Poletni prestopni rok 2025
- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Re: Poletni prestopni rok 2025
Res je ta nakup brezeveze, 50M dat za nekoga ki bo verjetno zacel s klopi, saj tudi ni cisti napadalec..res nas ta Brajton dobr nateguje usak prestopni rok...
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Saj je lepo da kupujemo igralca ki že ima izkušnje iz pl, ampak spet neka pozicija ki ni ravno nujno potrebna. Ali prodajamo koga? Ne vem mam občutek da bo tudi Estevao šel na posojo.
- sigismund
- admin
- Has thanked: 181 times
- Been thanked: 351 times
Imamo nakupe, če so pravi pa ne vem.
Zaenkrat bi po občutku rekel da uprava raaahlo pušča na cedilu Maresco, ampak samo čas bo pokazal kako zelo me/nas je občutek varal.
Zaenkrat bi po občutku rekel da uprava raaahlo pušča na cedilu Maresco, ampak samo čas bo pokazal kako zelo me/nas je občutek varal.
- Trivinho
Mene sam zanima, ce te transferje si resnicno zeli Maresca al so spet nakupi od dveh lastnikov en hoce enga igralca drug pa druzga in se tko drkata...
A je kaksna tiskovna od Maresce, ker Alonso k je preuzel Real je jasno kere igralce si zeli...
Nas Enzo pa je tih...
A je kaksna tiskovna od Maresce, ker Alonso k je preuzel Real je jasno kere igralce si zeli...
Nas Enzo pa je tih...
Oba nakupa sta Marescina. Gittens je touchline winger, čisto po Marescinem okusu. Pedro naj bi bil prav tako želja Maresce, ki si v napadu želi več raznolikosti in mišic.
Bi pa še en drugi vidik izpostavil... Gittensa si je res želel Bayern, ki je še včeraj pošiljal ponudbe in igralcu ponujal precej višjo plačo. Fant je držal besedo in s tem pokazal, da mu je ogromno do kluba. Pedra je želel Newcastle in baje še par drugih EPL klubov. Newcaste se je več tednov pogajal, ampak tudi Pedro si je želel samo v London. To je zame dober štart, ker ni lepšega, kot imeti igralce, ki si res želijo igrati za klub. Da ne govorim o tem, da tako Bayern kot Newcastle vesta, kaj delata, in če sta si želela Gittensa oziroma Pedra, je to še en pozitiven znak.
Pred prvim julijem imamo 3 okrepitve v napadu. Še kvalitetnega CB in GK, pa mislim, da bomo imeli lahko zelo visoka pričakovanja... na igralci in trenerju pa bo, da dostavijo
Bi pa še en drugi vidik izpostavil... Gittensa si je res želel Bayern, ki je še včeraj pošiljal ponudbe in igralcu ponujal precej višjo plačo. Fant je držal besedo in s tem pokazal, da mu je ogromno do kluba. Pedra je želel Newcastle in baje še par drugih EPL klubov. Newcaste se je več tednov pogajal, ampak tudi Pedro si je želel samo v London. To je zame dober štart, ker ni lepšega, kot imeti igralce, ki si res želijo igrati za klub. Da ne govorim o tem, da tako Bayern kot Newcastle vesta, kaj delata, in če sta si želela Gittensa oziroma Pedra, je to še en pozitiven znak.
Pred prvim julijem imamo 3 okrepitve v napadu. Še kvalitetnega CB in GK, pa mislim, da bomo imeli lahko zelo visoka pričakovanja... na igralci in trenerju pa bo, da dostavijo
- sigismund
- admin
To da sta jh želela Newcastle in Bayern je fair point. Večkrat govorimo da kupujemo igralce ki jih drugi nočejo, tokrat ni bilo čisto tako.
Tudi pišejo da je Maresca vključen v prestope, kar bi nekako tudi pričakoval. Niso pa to uni igralci k bi fanbase bil navdušen, ampak z novo upravo sem nekako začel dvomit da bomo to sploh še kdaj dobili. Itak igramo long game.
Jst še vedno upam da gremo po Maignana po CWC, bom več kot zadovoljen. Na CB fronti se pa nič kaj ne dogaja in piše?
Najbolj me preseneča da Gyokeres se vedno ni ne tu ne tam. Neka fora mora biti v ozadju.

Tudi pišejo da je Maresca vključen v prestope, kar bi nekako tudi pričakoval. Niso pa to uni igralci k bi fanbase bil navdušen, ampak z novo upravo sem nekako začel dvomit da bomo to sploh še kdaj dobili. Itak igramo long game.
Jst še vedno upam da gremo po Maignana po CWC, bom več kot zadovoljen. Na CB fronti se pa nič kaj ne dogaja in piše?
Najbolj me preseneča da Gyokeres se vedno ni ne tu ne tam. Neka fora mora biti v ozadju.
Ja pa kaj še. Če pa ti dobiš Fodna za 40 MIO ti jih na forumu skupaj naberemo in ti jih dostavimo.
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Nekje sem bral za Gyokoresa da jim ni dost odkupna klavzula al neka podobnega (je to sploh možno?) in da igralec ve kakšna je cena. Očitno se nočejo pogajati in zato ni nobenga blizu ker je predrag.
- Trivinho
Sigismund, v tej sezoni je manj priloznosti dobijal kot lani, pa tudi manj zabijal, in mu je cena kr padla, lani je pa biu na vrhuncu...
Tko da ce Pep nebi racunal vec na njega se ga da dobit za ene 40 -50 max...
Tko da v tem primeru bi ga raje imel kot Pedra...
Noben pa ni cisti napadalec, kar pa nujno rabimo...
Plus levega beka rabimo nevem kaj bo z Veigo...
Tko da ce Pep nebi racunal vec na njega se ga da dobit za ene 40 -50 max...
Tko da v tem primeru bi ga raje imel kot Pedra...
Noben pa ni cisti napadalec, kar pa nujno rabimo...
Plus levega beka rabimo nevem kaj bo z Veigo...
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Trivinho prosim lepo preberi o kom pišeš in kaj pišeš. Phil Foden je bil po lanski sezoni vreden 150mil. Po letošnji je na trnasfermarktu ocenjen na 100mil. Ima recimo "slabo" sezono za sabo, tako kot cel City. Po tej logiki so vsi iz Cityja (razen Haaland) vredni max 50mil ali kaj?
Nevem iz kje ti ta absurdna cifra, itak pa ni na prodaj, tako, da lahko zaključimo z njim.
Demien - kakor sm js zastopu glede Gyokeresa, je, da ma odkupno nekje okoli 100mil, je imel pa dogovor s klubom, da sprejmejo ponudbe višje od 65mil. Sporting se zdej tega ne drži in hočejo potegnt čimveč. Glede na to, da smo kupl 2 napadalca, najbrž ne bomo še enega.
A ni blo za Maignana rečeno, da je to to in ne bomo več probaval kupovat sploh golmana? Če že, pa pričakujem to proti koncu prestopnega roka.
O CBju tut js nisem nič zasledil.
Nevem iz kje ti ta absurdna cifra, itak pa ni na prodaj, tako, da lahko zaključimo z njim.
Demien - kakor sm js zastopu glede Gyokeresa, je, da ma odkupno nekje okoli 100mil, je imel pa dogovor s klubom, da sprejmejo ponudbe višje od 65mil. Sporting se zdej tega ne drži in hočejo potegnt čimveč. Glede na to, da smo kupl 2 napadalca, najbrž ne bomo še enega.
A ni blo za Maignana rečeno, da je to to in ne bomo več probaval kupovat sploh golmana? Če že, pa pričakujem to proti koncu prestopnega roka.
O CBju tut js nisem nič zasledil.
KTBFFH
- sigismund
- admin
Trivinho, kar ti je objasnu blueboy. Nemore bit Foden 50MIO če je bil lansko leto 150. Letos je ocenjen na 100, 50 je absurd. 50 mislim da smo dali za Sterlinga in mislili da smo nategnil City, na dolgi rok je bilo obratno. Pep že ve kaj dela, sigurno nam ne bi prodal svojega top igralca, pa še po (kot ti rad rečeš) diskontnih cenah.
Iz parih virov sem zasledil da naj bi probali pripeljat Kudusa. A ma kdo kaj bolj preverjene novice?
Kaj novic glede GK ali pa vsaj CB?
Iz parih virov sem zasledil da naj bi probali pripeljat Kudusa. A ma kdo kaj bolj preverjene novice?
Kaj novic glede GK ali pa vsaj CB?
- blueboy11826
- Has thanked: 189 times
- Been thanked: 147 times
Tudi jaz sem zasledil za Kudusa. Nisem preveč navdušen, glede na to, da se bo za skoraj isto ceno prodajal tudi Eze, ki je po moje dost boljši. Če mislimo kupovat to pozicijo, bi bil on najboljša opcija.
CB, GK jaz nisem nič zasledil.
CB, GK jaz nisem nič zasledil.
KTBFFH
- Chelsea_fan
- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 77 times
pismo men je kudus top in eze
pripeljal bi kateregakoli
sam spet predvsem ne vidim kako se bomo znebili teh vseh odvecnih igralcev
sam spet predvsem ne vidim kako se bomo znebili teh vseh odvecnih igralcev
BLUE IS THE COLOUR!!!
- Trivinho
Sli bojo po diskontni ceniChelsea_fan wrote: ↑01 Jul 2025, 14:03 pismo men je kudus top in eze![]()
sam spet predvsem ne vidim kako se bomo znebili teh vseh odvecnih igralcev![]()
- Trivinho
Glosos mi nebomo se dolg v profitu kar se tice trgovanja z igralci, mogoce ta profit prnasamo notr s raznimi sponzorji in tv pravicami ampak kar se tice trgovanja z igralci smo pa pomoje v debelem minusu...