbol/articulo/onda- ... ftb_41/Tes
AS piše, da se družina Pepa Guardiole seli v London. Morda to pomeni, da prihaja na klop modrih? Zanj res ne vem ali je tako dober trener, glede na rezultat Barce od njegova prihoda na klop, ali pa ima samo dobro ekipo. Sam sem mnenja, da je dober trener z dobro ekipo

AS piše, da se družina Pepa Guardiole seli v London. Morda to pomeni, da prihaja na klop modrih? Zanj res ne vem ali je tako dober trener, glede na rezultat Barce od njegova prihoda na klop, ali pa ima samo dobro ekipo. Sam sem mnenja, da je dober trener z dobro ekipo
Jima je dolgčas v Španiji/La ligi, tak da pride en voditi Spurse drugi pa Chelsea 
Blue is the colour!
Pretiravat ni treba noESSIEN wrote:
trener brez taktike...oblak je bolši!
DI MATTEO > GUARDIOLA

- damjan1120
No, če vam Guardiola ni všeč, potem pa vam je zagotovo všeč (kot nogometaš seveda
) Cristiano Ronaldo
Chelsea preparing €115 Million to buy Cristiano. [Fútbol Confidencial]
No sam sicer mislim, da je to bučka (iz več razlogov), a nakup Ronalda bi v vsakem trenutku odobraval, pa tudi če za tako astronomsko ceno
CR 
Edit: da ne pišem dveh postov
Ti rajši zmanjšaj to sliko Cvijanovića, ne pa da zavzema pol strani
pa ta "jokica" je dal za Real 131 golov na 132 tekmah. No ima pa vsak svoje mnenje.
Chelsea preparing €115 Million to buy Cristiano. [Fútbol Confidencial]
No sam sicer mislim, da je to bučka (iz več razlogov), a nakup Ronalda bi v vsakem trenutku odobraval, pa tudi če za tako astronomsko ceno
Edit: da ne pišem dveh postov
Ti rajši zmanjšaj to sliko Cvijanovića, ne pa da zavzema pol strani
Last edited by damjan1120 on 29 Mar 2012, 17:26, edited 1 time in total.
- davidluiz4
Jaz te jokice ne bi mel v klubu,res da je izjemen,ampak meni ne on ne Lessi nista všeč 
CHELSEA FC

- damjan1120
Ravno mi je en kolega rekel, da naj bi Chelsea ponudil 42 milijonov evrov za Angela Di Mario. Morda pride saj naj bi bil Angel nezadovoljen z plačo pri Realu, Real pa naj bi premislil o tem, če si še vedno želi "novega steklenega Robben-a" v ekipi. Sicer je izjemno kvaliteten nogometaš, a preveč poškodovan. Bi pa ga rad videl v modrem dresu. Na eni stran on, na drugi Sturridge, ofenzivni vezist Mata in v špici Torres
ampak bi pa bili kar trije levičarji 
- davidluiz4