Prva liga Telekom Slovenije

o domači in tujih nogometnih ligah ter o ostalih športih
glosos
Has thanked: 236 times
Been thanked: 75 times

Re: Prva liga Telekom Slovenije

Post by glosos »

Rezultatsko so bli blizu, ampak po igri je bla pa še vedno velika razlika. Veseli pa me predvsem to, da smo že v začetku julija lahko spremljali povsem gledljivo tekmo, kar obeta zanimivo prvenstvo. Upam da se bo Mariboru in Olimpiji pridružil še kdo, ki bo sposoben odigrat. Napredek je opazen, to pa slovenski fuzbal rabi. Komaj čakam da se začne zares ...

Kdaj pa Maribor začne kvalifikacije?
Reichenburg

Post by Reichenburg »

18.7.
No Surrender 388 KTBFFH!!!
davidluiz4

Post by davidluiz4 »

http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... ribor.aspx
Eti kot kaže zapušča Maribor :sad: Upam da pride v Anglijo(Fulham) in tam raztura :)
Zdaj pa upam,da se Berič prebudi,da bosta s Tavaresom strah in trepet nasprotnikov :juhej:
CHELSEA FC
Image
VIP

Post by VIP »

Eti v 2. angleško ligo h Cardiff Cityju. Ja no, sem res pričakoval prestop v Premier League.
Malo hecno se sliši da je to rekorden prestop, a odšel pa v 2. ligo. Vseeno upam, da se izkaže in da Cardiff napreduje v Premier League.
michooo
Has thanked: 4 times
Been thanked: 69 times

Post by michooo »

Roko na srce, Velikonja je po kvaliteti še daleč od prve lige. Bolje zanj da prestopi nekam kjer ima dejansko možnost da bo igral, ne pa v Premier ligo kjer bi večinoma grel klop.
VIP

Post by VIP »

Zakaj pa ne sodi v 1.ligo? Saj ko se reče 1.liga, ne pomeni zdaj to Chelsea, ManUnited, Arsenal....
Bi pa bil definitivno dober za kakšni "manjši" klub. Cardiff nenazadnje v dodatnih kvalifikacijah ni uspel prit v Premier League. Igrali pa so v finalu CC proti Liverpoolu in izgubili po 11-m.

Ta 2.liga ne vem, če mu bo najbolj odgovarjala. 46 tekem je ogromno.
btw.... oni izgovor za nogometaša Koren pa recimo igral v Premier League.
didier

Post by didier »

Etien bo lahko igral tekmi z Željotom. Verjetno to pomeni več igralnega časa za Beriča, ki že nekaj časa stagnira. Srečno v novem klubu, Eti.
Blue is the colour!
VIP

Post by VIP »

Vse čestitke Olimpiji ter Muri za napredovanje, še posebej slednjim, kljub vsem težavam. Celje žal izpadlo.

Jeunesse Esch (LUKS) - OLIMPIJA 0:3
0:3 (0:2)
1.000; Bešić 25., Sretenović 38., Omladič 66.

MURA :ava: - Baku (AZR) 0:0
2:0 (1:0)
2.000; Eterović 26., Fajić 83.

Celje - DACIA KIŠINJEV (MOL) 0:1
0:1 (0:1)
3.100; Mihalijov 32./11-m
RK: Sali 77./Dacia
rck2own

Post by rck2own »

Pohvalil bi Celjane, za lep obisk na tekmi
VIP

Post by VIP »

loonymcgreat

Post by loonymcgreat »

Mah ja kurac če bi jaz živel v MB, LJ, KP,NG, CE in v teh drugih prvoligaških mestih bi ziher hodil na tekme, pa v navijaški skupini bi tut zihr bil ker me to zlo zanima :D Ampak zdej da bom gledal "moj" klub ( ki to sploh ni ker živim ubistvu 10km od Sežane) v 5. ligi pa.. niti ne :D
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
VIP

Post by VIP »

Moj klub je padel iz 1. lige v 2.ligo, potem pa v Štajerski ligi (4.liga) in sedaj novoustanovljeni v ptujski Super ligi (enakovredna Štajerski) in ga hodim gledat. Poleg Drave hodim tudi na tekme Maribora, občasno pa tudi na tekme Aluminija ter Zavrča.

In teh klubov, pravzaprav celotne slovenske nogometne lige ne bi menjal za nobeno.
Ko greš na tekmo, na stadion in navijaš za svoj klub, je nekaj, kar ne morem opisat z besedami. :P

Recimo Euro 2012. Pogledal par tekem. Večinoma italijanske tekme. Finale sem gledal 20 minut, pol pa zaspal. Ne vem, ni to to. Ko pa je recimo Mura igrala v Bakuju in pa Celje v Kišinjevu, sem na tv imel prenos Mure, na računalniku pa Celja in gledal "napaljen".
Komaj čakam, da se začne znova naša 1.liga. Ko je zimski premor in naši ne igrajo mi resnično nekaj manjka, čeprav gledam Chelsea, angleško ligo, italijansko ligo, nizozemsko ligo etc. Ampak ni to to. Naše je le naše. Pa ne rabijo igrat ko Chelsea in biti vse na visokem nivoju. Je na nivoju, kakršnem je. In kot tak se ne more primerjati z ničemer.
Grugar

Post by Grugar »

najbolj ironično pa je, da to objavlaš na slovenskem forumu navijačev chelseaja :)
All rights reserved.
VIP

Post by VIP »

Ja und?
Grugar

Post by Grugar »

Nisem nič slabega mislil. Po tem, kar si napisal je očitno, da podpiraš svoj lokalni klub(e), ampak vseeno ja malce čudno :)

Jaz osebno ne bi mogel nekomu, ki navija za klub v tujini očitati, da naj raje podpira svoj lokalni klub, pa sem prisoten na večini tekem svojega lokalnega kluba.

Pač stvar morale in etike...
All rights reserved.
Post Reply