virdemiensatlier wrote:Oscar naj bi se že dogovoril s Chelseajem in naj bi nosil številko 11.
Re: Govorice
- davidluiz4
CHELSEA FC

- The blues11
oscar dos Santos Emboaba Junior- menda je že chelsea dobiu dvoboj z spursi za tega igralca... prvič slišim za njega , lahka kdo mal več pove o njem:) kaj bomo z toliko vezisti če še hulk pride , pa res nwm kaj podo delali zdajšni ofenzivni vezisti pri nam ...? zakaj ne kakšnega branilca, ofenzivnega kot je cole ?

Oscar / Chelsea / s Spursi / s toliko / Hulk... Pred vejico ni presledka, takisto ne pred pikicami 
Že dolg nisem težil, pa da se ne boste slučajno odvadili

Že dolg nisem težil, pa da se ne boste slučajno odvadili
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

dobil / lahko / bodo
Pa ne da si se zapustil BoLhCa..
Malo si iz forme.
Pa ne da si se zapustil BoLhCa..
Malo si iz forme.

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Nisem, sam še ni sezona tekem, pa nisem za vsako besedo skoču^^ Maš tud nwm, cole,... U bistvu bi lahko kar cel sestavek ponovno vpisal, hahaha.
OK dost, da ne bodo admini hudi za offtopic
OK dost, da ne bodo admini hudi za offtopic

Torej če pride Oscar imamo že 5 podobne igralce: Mata, Hazard, Marin, Oscar in v končni fazi tudi Lucas Piazon. RDM bo igral po sistem, ki ga je fural ob koncu sezone, torej 4-2-3-1.
Torej kaj bi še rabili. Enga klasičnega špilmaherja, ker Lampard ne bo mogel več odigrati 40+ tekem na sezono. Sam bi bil za to da pride Moutinho, ampak on bi bil spet drag, vsaj 20.
Verjetno se bo Sturridge preselil na mesto klasične špice torej v napadu so: Torres, Sturridge in Lukaku. Morda bi potreben še en vrhunski napadalec ampak potem bi bila pa že gužva.
RDM naj bi uč vrgel tudi na dva bočna branilca, romuna in bosanca in baje naj bi poizkušal imitirati tiki-taka nogomet za kar pa rabi majhne in tehnično dobre nogometaše in prišleki so ravno to. Fuck yeah!
Torej kaj bi še rabili. Enga klasičnega špilmaherja, ker Lampard ne bo mogel več odigrati 40+ tekem na sezono. Sam bi bil za to da pride Moutinho, ampak on bi bil spet drag, vsaj 20.
Verjetno se bo Sturridge preselil na mesto klasične špice torej v napadu so: Torres, Sturridge in Lukaku. Morda bi potreben še en vrhunski napadalec ampak potem bi bila pa že gužva.
RDM naj bi uč vrgel tudi na dva bočna branilca, romuna in bosanca in baje naj bi poizkušal imitirati tiki-taka nogomet za kar pa rabi majhne in tehnično dobre nogometaše in prišleki so ravno to. Fuck yeah!
Mi je všeč, da mamo slovnično policijo, ampak pred tremi pikicami je presledekBoLhCa wrote:Oscar / Chelsea / s Spursi / s toliko / Hulk... Pred vejico ni presledka, takisto ne pred pikicami
Že dolg nisem težil, pa da se ne boste slučajno odvadili![]()
Pa da ne bo čist offtopic, naj mi nekdo pomaga, ker sem malo zmeden zaradi nasprotujočih si informacij ...
Hazard: winger ali ofenzivni vezist?
Oscar: isto vprašanje
Mogoče zveni neumno, ampak mislil sem da mam razčiđčeno, pa mi zdaj ni več jasno če se jaz motim, al kdo drug
Mata winger ali ofenzivni vezist?glosos wrote: Pa da ne bo čist offtopic, naj mi nekdo pomaga, ker sem malo zmeden zaradi nasprotujočih si informacij ...
Hazard: winger ali ofenzivni vezist?
Oscar: isto vprašanje
Mogoče zveni neumno, ampak mislil sem da mam razčiđčeno, pa mi zdaj ni več jasno če se jaz motim, al kdo drug
Ramires wibger ali defenzivni vezist?
Stvar je taka, da je Hulk edina Chelseajeva tarca,bki je dejansko winger. Hazard, Oscar, Moses..so vsi ofenzivni vezisti, ki lahko po potrebi igrajo na krilu, tako kot Mata ali Ramires.
Zelo podpiram nakup Hulka, ki bi bil nas edini pravi winger. Ce pride Oscar, bomo verjetno gledali rotacijo Mata-Hazard-Oscar skozi celotno tekmo in bodo vsake toliko casa zamenjali igralne polozaje.
Edit: tudi Walcot je winger poleg Hulka, sem cisto pozabil nanj
Zanima me, glede na to, da je Hazard odločitev sprejel tudi glede tega, da bo starter in da bo igral na svoji poziciji ... Kaj on smatra za svojo pozicijo? Se bolje počuti na Wingu ali za napadalcem?
Jasno mi je, da rabimo v vsakem primeru še enga wingerja (in navijam za Hulka), ni mi pa jasno, kje nameravamo uporabljat Hazarda. Glede na to, da smo se (kao) borili za Modriča, zdaj pa zgleda da je Oscar nadomestilo zanj, ga bomo uporabljali na wingu ... ???
Edit: komaj zdaj sem opazil da sem narobe napisal ... Za Hazarda me zanima, Mato smo itak gledali celo sezono :p
Jasno mi je, da rabimo v vsakem primeru še enga wingerja (in navijam za Hulka), ni mi pa jasno, kje nameravamo uporabljat Hazarda. Glede na to, da smo se (kao) borili za Modriča, zdaj pa zgleda da je Oscar nadomestilo zanj, ga bomo uporabljali na wingu ... ???
Edit: komaj zdaj sem opazil da sem narobe napisal ... Za Hazarda me zanima, Mato smo itak gledali celo sezono :p
- davidluiz4
Mata,Eden in Oscar(če pride)se bodo med tekmami ves čas menjavali,osnovna postavitev bo pomoje:
Oscar-Mata-Eden
Oscar-Mata-Eden
CHELSEA FC

Maš prav in nimaš prav, kot jaz zgoraj.glosos wrote:Mi je všeč, da mamo slovnično policijo, ampak pred tremi pikicami je presledek(nestično ločilo)
![]()
Kadar tri pike označujejo nedokončan stavek, jih pišemo nestično, kadar označujejo nedokončano besedo, pa pišemo tri pike stično.

Hulk ni vezistThe blues11 wrote:oscar dos Santos Emboaba Junior- menda je že chelsea dobiu dvoboj z spursi za tega igralca... prvič slišim za njega , lahka kdo mal več pove o njem:) kaj bomo z toliko vezisti če še hulk pride , pa res nwm kaj podo delali zdajšni ofenzivni vezisti pri nam ...? zakaj ne kakšnega branilca, ofenzivnega kot je cole ?
Blue is the colour, Football is the game, Winning is our race, Chelsea is our name
Za Andre Schurrleja je Chelsea poslal novo ponudbo 20 miljonov funtov, samo to pomeni prodajo Daniel Sturridgea.
Če že res mormo kupit RW bi raje videl Hulka ali pa da Sturridge ostane.
lol? Nakup RWja je poleg RBja tisto kar Chelsea najbolj rabi...rover wrote:Za Andre Schurrleja je Chelsea poslal novo ponudbo 20 miljonov funtov, samo to pomeni prodajo Daniel Sturridgea.
Drugače se pa strinjam, tudi jaz bi raje videl da pride Hulk. Samo nekaj mi ni jasno?