Bliza se novo leto in spet tista zanimiva tema prihodov in odhodov.
Danes je odjeknila novica da je Nkuku nezadovoljen z minutazo ki jo ima v premier ligi.
Glede na to da igra najvec v konferencni ligi in tudi zabija gole, v premier ligi pa mu Mareska neda priloznosti oz zelo malo minut.
Zato je zlizrazil nezadovoljstvo.
Kaj menite a je dovol dobr za premier ligo in ce lahko Mareskinga ljubljenca Jaksona izrine iz prve postave?
Js bi mu dal ene 5 tekm od prve minute in Jaksonu zadnjih 10min.
Zimski prestopni rok Januar 2025
- sigismund
- admin
- Has thanked: 82 times
- Been thanked: 139 times
Re: Zimski prestopni rok Januar 2025
Zakaj Nkunku in Felix ne dobivata minut je tudi meni uganka. Tudi Sancho je že nekam dolgo bolan, pa potem poškodovan, pa nevem kaj še.
Novega golmana, pun mi je k Sancheza, a za zimski rok nerealno.
Novega golmana, pun mi je k Sancheza, a za zimski rok nerealno.
- Trivinho
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 36 times
Bojim se samo da bo sou Nkuku konkurentu in to za seveda diskontno ceno, kar je ze stalnica zadnjih nekaj let, od Mate, Matica, Luiza, Wiliana, Havertza,...
- chelsea boy
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 15 times
Luiz in Willian sta se šla v Arsenal upokojit in jim nista nič prinesla, Matic prav tako ni bil nič posebnega, Havertz za 70 miljonov pa ne bi ravno rekel, da je bil prodan po diskontni ceni. Plus to da takega gnoja brez spoštovanja do bivšega kluba nobeden ne pogreša.
- Trivinho
Chelsea boy Willian, Luiz in Matic so odsli v najbol isksenih letih in celo v najbolsi formi, ajde mogoce Luiz ne ampak vseeno da gres konkurentu mi negre iz glave...
- sigismund
- admin
Willian in Luiz sta šla k Arsenalu primarno ker sta imela skupno restavracijo in nista želela zapustit Londona, pa še plačal so ju naivneži, win-win. Z Willianom so se prav aktivno skregali ker je bil z glavo bolj pri restavraciji kot pri Arsenalu.
Matič je SAM želu iti, meu je še 2 leti in je povedal da s Chelseajem en bo podaljšal, zato so ga prodali, United je šel s ceno najvišje.
Mata ni bil v Mourinhevih planih, prodal najvišjemu ponudniku znotraj Anglije, kar je bila pa Matina želja. Spet United.
Pa niti Matič niti Mata nista imela pol tako vrhunskih obdobij kot kadarkoli pri Chelseaju.
Havertz je bil prodan za 70 kot je bilo že pisano, pa fuck all je doprinesel Araenalu, videl sem celo statistiko da ima 5 golov na 28 tekmah proti velikim klubom. Za nas je zadel pa 1 gol ki odtehta vse Arsenalove "we put pressure on City" gole.
Matič je SAM želu iti, meu je še 2 leti in je povedal da s Chelseajem en bo podaljšal, zato so ga prodali, United je šel s ceno najvišje.
Mata ni bil v Mourinhevih planih, prodal najvišjemu ponudniku znotraj Anglije, kar je bila pa Matina želja. Spet United.
Pa niti Matič niti Mata nista imela pol tako vrhunskih obdobij kot kadarkoli pri Chelseaju.
Havertz je bil prodan za 70 kot je bilo že pisano, pa fuck all je doprinesel Araenalu, videl sem celo statistiko da ima 5 golov na 28 tekmah proti velikim klubom. Za nas je zadel pa 1 gol ki odtehta vse Arsenalove "we put pressure on City" gole.
- Trivinho
Willian ze 5 let ne igra pri nam pa je se lani igral na najvisjem nivoju v premier ligi.
Tko da pr 30 da se proda edn najbolsih kril takrt, pa se konkurentu je res glupost.
Mata in Matic sta bila nepogresljiva clena pa nevem zakaj je bila nuja prodaja in to se unitedu..
Uglavnem mal smo zasli s teme, ampak se bojim da bo nas Nkuku tudi koncal podobno zgodbo..verjamem pa da ima bolse kvalitete od Jaksona.
Tko da pr 30 da se proda edn najbolsih kril takrt, pa se konkurentu je res glupost.
Mata in Matic sta bila nepogresljiva clena pa nevem zakaj je bila nuja prodaja in to se unitedu..
Uglavnem mal smo zasli s teme, ampak se bojim da bo nas Nkuku tudi koncal podobno zgodbo..verjamem pa da ima bolse kvalitete od Jaksona.
- sigismund
- admin
Igral v Premier League? DA.
Dobro igral oziroma igral na NAJVIŠJEM nivoju? NE.
Pri Arsenalu je imel še slabše obdobje kot kasneje pri Fulhamu.
Sem ti zelo lepo razložu v svojem prejšnjem postu, a nisi prebral?
Tega z Nkunkujem tudi jst ne štekam, to je neka fora z Maresco. Ali mu ne odgovarja, ali sta se počila, ali enostavno bolj ceni Jacksona, ne vem. Nkunku je na vse načine hotu k nam, celo sezono smo ga čakali, pa so se vmes 3x menjali trenerji in še dolgo poškodbo je imel. Life happens, jebiga.
Zakaj se toliko obremenjuješ s temi "diskontnimi cenami" pa mi ni jasno, a je tvoj keš? Sploh pa noben konkurent ni imel nič od Mate, Matiča, ali Williana. Bi štekal frustracije če bi prodali recimo Hazarda v Tottenham in bi jim on odločilno pomagal neki osvojit, tako pa nihče od naših odpadnikov ni prispeval nevem kaj odmevnega. Še največ je za Arsenal "prispeval" David Luiz ki ga je skoraj po pravilu zabil Chelseaju ko je bil tam, ostalo je bil pa večinoma kritiziran...