Ne sme pozabiti, da je še vedno igralec Chelsea in bo kmalu nazaj na SB, arsenal ga ne bo kupil.Arsenal.com @Arsenal
Yossi Benayoun says victory over Manchester City was essential to keep Arsenal in the driving seat for third place - arsenal
30 - Yossi Benayoun
Re: 30 - Yossi Benayoun
- loonymcgreat
sam ta yossi se je res zaljubil v arsenal. skos piše kako se borijo za to 3/4 mesto, zmeri je ful vesel ko zmagajo kako pomembno tekmo. Sej kul sam pozablja da drugo leto se vrača k nam in da "pomaga" ekipi, ki bo njegov taprav klub fuknla iz lige prvakov 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Mi smo ga odjebali kaj drugega pričakuješ potem?
Njegov trenutni klub je Arsenal in normalno je, da se bo boril zanj. Ko ga bo pa enkrat Chelsea podprl bo pa druga, čeprav dvomim da ga bodo.
Njegov trenutni klub je Arsenal in normalno je, da se bo boril zanj. Ko ga bo pa enkrat Chelsea podprl bo pa druga, čeprav dvomim da ga bodo.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Bil bi izjemno dober back-up. Še zdaj mi ni jasno, zakaj smo ga posodili 
Blue is the colour!
Benayounova sezona
Benayoun je na 26 tekmah zabil 5 golov in pomagal Arsenalu na 3. mesto
[youtube]bbeVrOOBLN8&feature[/youtube]
Benayoun je na 26 tekmah zabil 5 golov in pomagal Arsenalu na 3. mesto
[youtube]bbeVrOOBLN8&feature[/youtube]
Benayouna si želi Fulham - skysport
A dejstvo da RDM dela vse, da bo Torres zasijal v pravi luči.
Včerej je nastala tale slika:

- davidluiz4
dejstvo je,da Benayoun mora oditi še posebej zdaj po prihodu Oscarjarover wrote:Benayouna si želi Fulham - skysport
CHELSEA FC

Fulham nima več zanimanja za Benayouna, zanima se za Lukakuja.
Več o tem fulhamchronicle.
Chelsea ga noče prodati za manj kot 3 miljone funtov, prišel je za 5 miljonov funtov.
Jaz vseno upam da Benayoun gre in Lukaku ostane.
Več o tem fulhamchronicle.
Chelsea ga noče prodati za manj kot 3 miljone funtov, prišel je za 5 miljonov funtov.
Jaz vseno upam da Benayoun gre in Lukaku ostane.
Še en igralec za katerga je Chelsea karkol je plačal vrgel vstran. Kdaj se bodo navadli kupovati oz. uporabljat kupljene igralce

29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

Yossi Benayoun @YossiBenayoun15
After a long and busy day I can say I had 3 offers from PL clubs..but not from liverpool or arsenal like some reports..
Yossi Benayoun @YossiBenayoun15
But I'm very happy to confirm that I will join on loan to West Ham! Can't wait to start..great club.