Re: Govorice
- The blues11
me kr mine da bi mogo gledat igro barcelone, in v tem uživat.. nimam nič proti pepu je drugač izjemen sam men se neki ne dopade predvsem zaradi stila igre.. upam da če že more ker pridit naj pride mou.. drugače pa naj ustane RDM. raje gledam tako igro ko jo imamo do zdaj (visoke žoge, zadetki z glavo , in pač na sploh angleško igro), ki jo je pa na žalost vedno manj 

jst pa sm za pepa, saj bo igra se bolj hitra in povezana. pisana na kozo oscarju, marinu, hazardu, mati, mosesu itd
Ena glede Matavža. Fant zabija v nizozemski ligi. Ampak tam je bil nekoč najboljši strelec tudi Matea Kežman...pa vsi vemo kako se je potem obnesel pri Chelsea...sej ne rečem, lahko mu bi tudi pri nas uspelo, ampak, ni pa nujno...

Future is bright, future is blue.
Kežman je bil psiho in ni imel glave poštimane, Matavž jo ima.
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

Sorry sam jst novinarjem nebi nikoli dal izjave, ne a ne b nebi z njimi govoril, razen v extremno nujnih primerih, ko ti nad glavo visijo vsi trenerji, sponzorji... ker nekaj tako absurdno ogabnega kot so pa novinarji, pa ni, edino tisti katalonski puta klub 
29.08.2014 Day to remember, Torres left the club!! Finally!

Ronaldo, Ruud van Nistelrooy, Dirk Kuyt, Klaas-Jan Huntelaar, Luis Suarez...nastja8 wrote:Ena glede Matavža. Fant zabija v nizozemski ligi. Ampak tam je bil nekoč najboljši strelec tudi Matea Kežman...pa vsi vemo kako se je potem obnesel pri Chelsea...sej ne rečem, lahko mu bi tudi pri nas uspelo, ampak, ni pa nujno...
Blue is the colour!
didier wrote: Ronaldo, Ruud van Nistelrooy, Dirk Kuyt, Klaas-Jan Huntelaar, Luis Suarez...
Huntelaar in Suarez
V nizozemski vsi razfakavajo rata pa eden od sto potem tudi v drugi ligi
- Frank_Lampard
Huntelaar redno trese v Nemčijihook wrote:
Huntelaar in Suarez![]()
Ma dobro po drugi strani so bli pa top Erdivisie strelci Kežman, Alfonso Alves, El Hamdaoui. Vrjetno nobenga nebi imel v ekipi. Gre za to da rabimo napadalca top klase. Klaso van Persie, Ibra, Falcao, ... Matavž pač ni igralec takega kalibra. Daleč od tega da je slab, ni pa vrhunski.
[quote="bork"
''praktično sam drži Liverpool tam'' Hvala ker si mi rekel, nisem vedel da so 12. na lestvici - če se ne bi metal ko kura potem bi imeli tudi kakšno točko več.. daj mi prosim povej, koliko je dal golov v prejšnem klubu in koliko jih da zdaj?
Za huntelaarja - vjretno se šališ? Huntelaarja dajete ob bok ruuda in ronalda?? Tip je, glede na to kar je kazal, propadel v Realu in zdaj zabija v nemčiji pa je največja zvezda?
če se gremo pa potem tako pa lahko pokličemo Novakovča saj je dve tri leta nazaj zabijal v nemčiji kot norec če je to merilo?
[/quote]didier wrote:
Ronaldo, Ruud van Nistelrooy, Dirk Kuyt, Klaas-Jan Huntelaar, Luis Suarez...
Huntelaar in Suarez![]()
Huntelaar redno trese v Nemčiji :wink
Suarez pa praktično sam drži Liverpool tam, kjer so trenutno.. sicer je antipatik, ampak letos je dober
''praktično sam drži Liverpool tam'' Hvala ker si mi rekel, nisem vedel da so 12. na lestvici - če se ne bi metal ko kura potem bi imeli tudi kakšno točko več.. daj mi prosim povej, koliko je dal golov v prejšnem klubu in koliko jih da zdaj?
Za huntelaarja - vjretno se šališ? Huntelaarja dajete ob bok ruuda in ronalda?? Tip je, glede na to kar je kazal, propadel v Realu in zdaj zabija v nemčiji pa je največja zvezda?
če se gremo pa potem tako pa lahko pokličemo Novakovča saj je dve tri leta nazaj zabijal v nemčiji kot norec če je to merilo?
Suarez je letos za Liverpool v PL zabil 7 golov in dodal še dve asistenci, kar je ogromno, če predpostaviš, da je Liverpool v PL dosegel vsega skupaj 13 golov.
V vseh tekmovanjih je Suarez zabil že kar 10 golov in k temu dodal še 4 asistence.
Po desetih odigranih krogih v PL, je bil kar 7krat najboljši igralec Liverpoola.
Res je, da je Liverpool letos 12., vendar bi bil brez Suareza še mnogo nižje. Čeprav je simuler, egoist in morda tudi rasist, je eden najboljših napadalcev v PL. In to je več kot dovolj.
Kar se pa Hunterlarja tiče, pa nism jaz nič komentiral, ker se tudi meni ne zdi nek igralec z velikimi presežki..
V vseh tekmovanjih je Suarez zabil že kar 10 golov in k temu dodal še 4 asistence.
Po desetih odigranih krogih v PL, je bil kar 7krat najboljši igralec Liverpoola.
Res je, da je Liverpool letos 12., vendar bi bil brez Suareza še mnogo nižje. Čeprav je simuler, egoist in morda tudi rasist, je eden najboljših napadalcev v PL. In to je več kot dovolj.
Kar se pa Hunterlarja tiče, pa nism jaz nič komentiral, ker se tudi meni ne zdi nek igralec z velikimi presežki..
Kdaj pa je Nova zabijal v Nemčiji kot norec?hook wrote:
Hunter ima za zadnjo sezono noro statistiko: BuLi 32 tekem - 29 golov (+13 asistenc). V Ligi Europa na 12-ih tekmah 14 zadetkov. Vsekakor odlična statistika.
Blue is the colour!