Re: xyDebate
- damjan1120
ahah rover zaradi tebe se splača vsak dan obiskati forum. Samo zaradi enega komentarja se nasmejim za celo leto, kaj šele zaradi 1000x takšnih

- branko1993
- loonymcgreat
hah a ma še kdo maturo v 2. roku ? 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Pa tut če ti je sam za mal ratal, si uspelReichenburg wrote:Jst sm 1x njega pa Alešiča v 1 lokalu v Lj sreču pa sm uletu do mize kjer sta neki debatirala da če se mi še 1 dereta po tv k formulo pa fuzbal gledam, da jima bom gobec stouku. Pa sta oba bleda ratala k stena. Vse je bla zajebancija a dokler jima nism povedu da se sam hecam(v bistvu se niti nism tolk hecu a je bla stava taka da jima povem) mi nista skup upala rečt čist nič, tiho k bubike
IN sLOVEnia WITH CHELSEA
- branko1993
ka maš popravca ?.. ka delaš lejgaloonymcgreat wrote:hah a ma še kdo maturo v 2. roku ?

- loonymcgreat
ja se zgodi ane 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
Ja jst bom meu najbrž, če mi rata ene par izpitov narest zdej čez poletjeloonymcgreat wrote:hah a ma še kdo maturo v 2. roku ?
- jernej1989
bi kdo delal v projektnem biroju?
CSS.ING SERVIS IN MONTAŽA HITROTEKOČIH INDUSTRIJSKIH VRAT
Pogoji... da je študent višjih letnikov strojništva! ( ne glih prvi....)
do 100 ur mesečno se dela
...za več informacij naj mi piše na privat pošto!
BLUE IS THE COLOR
A redne zaposlitve ne iščejo?jernej1989 wrote:bi kdo delal v projektnem biroju?
It`s not just supporting, it`s obsession...
http://chelseafc.si/forum/viewtopic.php ... &start=630bork wrote:Bo proplus tudi drugo leto imel licenco za Ligo prvakov, ali se LP seli na kako drugo televizijo?
Na 24ur sem opazil, da ni več podstrani "Liga prvakov"
Na strani 43 je že tekla debata o tem.
sicer pa nisem zasledil, nobene "uradne" info iz pro+
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
...ker se jim je nos ubesu
vsaj nebomo skoz sam poviševanja barce poslušal, vsaj v studiju in na spletni strani ne kot je blo to zdej na 24ur.com
je še kdo porajtu kako nogomet naenkrat ni več zanimiv letos za 24ur?? Resno, lani, ko je barca zmagala LP je bilo še par tednov po tem vsak dan kaj ob Barcelone, kje so slavil, kaj je kdo reku, kaj je kdo piv, kaj je kdo jedel in kdo je šel srat....letos je pa tko.....tiho

je še kdo porajtu kako nogomet naenkrat ni več zanimiv letos za 24ur?? Resno, lani, ko je barca zmagala LP je bilo še par tednov po tem vsak dan kaj ob Barcelone, kje so slavil, kaj je kdo reku, kaj je kdo piv, kaj je kdo jedel in kdo je šel srat....letos je pa tko.....tiho
Js sm 90% prepričan, da proplus drugo leto ne bo imel licence za LP. Tudi na fejsbuku ne obstaja več stran Liga Prvakov, je pa neka podobna stran "Liga Prvakov Slovenija" ki je zanič! 20.5.2012 so objavili več novic o Realu in Barci kot o zmagovalcih LP, uglavnem še 10x slabša kot 24ur.
Sicer pa pričakujem drugo leto izjemen Chelsea in bi prav rad poslušal jamranje Obreza, ko jih bodo naši fantje bombandirali na Camp nou
Sicer pa pričakujem drugo leto izjemen Chelsea in bi prav rad poslušal jamranje Obreza, ko jih bodo naši fantje bombandirali na Camp nou