Re: xyDebate
- Reichenburg
Majstr tole se ti ne splača! Za najcenejšo 1 karto + kurir 180€ to je nateg 1. klase
No Surrender 388 KTBFFH!!!
se mi je zdel
tnx. prek viagogo lahk pa sam z presledkom par dni kupis vec kart ne? jeba je sam, ka jih ne mors vec na enkrat dobit 
- Reichenburg
Jaz ti predlagam da do 25.2.počakaš(ko gredo karte za Sunderland v prodajo) in jih kupiš direktno preko Chelsea strani kjer jih lahko kupiš 10 na enkrat
- Reichenburg
Aha vseeno te bo prišlo cenej, za primerjavo:
Tekma Brazilija - Rusija:
-Chelsea online (Membership- true blue če si) 1 karta Shed lower 25 funtov
-Chelsea online ( brez membershipa) 1 karta Shed lower 25 funtov
-Viagogo je pa najcenejša karta 63 funtov
Tako sam za info da mal vidiš da se ti prek nekih čudnih posrednikov ne splača kupvat.
Tekma Brazilija - Rusija:
-Chelsea online (Membership- true blue če si) 1 karta Shed lower 25 funtov
-Chelsea online ( brez membershipa) 1 karta Shed lower 25 funtov
-Viagogo je pa najcenejša karta 63 funtov
Tako sam za info da mal vidiš da se ti prek nekih čudnih posrednikov ne splača kupvat.
hvala ti. true member se nisem, ka zj do aprila morm pocakat, da za novo sezono zopet odprejo uclanitev "(2013/14 membership will go on sale towards the end of April 2013)" tak da bom na to pocako. karte se da pol dobit na izi, al so kake fore (vem da majo prednost navijaci letnih kart), tko recimo, ce grem nekje recimo oktobra?
Ne rečeš enemu, ki je TB pa ti naroči karte, recimo glih Reichenburgu.emilio16 wrote:hvala ti. true member se nisem, ka zj do aprila morm pocakat, da za novo sezono zopet odprejo uclanitev "(2013/14 membership will go on sale towards the end of April 2013)" tak da bom na to pocako. karte se da pol dobit na izi, al so kake fore (vem da majo prednost navijaci letnih kart), tko recimo, ce grem nekje recimo oktobra?
[youtube]DzAdZFErtHA[/youtube]
Last edited by rover on 22 Feb 2013, 21:35, edited 1 time in total.
- Reichenburg
Zanima me, kake so moje možnosti da grem na tekmo Chelsea - WBA in kolk bi me to stalo.. Predvsem me pa zanima kako je z kartami in kako jih prevzameš če ima kdo izkušnje s tem..

- Reichenburg
- loonymcgreat
aa jebenti jz pa že 1 uro preverjam vse možne extensione za chrome, flashe, jave in ostale pizdarije, ker mi tdi ne kaže smeškov. Fak 
'It's probably the greatest name in the world: Chelsea. You think about it. It conjures up the best part of the biggest city in the world. Chelsea...It's magical.'