Re: xyDebate
@profesor
Končujem zdaj tretji letnik gimnazije in imam matematiko zaključeno 5 brez prejete štirice tako, da predvidevam, da poznam snov...
Saj je dodatna snov, ampak vse pa temelji na parih zadevah...
Končujem zdaj tretji letnik gimnazije in imam matematiko zaključeno 5 brez prejete štirice tako, da predvidevam, da poznam snov...
All rights reserved.
Tudi z vse najboljse bi slo ves. Se pa pridruzujem cestitkam. 
Last edited by repe on 29 May 2012, 16:34, edited 1 time in total.
- branko1993
Badass:D .. en nasvet bi ti dal s tem peticam in podobnim stvarem se hvali, ko boš opravil vsa štiri lete gimnazije in maturo:PGrugar wrote:@profesor
Se pa strinjam da temelji na parih stvareh.. vsen kar je dodatno pa tut ni tako težko

- damjan1120
Bom raje tihobranko1993 wrote: Badass:D .. en nasvet bi ti dal s tem peticam in podobnim stvarem se hvali, ko boš opravil vsa štiri lete gimnazije in maturo:P
Se pa strinjam da temelji na parih stvareh.. vsen kar je dodatno pa tut ni tako težko
It`s not just supporting, it`s obsession...
- jernej1989
Kj mislite da bodo na EURO pregledovali karte s personalizacijo ? (osebne izkaznice)
BLUE IS THE COLOR
- branko1993
Alo alo.. poklicni maturisti .. al pa tut splošni.
Reševal sem eno polo za slovenščino 2008 pomlad, in mi tle ni nč jasno :O
Besede povežite z ustreznimi slovenskimi sopomenkami, tako da na črtice napišete ustrezne
številke.
_____ etničen
_____ estetski
_____ etičen
_____ muzicirati
_____ miniaturen
1 lep
2 majhen
3 naroden
4 nraven
5 igrati
6 naraven
7 zgodovinski
Rešitev:3,1,4,5,2
Prvič slišim za besedo NRAVEN.. a je to pravilno ? ali napaka .. zakaj se tu gre :O ? a ni etičen-naroden ??
Reševal sem eno polo za slovenščino 2008 pomlad, in mi tle ni nč jasno :O
Besede povežite z ustreznimi slovenskimi sopomenkami, tako da na črtice napišete ustrezne
številke.
_____ etničen
_____ estetski
_____ etičen
_____ muzicirati
_____ miniaturen
1 lep
2 majhen
3 naroden
4 nraven
5 igrati
6 naraven
7 zgodovinski
Rešitev:3,1,4,5,2
Prvič slišim za besedo NRAVEN.. a je to pravilno ? ali napaka .. zakaj se tu gre :O ? a ni etičen-naroden ??

- branko1993
Nrav drugače pomeni karakter oz. naravo. Rečeš da ne nekdo mirne, prepirljive, ... nravi. Lahko pa pomeni tudi etiko in moralo. Naroden pa je etničen