Re: xyDebate
- The blues11
Mogoče kdo ve kje/kam se lahko upišem za status!! Vem da sem malo pozen, ma vrjetno je še kakšna moznost, hvala za info. 
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
V LJ pokliči na eno levo univerzo in vprašaj če se da dobit. Moj kolega je dal 200€ in ma status (dijaka) ker letos pavzira. Sam ne povej jim direktno da ne boš in da rabiš čist sam status
Last edited by sigismund on 24 Sep 2012, 18:06, edited 1 time in total.
hvala za info. Smer UNI odpade, gledam bl srednje šole ker fakultete so ze use zasedene...
- loonymcgreat
jz sm se upisu na stš koper, izobraževanje odraslih. Pokliči če je še kej fraj. Stane pa 75€
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
- Reichenburg
hahahaha majstr ponoči je bolje spati, poslušaj igraj poker zraven, pij pivo pa boli te za prenos, no vsaj pr men je tko 
No Surrender 388 KTBFFH!!!
ovo se mi sviđaReichenburg wrote:hahahaha majstr ponoči je bolje spati, poslušaj igraj poker zraven, pij pivo pa boli te za prenos, no vsaj pr men je tko

- jernej1989
men ni blo treba itk sm ji dal potrdilo o šolanju pa osebno in je sama spremenila letnik itd.
BLUE IS THE COLOR
ja, na kersnikovo greš podaljšat bone in ti zraven podaljša tudi študentski servis za delo 
Ja prej smo pa za vsak bon posebaj čakali v vrsti. Bodi srečen da mamo bone, čakanje v vrsti eno uro enkrat na leto res ni najhujša stvar na svetusimon90 wrote:jst sm za to pizdarijo čakov eno pofukano uro v vrsti. lohk bi to mal drugač sistem naredl!
- jernej1989
sory:S ja tm na kerstnikovo sm nesel potrdilo o šolanju in osebno rabiš. drugače ess pa ti priporočam da greš če veš kje je gostilna lovec al pa gostilna pod lipo. tm čez cesto maš e-servis in zraven majo tut za bone rihtat in za to lokacijo folk neve kej preveč in ni gužveESSIEN wrote:Em, mau nerazumljivo si to napisal...torej grem js lahko v ponedeljek piknt prvi bon, al morem prvo kam potrdilo odnest?
BLUE IS THE COLOR
- jernej1989
a niso zdej tm zaprli ?mozirjan wrote: Js sm lani u 7ki u rožni zrihtu. Tk da pomoje se da tut tam ja
BLUE IS THE COLOR
v rožni milsim da ni več, ker sem jst lani hotu tja it podaljšat in sem 1 uro iskal kje je to in ni bilo več tega.. tako da sem potem moral na kersnikovo 
najboljš je podaljšat takoj še isti dan ko se vpišeš, ker takrat ni nobenga in tudi nobenih brucov ki to delajo konec septembra oz. takoj oktobra (čeprav mal prepozno povem
)
je pa res kakor je glosos reku, da to ni neki hudega, ker včasih si hodil po bone, da so ti jih sprintali za točno določen lokal kjer si hotel jesti
najboljš je podaljšat takoj še isti dan ko se vpišeš, ker takrat ni nobenga in tudi nobenih brucov ki to delajo konec septembra oz. takoj oktobra (čeprav mal prepozno povem
je pa res kakor je glosos reku, da to ni neki hudega, ker včasih si hodil po bone, da so ti jih sprintali za točno določen lokal kjer si hotel jesti