Mislim da bi bil lahko tudi Romelu odkritje sezone, sploh ob dejstvu da se mu zna veliko priložnosti zrihtat, katere pa zna dobro izkoristit
Vaše želje glede prestopov
- RedMiner
- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 96 times
Re: Vaše želje glede prestopov
@rover - tud men se to zdi, da Lukaku pač ni imel zadostne pomoči soigralcev, je pa težko mladeniču odločat tekme, sploh če tako redko igra v modrem dresu.
Mislim da bi bil lahko tudi Romelu odkritje sezone, sploh ob dejstvu da se mu zna veliko priložnosti zrihtat, katere pa zna dobro izkoristit
Mah Romelu je men en zanimiv igralec. Če pogledamo stare tekme Anderlechta in sedanje dve pripravljalne tekme Chelseaja je razlika več kot očitna. Igra povsem drugače (veliko slabše). Zdi se mi da ima sindrom Torresa..
Tukaj izgleda kot da nima nobene kontrole nad žogo, še Caroll ni tako štorast kot on. Ne vem no, ampak to kar je v dobrem letu pokazal pri Chelseaju je močno pod njegovim nivojem. Vemo da je sposoben veliko več, vsaj tako smo videli ko je bil še pri Anderlechtu in ne razumem kako lahko igralec kar naenkrat postane tako izgubljen. Tam je igral povsem drugače, tukaj pa je zelo nesiguren, že tako ne dobi ne vem kako lepih žog tiste ki pa dobi bi bilo pa bolje da bi prepustil drugim. Nekako me ni prepričal pa čeprav polagam velike upe nanj, upam da nam tekom sezono končno dokaže česa je sposoben in zakaj ga imajo za naslednika Drogbaja..
Tukaj izgleda kot da nima nobene kontrole nad žogo, še Caroll ni tako štorast kot on. Ne vem no, ampak to kar je v dobrem letu pokazal pri Chelseaju je močno pod njegovim nivojem. Vemo da je sposoben veliko več, vsaj tako smo videli ko je bil še pri Anderlechtu in ne razumem kako lahko igralec kar naenkrat postane tako izgubljen. Tam je igral povsem drugače, tukaj pa je zelo nesiguren, že tako ne dobi ne vem kako lepih žog tiste ki pa dobi bi bilo pa bolje da bi prepustil drugim. Nekako me ni prepričal pa čeprav polagam velike upe nanj, upam da nam tekom sezono končno dokaže česa je sposoben in zakaj ga imajo za naslednika Drogbaja..

I WAS THERE WHEN WE WON IT!
Chelsea je zamočil že na začetku, da ga niso v lanski sezoni posodili Anderlechtu ali kakšnemu premierligašu..ni mi jasno kako so lahko pričakovali (je lahko pričakoval), da bo ob Drogbaju, Torresu in Anelkaju sploh dobil kaj igralnega časa. Ja vem, da je rekel da mu je vseeno če sedi na klopi..failzrim92 wrote:Mah Romelu je men en zanimiv igralec. Če pogledamo stare tekme Anderlechta in sedanje dve pripravljalne tekme Chelseaja je razlika več kot očitna. Igra povsem drugače (veliko slabše). Zdi se mi da ima sindrom Torresa..
Lukaku je lani en čas igral za prvo postavo, potem ga je AVB dal k rezervam tudi tam je igral en čas in celo zelo dobro, potem pa je odšel domov in takrat je bilo nekaj zelo narobe. Lukaku si je zelo želel, da bi prišel njegov brat Jordan k Chelsea a tega ni bilo.
Fant se vrača in želi ostati v prvem moštvu Chelsea.
Že v četrtek nas lahko navduši.
je pa zanimivo Bamford je raztural v lanski sezoni pri rezervah potem pa ni dobil minute proti Seattlu in po tekmi se je vrnil na Cobham.
Čudna politika, da se ga ne preizkusi niti na eni tekmi pa čeprav je bil v ZDA.
Že v četrtek nas lahko navduši.
je pa zanimivo Bamford je raztural v lanski sezoni pri rezervah potem pa ni dobil minute proti Seattlu in po tekmi se je vrnil na Cobham.
Eno je kar mi vidimo, drugo pa kar se res dogaja v klubu..rover wrote:je pa zanimivo Bamford je raztural v lanski sezoni pri rezervah potem pa ni dobil minute proti Seattlu in po tekmi se je vrnil na Cobham.
Po eni strani jih razumem to delajo že celo življenje in so strokovnjaki vsak na svojih področjih in jim zaupam pri vseh odločitvah po drugi strani pa vsi vemo koliko napak so že naredili. (to leti na trenerje in ostalo osebje)

Misliš rečt; Lukaku je lani en čas sedel na klopi prve postave Chelseaja?rover wrote:Lukaku je lani en čas igral za prvo postavo, potem ga je AVB dal k rezervam tudi tam je igral en čas in celo zelo dobro, potem pa je odšel domov in takrat je bilo nekaj zelo narobe. Lukaku si je zelo želel, da bi prišel njegov brat Jordan k Chelsea a tega ni bilo.
.
Jaz se spolnem, da je pod AVBjem lani na začetku sezone dobil samo nekaj minut igralnega časa proti Arsenalu..popravi me, če se motim.
Se strinjam da rabmo še enga rb...ma pa rover prav da tu more ivanovič igrat...zdaj pa kot kaže bomo igrali 4-2-3-1 in če pogledamo vezo ne rabmo več nikogar, ker pol jih bo veliko sedelo...na CM igrajo Mikel, Essein, Meireles, Romelu, Lampard, McEachearan....pol mamo pa na ofenzivnih Mato, Ramiresa, Hazarda, Marina, KDB-ja, Oscarja, Piazona, Kakuta (ni se izkazal ampak štejemo ga lahko)...to se bori 8 igralcov za 3 mesta....v napadu pa mamo tut Torresa, Sturidga pa Lukakuja 
Glede veznega položaja pr ns bom pa reku ... kvantiteta više nego kvalitetadenko9 wrote:Se strinjam da rabmo še enga rb...ma pa rover prav da tu more ivanovič igrat...zdaj pa kot kaže bomo igrali 4-2-3-1 in če pogledamo vezo ne rabmo več nikogar, ker pol jih bo veliko sedelo...na CM igrajo Mikel, Essein, Meireles, Romelu, Lampard, McEachearan....pol mamo pa na ofenzivnih Mato, Ramiresa, Hazarda, Marina, KDB-ja, Oscarja, Piazona, Kakuta (ni se izkazal ampak štejemo ga lahko)...to se bori 8 igralcov za 3 mesta....v napadu pa mamo tut Torresa, Sturidga pa Lukakuja
EDIT: Bomo vidl kje bo igral Oscar

Športni portali poročajo, da je Chelsea Wiganu poslal ponudbo za Mosesa - 6m & 3m v kolikor se bo v naslednjih letih izkazal.
Če so govorice resnične, potem Hulk zagotovo ne pride. Osebno mislim da imamo dovolj "mladincev" in rabimo enega konkretnega igralca, ki bo lahko igral 40-50 tekem na vrhunskem nivoju..
Če so govorice resnične, potem Hulk zagotovo ne pride. Osebno mislim da imamo dovolj "mladincev" in rabimo enega konkretnega igralca, ki bo lahko igral 40-50 tekem na vrhunskem nivoju..
Nuri Sahin
Pri Realu bo tako ali tako pobiral drobtinice (sploh če pride Modrič, je obsojen na klop/tribuno), pred prihodom v Madrid pa je bil za moj okus najboljši vezist v Bundesligi.
Pri Realu bo tako ali tako pobiral drobtinice (sploh če pride Modrič, je obsojen na klop/tribuno), pred prihodom v Madrid pa je bil za moj okus najboljši vezist v Bundesligi.

Nuri Sahin gre baje na posojo v Arsenal..

- Trivinho
- Has thanked: 218 times
- Been thanked: 45 times
Ker se je Chelsea baje zanimal za Felainija bi js najraj vidu zamenjavo Essiena za Felainija...
Essien je zelo padu u formi in je ratu preveč počasn in ni več to kar je biu realno gledano bi ga takoj zamenju za Felainija...
Essien je zelo padu u formi in je ratu preveč počasn in ni več to kar je biu realno gledano bi ga takoj zamenju za Felainija...
- demiensatlier
- Has thanked: 144 times
- Been thanked: 93 times
Že že, ampak včeraj smo videli, da igra Fellaini na malo bolj napadalni poziciji kot Essien...Trivinho wrote:Ker se je Chelsea baje zanimal za Felainija bi js najraj vidu zamenjavo Essiena za Felainija...
Ponavadi je res igral defenzivnega vezista ampak kolikor sem videl zadnje čase igra vse bolj ofenzivno in je prav on ta, ki povleče cel Everton naprej. Po videnem pa mu očitno ta stil še bolj odgovarja. Bomo vidli tekom sezone ampak sem kar prepričan, da bo igral veliko bolj ofenzivno kot v prejšnih sezonah.Trivinho wrote:mogoče se ti tko zdi k je tok velk pa je biu povsod viden pa še njegova frizura in ga nisi mogu sfalit