rover wrote:Lani tak čas smo gledali kaj je počel Eden Hazard v Lillu in sedaj imamo leto kasneje res lep video, tokrat Eden Hazard v modrem dresu
[youtube]5g1hs-Cxjno&feature[/youtube]
Škoda, k niso vse akcije prikazane do konca, je pa v statistiko zapisal 9 lepih golov, ne vem pa kolk ma kj podaj, predvidevam, da ga Mata prekaša.....
Najmanj pomembna v tem trenutku je prihodnost Benayouna Če Hazardova poškodba ni pomembna, potem nevem kaj sploh je pomembno Pa zapeče te lahko za 1 dan do dva (kot je mene enkrat, lahko sm delal sicer vse ampak ko sem malo bolj počil po žogi sem mišico začutil. Nič hujšega sicer, ampak je pa neprijetno), lahko pa za 2-3 mesce ali več. katera opcija pa je pa nevem, upam da prva
Večina poškodb zadnje lože ne preprečuje sodelovanja v igri na nivoju Messija takrat ... Ampak šprintat se pa enostavno ne da
Lažji hamstring pull je 4-6 tednov. V Hazardovem primeru je verjetno šlo za to, glede na to, da je brez težav sam odkorakal iz igrišča. Težji primeri pa znajo trajat tudi tri mesece, ampak v tem primeru bi ga odnesli z igrišča
sigismund wrote:Najmanj pomembna v tem trenutku je prihodnost Benayouna Če Hazardova poškodba ni pomembna, potem nevem kaj sploh je pomembno Pa zapeče te lahko za 1 dan do dva (kot je mene enkrat, lahko sm delal sicer vse ampak ko sem malo bolj počil po žogi sem mišico začutil. Nič hujšega sicer, ampak je pa neprijetno), lahko pa za 2-3 mesce ali več. katera opcija pa je pa nevem, upam da prva
Po moje ni realno, da bi igral. Razen če so se zmenili da bo zafejkal prijem za mišico, da bi zmedel Benfiko Po moje ga ne bo na njegovem prvem finalu za Chelsea ...
sandi94 wrote:Tužne vjesti stižu iz Amserdama.
Zvanično: Hazard propušta sutrašnje finale Europa lige, a da li će Terry biti spreman znaće se do kraja dana.