Smešni,zanimivi,kruti,...LINKI
Re: Smešni,zanimivi,kruti,...LINKI
heh nej raichenburg še enkrat da une poljake pa boš videl kaj je to navijanje
- Reichenburg
hrčki nimajo pojmarepe wrote:heh nej raichenburg še enkrat da une poljake pa boš videl kaj je to navijanje
Lech Poznan
[youtube]26Ju8-AzH6I[/youtube]
[youtube]Ib70m35Pc5Q[/youtube]
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- damjan1120
Dobro se ve, kateri so najboljši navijači, tako v Evropi kot tudi na svetu
DS1989 
- Reichenburg
Kako lahko rečeš da so najboljši, ko pa kdo link prilima in omenjaš samo njih? Men se zdi da drugih enostavno ne poznaš, ali si pa nočeš priznat da je mnogo boljših grup od cigančetov iz severadamjan1120 wrote:Dobro se ve, kateri so najboljši navijači, tako v Evropi kot tudi na svetuDS1989
- damjan1120
To bo to jaReichenburg wrote:Kako lahko rečeš da so najboljši, ko pa kdo link prilima in omenjaš samo njih? Men se zdi da drugih enostavno ne poznaš, ali si pa nočeš priznat da je mnogo boljših grup od cigančetov iz severa
je pa tudi razlika, če ti misliš na huligane ali pa na navijače
- Reichenburg
In kaj ma sedaj veze če so iz Srbije? Mislim da mam sem bil na malo več tekmah v Srbiji kot boš ti kdajkoli
Za navijanje se gre in enostavno ne morejo biti najboljši. Lahko limam 14 dni 1000x boljših navijaških grup od njih pa te ne bom prestavil niti za centi. Pač eni ste omejeni na dolečeno grupo/ekipo/osebo in ste kot furmanski konji samo ravno vidite vse ostalo vas ne zanima.
Za navijanje se gre in enostavno ne morejo biti najboljši. Lahko limam 14 dni 1000x boljših navijaških grup od njih pa te ne bom prestavil niti za centi. Pač eni ste omejeni na dolečeno grupo/ekipo/osebo in ste kot furmanski konji samo ravno vidite vse ostalo vas ne zanima.
- damjan1120
OK. Če ti tako praviš, potem je zagotovo tako. Lahko limam 14 dni zakaj so najboljša navijaška grupa, pa te ne bom prestavil niti za cent. Pač eni ste omejeni na dolečeno grupo/ekipo/osebo in ste kot furmanski konji. Samo ravno vidite, vse ostalo vas ne zanima.
Bi pa res rad videl teh 1000x boljših grup. Lahko jih sem nalimaš ali pa pvt. Po želji. Meni ni težko priznati, če je kdo boljši...
Bi pa res rad videl teh 1000x boljših grup. Lahko jih sem nalimaš ali pa pvt. Po želji. Meni ni težko priznati, če je kdo boljši...
no v srbiji so DS1989 najboljši, tako je pa težko primerjat. problem grobarjev je, da so preveč skregani med sabo...
zdej pa limat neke linke z youtubea je pa brezveze... treba je v živo slišat in videt.
zdej pa limat neke linke z youtubea je pa brezveze... treba je v živo slišat in videt.
- jernej1989
[youtube]fruqevq8NJ0[/youtube]
tule so eni največjih navijačev... pa še so ... v italiji prifuknjeni itd.... zame osebno so najbolj nori od paoka...
tule so eni največjih navijačev... pa še so ... v italiji prifuknjeni itd.... zame osebno so najbolj nori od paoka...
BLUE IS THE COLOR
[youtube]OrQPMpfS46w[/youtube]
PS:http://www.ultras-tifo.net/photo-news/8 ... 42012.html
to so pa ludi tipi
PS:http://www.ultras-tifo.net/photo-news/8 ... 42012.html
to so pa ludi tipi

- Reichenburg
Spurs teslo v akciji
[youtube]c8HuZUnItQw[/youtube]
[youtube]c8HuZUnItQw[/youtube]
- loonymcgreat
[youtube]vjiRXOIlszA[/youtube]
http://thechels.info/wiki/%22Chelsea_Alouette%22
Evo to je meni ena najbolših pesmi chelseaja, se kdo javi da se navadi celo besedilo, da bo dirigent da bomo tut mi mal zapeli
?
http://thechels.info/wiki/%22Chelsea_Alouette%22
Evo to je meni ena najbolših pesmi chelseaja, se kdo javi da se navadi celo besedilo, da bo dirigent da bomo tut mi mal zapeli
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'