'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Pozdravljeni! Imam eno prošnjo. Letos sem prvič član navijaškega kluba in prvič bom šol na tekmo v London. Rad bi se pridružil kakšni skupini katera je že bila v Londonu, da bi mi pomagala pri rezervaciji karte(da gre skupina skupi na letalo), iskanju hostla, ker res nimam nobenih izkušnjen s tem. Tako da prosim za pomoč in se že naprej zahvaljujem tistemu, ki mi bo pomagal vse potrebno urediti in me bo malo vodil.
ivanovic wrote:Pozdravljeni! Imam eno prošnjo. Letos sem prvič član navijaškega kluba in prvič bom šol na tekmo v London. Rad bi se pridružil kakšni skupini katera je že bila v Londonu, da bi mi pomagala pri rezervaciji karte(da gre skupina skupi na letalo), iskanju hostla, ker res nimam nobenih izkušnjen s tem. Tako da prosim za pomoč in se že naprej zahvaljujem tistemu, ki mi bo pomagal vse potrebno urediti in me bo malo vodil.
Hvala Jure
Ni panike, na to temo drugače že imamo odprto debato in si malo preberi: http://chelseafc.si/forum/viewtopic.php?f=28&t=1089
Edino nekaj dela s papirji bo če si slučajno mladoleten, drugače pa ni panike! Več kot nas je, boljše je
sigismund wrote:
Ni panike, na to temo drugače že imamo odprto debato in si malo preberi: http://chelseafc.si/forum/viewtopic.php?f=28&t=1089
Edino nekaj dela s papirji bo če si slučajno mladoleten, drugače pa ni panike! Več kot nas je, boljše je
Pa dobrodošel na forumu
Najlepša hvala. Si mogoče na facebooku. Nism mladoleten več. Se strinjam več nas je boljše je.
My name is Joel and I work for the BBC’s Global Sports News Unit. I am the producer of the BBC World Service radio’s “Sportsworld Have Your Say!”
We broadcast to over 150 million people a week including millions of English Premier League fans who enjoy our live commentary and hearing from other fans around the world who share the same love of your club.
Each week we try to speak to a few fans so they can share their views opinion and passion for the team.
I was hoping that some of your member would consider occasionally contributing to our show after the match had finished. We would always call you so no need to worry about the cost. In fact we normally use Skype is you have it!?
Please let me know if you think that is the case, and please feel free to forward my details to anyone who you think might want to talk to the BBC.
Kindest Regards
Joel
Joel Hammer
BBC Sportsworld www.facebook.com/bbcsportsworld twitter@bbcsportsworld
Ground Floor | Quay House | Media City | Salford M50 2QH
Twitter: @JOELHAMMER