drugač pa tole je pa res pravi torres, komi čakam da ga vidim tkle igrat v chelseju:) torres se prebuja
9 - Fernando ''El Nino'' Torres
- The blues11
Re: 9 - Fernando ''El Nino'' Torres
wtf zaka je mogu torres it vn, se bojijo da bi še enga dau al ka ??
drugač pa tole je pa res pravi torres, komi čakam da ga vidim tkle igrat v chelseju:) torres se prebuja
))

Na troll football-u pa take slikice, da jočeš zraven
Bravo Torres!
Fernando Torres will score. Given.
Bravo Torres!
Fernando Torres will score. Given.
Blue is the colour!
kje ste zdej uni, ki bi ga kr prodajal... pa tisti, ki pravte da more jt ce se na EP ne izkaze...
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
dones pa nikjer nobenga s prodajo
na podlagi ene tekme bi ga prodali, na podlagi tekme včeraj pa ga še vedno nebi dali v 1. postavo....zdej vsaj vemo kdo res ne mara torresa in prikuka na plano samo ob njegovih slabih predstavah 
Last edited by sigismund on 15 Jun 2012, 14:28, edited 1 time in total.
No na podlagi ene dobre strelske tekme ga pa tud ne mormo met za trenutno najboljšega napadalca na svetu..
Drugače pa kot sem že večkrat napisal ja s tako igro, ki jo je prikazal včeraj gladko prva ekipa v nasprotnem primeru klop nikakor pa ne prodaja (čeprav se ob slabi formi verjetno ne bo več zadovoljil z klopjo). Igralec njegovega kova tud ne more kar tako pozabit igrat nogometa in tehnika ostane ter vso znanje zdej sam upam, da bo čimveč tega znanja v prihodnje izkoristil..
Sam trest naj začne pa teh debat sploh ne bomo rabil več pa bomo vsi zadovoljni.
Drugače pa ne vem če je bil kdo deležen večje podpore z naše strani oz. iz strani vseh Chelseajevih navijačev kot Torres. Sam sem še vedno za Torresa v prvi ekipi, ampak bo moral še vseeno kar nekaj golov dat da upraviči svoj sloves in ceno.
Drugače pa kot sem že večkrat napisal ja s tako igro, ki jo je prikazal včeraj gladko prva ekipa v nasprotnem primeru klop nikakor pa ne prodaja (čeprav se ob slabi formi verjetno ne bo več zadovoljil z klopjo). Igralec njegovega kova tud ne more kar tako pozabit igrat nogometa in tehnika ostane ter vso znanje zdej sam upam, da bo čimveč tega znanja v prihodnje izkoristil..
Sam trest naj začne pa teh debat sploh ne bomo rabil več pa bomo vsi zadovoljni.
Drugače pa ne vem če je bil kdo deležen večje podpore z naše strani oz. iz strani vseh Chelseajevih navijačev kot Torres. Sam sem še vedno za Torresa v prvi ekipi, ampak bo moral še vseeno kar nekaj golov dat da upraviči svoj sloves in ceno.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- jernej1989
umiri se malo no ...igral je v repki ... ne v klububojan3 wrote:kje ste zdej uni, ki bi ga kr prodajal... pa tisti, ki pravte da more jt ce se na EP ne izkaze...
BLUE IS THE COLOR
Mislite mene? Ne smem pretirano komentirat na temo Torresa remember? 
Bom oddal kar si mislim, po tekmi s hrčki in pa po prvi tekmi izločanja^^
Bom oddal kar si mislim, po tekmi s hrčki in pa po prvi tekmi izločanja^^
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
ne morm vrjet kaksni otroci ste eni gor..... torresa nisem nikol ocenjeval po eni slabi tekmi ampak ga ocenjujem po celotnem casuu ki ga je prezivel pri nas...torej cca 18 mesecev ....rekel sem ze ampak bom ponovil IMA CASA CEL EURO DA SE DOKAZE V NASPROTNEM PRIMERU NE MORE BIT NS 1. NAPADALEC ...
zdej pa otroci pejte spat...
Lp
zdej pa otroci pejte spat...
Lp
BLUE IS THE COLOUR!!!
Res je sedaj ga ne rabimo prodat.rover wrote:Lepo da so ga izbrali za igralca tekme.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- Reichenburg
Mogoče pa zdej lahk kej več iztržmo k je biu MOM 
No Surrender 388 KTBFFH!!!
- damjan1120