Re: xyDebate
- slemer_king
u rožni ni več... mislim da so sam una mesta sšp
http://www.studentska-prehrana.si/Pages ... ormation=0
http://www.studentska-prehrana.si/Pages ... ormation=0
Če bi slučajno koga zanimalo..
Prodam 3 mesece star Ipod Nano šeste generacije, 8g spomina. Ipod je praktično nov, skoraj nerabljen in popolnoma ohranjen. Zraven priložim slušalke, kabel za računalnik in vse ostalo, kar je bilo zraven, vključno z originalno embalažo. Končna cena je 100€. Za prodajo sem se odločil, ker ga ne uporabljam.

Prodam 3 mesece star Ipod Nano šeste generacije, 8g spomina. Ipod je praktično nov, skoraj nerabljen in popolnoma ohranjen. Zraven priložim slušalke, kabel za računalnik in vse ostalo, kar je bilo zraven, vključno z originalno embalažo. Končna cena je 100€. Za prodajo sem se odločil, ker ga ne uporabljam.
- didi_drogba
- Has thanked: 5 times
- damjan1120
- loonymcgreat
a na tej piratski se da igrat prek neta al morš met original obvezno?
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'
Original..loonymcgreat wrote:a na tej piratski se da igrat prek neta al morš met original obvezno?

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
- Frank_Lampard
Baje da dela, če ustvariš nov Windows accountsigismund wrote:pride mi not do messija pa vrže ven
Meni, ko želim inštalirat, napiše "da navedene datoteke ni mogoče najti". Sem že gledal nasvete na Partisu in sem sprobal že vse živo in še vedno ne gre.
A bi lahko nekdo, ki je uspešno inštaliral in že igra Fifo napisal postopek inštalacije.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Ma meni zdaj dela samo ko hočem igrat tekmo mi ne primejo smerne tipke (IN JA, sem že probal vse kar so napisali in predlagali!!!!)
V glavnem, kako sem zadevo inštaliral...normalno sem crackal in vse, prišlo je do messija in me vrglo ven. Sem dal tisti "replay0" datoteko na "samo za branje" in sem prišel že dlje, ampak me je spet vrglo ven. Potem pa sem to celotno datoteko iz C:// MyDocuments/Fifa13 prekopiral v C//Users/Ziga/Fifa13 (ta mapa je bila prazna) in zdaj mi končno dela.
V glavnem, kako sem zadevo inštaliral...normalno sem crackal in vse, prišlo je do messija in me vrglo ven. Sem dal tisti "replay0" datoteko na "samo za branje" in sem prišel že dlje, ampak me je spet vrglo ven. Potem pa sem to celotno datoteko iz C:// MyDocuments/Fifa13 prekopiral v C//Users/Ziga/Fifa13 (ta mapa je bila prazna) in zdaj mi končno dela.