Zimski prestopni rok Januar 2025

o morebitnih prestopih
sigismund
admin
Has thanked: 181 times
Been thanked: 351 times

Re: Zimski prestopni rok Januar 2025

Post by sigismund »

Trivinho wrote: 03 Feb 2025, 14:05 Vidm po komentarjih da ste vecinoma nezadovoljni s politiko kluba in situacijo na trznici.
Ste bili pa na zacetku sezone zelo optimisticni in verjeli v te projekte sm biu js neumn pa neznalec...
Si imel prav, ja. Nisi bil pa edini z vprašaji glede politike trgovanja, marsikomu ni bilo to všeč, greš lahko gledat poste.

Si bil pa edini ki je parkat na forumu napisal da bomo prvaki. :)
n1i9k9o6
Has thanked: 134 times
Been thanked: 164 times

Post by n1i9k9o6 »

🚨 AC Milan reach verbal agreement with Chelsea to sign Joao Felix. #DeadlineDay deal for 25yo attacker straight loan, no buy option. Portugal forward’s full #CFC wages covered + #ACM to pay loan fee package worth €5.5m. W/ @JamesHorncastle @TheAthleticFC

-Ornstein
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

sigismund wrote: 03 Feb 2025, 14:52 Si imel prav, ja. Nisi bil pa edini z vprašaji glede politike trgovanja, marsikomu ni bilo to všeč, greš lahko gledat poste.

Si bil pa edini ki je parkat na forumu napisal da bomo prvaki. :)
Ja ce si prebral zadnji stavek v mojem postu sm napisu da sm meu upanje da bomo prvaki ampak zaradi kvalitetne klopi ker dejansko imamo zelo konkurencno klop in dokaj sreco s poskodbami. Ampak zaradi Mareske ki to ni znal iskoristiti smo tam kjer smo, verjamem da bi s Pochom to iskoristili,ker mi deluje bol inteligenten in bolsi nogomet igra od Mareske...
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Mene ne moti, da nismo pripeljal napadalca, ker roko na srce, je napadalca v januarskem prestopnem roku težko najti. Seveda bi si ga želel, a ne za vsako ceno oz ne vidim smisla, da damo 50+mio za neko tretjo ali četrto izbiro, ker prva ali druga izbira nista dosegljivi.

Moti pa me posoja Felixa, ki je ne razumem. Baje niti sam igralec ni želel iti na posojo, ampak je za posojo pritiskal Mendes, ki ne želi, da bi igralcu cena padla.

Ker nismo kupili špice, me prav tako ne moti, da Nkunku ostaja. Se Mudryk vrača že februarja?

Hvala bogu, da gre Disasi v Tottenham na posojo. Upam, da bo čim več igral in da se ga poleti znebimo. Vesel sem tudi povratka Chalobaha.

Vse okrog Veige mi je čudno, ampak če ga Maresca ne zna porabit, naj bo teh nekaj mescov v Juvetu.

Alarmi bodo zvonili poleti, če ne kupimo golmana, napadalca in vrhunskega CBja.
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

n1i9k9o6 wrote: 03 Feb 2025, 13:44 Potem ko nas je City zavrnil za 19 letnega O'Reillyja smo se obrnili na 19 letnega Mathisa Amougouja iz St. Etienna.
Zgleda bo on naša velika okrepitev, cena cca 15m€. Če že kupujemo mlade veziste, bi bil bolj vesel Essuga iz Las Palmasa/Sportinga.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Chelsea forward David Fofana has been recalled from his loan spell at Goztepe S.K.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

Sm podobnega mnenja kot bork. Nakup napadalca zdajle je bil res zelo malo verjeten in spet bi preplačevali.
Mamo pa očitne probleme itak - posoja Felixa, posoja Veige, prodaja novega Lamparda Casadeija (zakaj smo jij potem sploh pripeljali?) Seveda to kar zdej (spet) že nekaj časa nabijamo - neki finančni interesi. Tudi posoja Carneya mi ni najbolj všeč, ampak ajde upam, da bo vsaj igral, ker pri nam ne dobiva niti približno toliko kolikor bi si zaslužu glede na to, da je res vedno poživil igro.
Recallal smo Fofanaja, ki je itak poškodovan in če Nkunku in Guiu ne dobivata priložnosti jih najbrž tudi on ne bo.
Kaos.
KTBFFH
n1i9k9o6

Post by n1i9k9o6 »

Fofana je out do konca sezona, zato smo ga pripeljal nazaj, da se odpre dodatno mesto za posoje.
blueboy11826
Has thanked: 189 times
Been thanked: 147 times

Post by blueboy11826 »

A tako, slaba sezona če se pišeš Fofana. Z našo zdravniško službo bota najbrž poškodovana še lep del naslednje sezone.
KTBFFH
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

A Disasi je fix da gre spursom?

Glede Mudryka, je res kar sem zasledil da je bil test negativen?

Sicer pa smo se vsaj nekaterih odvečnih igralcev rešili, ki bi sicer sedeli samo na klopi. Za konferenčno ligo predvidevam da bodo v izločanjih igrali nekateri prvotimci tako da se bo to nekako pokrilo. Škoda da ni kakšne pametne okrepitve, vsaj Chalobah je. Za top 4 bo peklenska in težka borba, nimam ne vem kakšnega upanja ampak bomo vidli.
bork
Has thanked: 49 times
Been thanked: 86 times

Post by bork »

Na koncu Disasi kao ni želel k Spursom, zato smo se morali z Villo dogovoriti, čeprav to ni bil prvoten plan, ker vidi uprava Villo kot kandidata za top4.

Glede Mudryka sem sam isto videl, ne vem pa, koliko je resnice v tem.

Se pa samo nam lahko zgodi, da se nam 1 uro (!!) pred zaprtjem prestopnega roka poškodujeta obe špici (Jackson in Guiu). Oba bosta verjetno out več tednov :(
Trivinho
Has thanked: 218 times
Been thanked: 45 times

Post by Trivinho »

Dissasi bo v Villi eksplodiral bote vidl, sam da zacne igrt...
Danes je Collwil naredu napako pa je ze pozabljena, ce bi to Dissasi naredu bi ga ze obesal na drevo.
Nemaram teh dvojnih meril..ampak cas vedno pokaze kdo ima prav.
demiensatlier
Has thanked: 144 times
Been thanked: 93 times

Post by demiensatlier »

🚨🔵 Mathis Amougou has just signed his contract at Chelsea, all signed also between clubs!

€15m plus sell-on clause for deal done from St Etienne as French talent can be considered new Chelsea player.
blue222
Been thanked: 20 times

Post by blue222 »

Disasi je slab, hvala bogu, da je šel. Upam, da ga odkupijo.
sigismund
admin

Post by sigismund »

Casedei prodan, na posojo smo jih dali pa 5? Felix, Veiga, Chuku, Chilwell, Disassi, to je to pomoje. Pripeljali smo nazaj Chalobo.

Črta pod prestopni rok? Pomoje smo naredili premalo, precej se bomo mogli zanašati na to da se nam ne nabere preveč poškodb. Ni pa da smo že s tem kar mamo preveč kvalitetni. 2/10 prestopni rok, ena ali dve pravi okrepitvi bi tole izstrelili na 9/10, tko nismo pa naredili fuck all. Na nekaterih pozicijah smo še bolj kratki kot prej.
Post Reply