Forum
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Re: predlog za forum
Ne, je že bila ideja če boš prebral kakšno stran nazaj, ampak point nove teme (PL) Man. United - Chelsea ; Ponedeljek, 26.8.2013 ob 21:00h je ravno to, nabijanje postov in vse kar je veze s tekmo, chat odpade. Za medsebojno dopisovanje imate pa ZS.
- sigismund
- admin
Vsi, ki ste člani CFC Slovenija in ste plačali članarino mi prosim pošljite ZS, da vam "obarvam nick" (tisti, ki to želite!!).
ZS naj vsebuje vaše polno ime in podatek, ali ste član TB ali ne.
ZS naj vsebuje vaše polno ime in podatek, ali ste član TB ali ne.
No, to ne bo držalo.glosos wrote:Če si mislil mene, ne motijo me barve, tud mene lahko obarvate roza
Moti pa me ustvarjanje nekega ločevanja na podlagi članstva v društvu, na katerega (ločevanje) člani foruma niso pristali ko so se pridružili forumu.
Ker z lahkoto pa postavimo obrnjeno vprašanje: zakaj pa bi koga motilo, da je na forumu "večina takih, ki forum zgolj uporabljajo, nimajo pa nikakršne veze s klubom Chelsea FC Slovenija"?
Mi nobenega ne silimo v navijaški klub. Sploh ne. Na forumu je kup ljudi, ki niso člani. Vendar, pa se morate vprašati tole:
Kdo plačuje za domeno foruma in strani: Navijaški klub
Kdo ureja forum in stran: Člani navijaškega kluba
Kdo piše napovednike in ostale stvari: člani navijaškega kluba
Kdo je moderniziral forum in stran: člani navijaškeg kluba.
Sam sem od samega začetka že član foruma in zadeva se je zelo dobro razvila in modernizirala. Ko bo pa kakšen drug prevzel odgovornost za spletne strani in vse ostalo, naj potem postavlja on pravila.
It`s not just supporting, it`s obsession...
P.S.
Če komu kaj ni všeč ali se z odločitvami vodenja kluba/foruma/strani ne strinja in ima boljše rešitve, naj se obrne direktno na predsednika ali name. Vse se da dogovoriti in zmeniti.
To sporočilo ne leti na nobenega forumaša ali člana kluba.
LP Prof
Če komu kaj ni všeč ali se z odločitvami vodenja kluba/foruma/strani ne strinja in ima boljše rešitve, naj se obrne direktno na predsednika ali name. Vse se da dogovoriti in zmeniti.
To sporočilo ne leti na nobenega forumaša ali člana kluba.
LP Prof
glede cenzure ima glosos prav. predlagam, da se cela beseda cenzurira, če se že more
All rights reserved.
- sigismund
- admin
Cenzura je bila par dni zdaj za probo in ni nek presežek oz. je brezvezna, tako da je že odstranjena.
Še vedno pa velja omejena uporaba kletvic in zbadljivk, sploh kar se tiče zmerjanja ostalih uporabnikov foruma. Nekaj vas je že bilo prvič opozorjenih, bodisi zaradi pretirane uporabe kletvic, bodisi zaradi zmerjanja (poniževanja) ostalih uporabnikov, najde se pa tudi kak majster, ki je kriv obojega
LP
Še vedno pa velja omejena uporaba kletvic in zbadljivk, sploh kar se tiče zmerjanja ostalih uporabnikov foruma. Nekaj vas je že bilo prvič opozorjenih, bodisi zaradi pretirane uporabe kletvic, bodisi zaradi zmerjanja (poniževanja) ostalih uporabnikov, najde se pa tudi kak majster, ki je kriv obojega
LP
Hvala, tak odgovor je osnova, ko gre za neke odločitve in mnenja forumašev o teh odločitvah. To je zdaj prvič, da so moji komentarji doživeli odziv. S tem mislim vsebinski.Profesor wrote: No, to ne bo držalo.
Mi nobenega ne silimo v navijaški klub. Sploh ne. Na forumu je kup ljudi, ki niso člani. Vendar, pa se morate vprašati tole:
Kdo plačuje za domeno foruma in strani: Navijaški klub
Kdo ureja forum in stran: Člani navijaškega kluba
Kdo piše napovednike in ostale stvari: člani navijaškega kluba
Kdo je moderniziral forum in stran: člani navijaškeg kluba.
Sam sem od samega začetka že član foruma in zadeva se je zelo dobro razvila in modernizirala. Ko bo pa kakšen drug prevzel odgovornost za spletne strani in vse ostalo, naj potem postavlja on pravila.
Glej, ravno ta prehod je bil v megli, ko je forum iz 'lasti' članov foruma prešel v last društva. Vem da je obarvanje nickov mala sprememba, ampak uvaja ločevanje članov, ki ne temelji na funkcionalnosti (kot je to primer pri označevanju adminov), ampak nečem drugem. Poleg tega pa kaže na tendenco, da se to ločevanje sčasoma poveča, ali pa se mu doda večji pomen. In to brez razprave in upoštevanja različnih mnenj.
Pa da ne bo pomote, nič nimam proti društvu, super se mi zdi. Večkrat sem že razmišljal da bi se včlanil, pa sem očitno vsakič preveč len da bi šel v papirnico printat prijavo in nakazal denar
- branko1993
Ob telem mi zadiši ime "MESSI" hahasigismund wrote:Cenzura je bila par dni zdaj za probo in ni nek presežek oz. je brezvezna, tako da je že odstranjena.
LP

Ločevanje predvsem meni olajša delo. Če se kje kaj pogovarjamo o tem in onem glede društva-recimo trip v London, takoj vidim, kakšne so želje članov, ker vseh itak ne poznam in niti ne vem kakšne nicke imajo na forumu.glosos wrote: Hvala, tak odgovor je osnova, ko gre za neke odločitve in mnenja forumašev o teh odločitvah. To je zdaj prvič, da so moji komentarji doživeli odziv. S tem mislim vsebinski.
Glej, ravno ta prehod je bil v megli, ko je forum iz 'lasti' članov foruma prešel v last društva. Vem da je obarvanje nickov mala sprememba, ampak uvaja ločevanje članov, ki ne temelji na funkcionalnosti (kot je to primer pri označevanju adminov), ampak nečem drugem. Poleg tega pa kaže na tendenco, da se to ločevanje sčasoma poveča, ali pa se mu doda večji pomen. In to brez razprave in upoštevanja različnih mnenj.
Pa da ne bo pomote, nič nimam proti društvu, super se mi zdi. Večkrat sem že razmišljal da bi se včlanil, pa sem očitno vsakič preveč len da bi šel v papirnico printat prijavo in nakazal denarZdaj pa tudi ne morem, ker sem dvignil preveč prahu in bi vsi mislili da to počnem samo zaradi zelenega nicka
Te razumem, da te moti ločevanje. Samo, poglej si druge forume. Imajo npr:ugled! Ma kaki ugled zaboga...
Zadevo lahko enostavno rešimo z anketo. Naj traja 1 teden, ker se gre za forum lahko glasujejo vsi in vsak glas je verodostojen. Potem pa se ravnamo po rezultatih.
P.S. Ne vem, kaj še čakaš z včlanitvijo. Glede na to, da si tu že od leta 2008, ti te zadeve niso tuje. Včlaniš se pa lahko na kateremkoli srečanju, da ti ni treba hoditi na banko. In ja, s tem podpiramo lenobo in neuporabo informacijske pismenosti in še dela imam pol več, ampak mi ni problema, ker se mi gre da rastemo skupaj!
Če tega ne bi bilo omogočeno, bi imeli pomoje 10 članov.
- sigismund
- admin
No o temu citiranju dolgih (zaporednih) postov sem govoril
Ne bi bilo bolje in bolj pregledno, če bi citiral samo tisti odstavek, na katerega si mu odgovoril, namesto cele kače
Samo predlog.
En predlog. A se da naštimat, da ko klikneš na link, da se avtomatsko odpre v noven zavihku. Vem, da se to da rešit tako, da kliknem na kolešček pri miški, ampak sem na večini forumov navajena, da le kliknem na link in tako tud tuki avtomatsko klikam z levim klikom 

Future is bright, future is blue.
- branko1993
Aja jst bi še neki povedu, sem ful Chelsea Fan pa vse, in tle redno sledim in obožujem klub in ful tko podpiram vaše delo in vse... in se pol človek vpraša zakaj pa nisem član vašega navijaškega kluba ??
Razlogi:
-doma iz Sevnice, študiram v Slovenj Gradcu
-časa mam NIČ, res nič, občasno vikende delam
-pa tut finančno mi ne znese da se peljem na razne sestanke in piknike žal
Upam da pa bom kdaj v prihodnosti postal član in imel več cajta za to, ker vas res ful podpiram, kr se mi zdi da ste ful poštena in uredu ekipa!
Razlogi:
-doma iz Sevnice, študiram v Slovenj Gradcu
-časa mam NIČ, res nič, občasno vikende delam
-pa tut finančno mi ne znese da se peljem na razne sestanke in piknike žal
Upam da pa bom kdaj v prihodnosti postal član in imel več cajta za to, ker vas res ful podpiram, kr se mi zdi da ste ful poštena in uredu ekipa!