On je pa daleč od Bosanca. Oba njegova starša sta Srba.davidluiz4 wrote:najbrž je mislu Marina
p.s. @glosos Kdaj pa jaz nimam prav?
On je pa daleč od Bosanca. Oba njegova starša sta Srba.davidluiz4 wrote:najbrž je mislu Marina
Ja če se ne bi preselili v Nemčijo, pol bi bil Bosanec, tak da tolk daleč pa spet nidamjan1120 wrote: On je pa daleč od Bosanca. Oba njegova starša sta Srba.![]()
tako, da imamo v ekipi dva Srba. Škoda, da smo prodali Matića in Rajkovića
pa pred tem še Kežmana
![]()
p.s. @glosos Kdaj pa jaz nimam prav?![]()

Točno tako. Kakšen Bosanec, Bošnjak.glosos wrote:Marin je Bosanski Srb. Ampak ker ne zivi vec tam. Za celo zivljenje in ima Nemsko drzavljanstvo, je ta bosanski del nepomemben.
Narodnost (ethnicity) - Srb
Drzavljanstvo (nationality) - Nemec
Ja. Ampak če bi živel tam, kjer se je rodil, bi bil Bosanec. Republika Srbska gor al dol, to je del Bosne in Hercegovine.damjan1120 wrote: Točno tako. Kakšen Bosanec, Bošnjak.Srb z nemškim državljanstvom. In ja, vem kje je Bosanska Gradiška. V Republiki Srbski. Dovolj o tem

Marin: "Upam, da Di Matteo ostane"
Pri Chelseaju so že med vikendom potrdili, da se bo klubu po koncu sezone pridružil nemški napadalni vezist Marko Marin. Nogometaš Werderja Bremena naj bi na Stamford Bridge prišel v zameno za 8,5 milijona evrov, Marin pa je že izrazil upanje, da ga bo v Londonu pričakal trenutni trener Roberto Di Matteo, čigar položaj je kljub uvrstitvi v finale Lige prvakov še naprej nejasen.
"Izjemno mi ustreza, sicer si ne bi želel tega prestopa. Chelseajeva igra v veliki večini temelji na krilnih igralcih. Dobro sem se pogovoril z Di Matteom in upam, da bo ostal," je Marin povedal za revijo Kicker. "Opravil sem svojo domačo nalogo (pogovarjal se je z nekdanjim napadalcem modrih Claudiem Pizarrom, op. a.), ampak se ne bojim. To je zame perfekten korak."

Je pa dobil vpoklic naša tarča Schürrle.Strikers: Gomez, Klose, Cacau
Midfielders: Schweinsteiger, Khedira, S. Bender, L. Bender, Gündogan, Kroos, Draxler, Reus, Götze, Müller, Özil, Schürrle, Podolski
Defenders: Badstuber, Boateng, Hummels, Mertesacker, Höwedes, Lahm, Schmelzer
Goalkeepers: Neuer, Wiese, Zieler, ter Stegen